Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά το λέει και η λέξη,είναι Ultimate το χειριστήριο και είναι και για PC όπου εκεί,η Razer έχει μάθει τον κόσμο σε ακριβά περιφερειακά,σίγουρα θα είναι πολύ καλό αλλά Ελεος οχι και όσο μια κονσόλα βρε Razer...εμείς εδω,όπως και νάχει ενοείται πως θα πάρουμε και 5-6 να βρίσκονται   :)

Δημοσ.

Αυτή η εταιρία για μα...κες ψάχνει.
Το Black Mamba είχα αγοράσει όταν είχε βγει (145 ευρώ, αν θυμάμαι καλά) και σε κανά χρόνο το έκλαιγα. Πολύ μάπα το καρπούζι!!

Δημοσ.

Καλα ενταξει. Το εχουν παρατραβηξει εκει στην Razer. Μετα το lycossa mirror και το deathadder που ειχα και μου εβγαλαν προβλημα εκανα την κινηση και πηρα το blackwidow ultimate και απογοητευτηκα τοσο πολυ απο την πλαστικουρα που το εδωσα την πρωτη μερα και θεση πηρε το K70 RGB. Ισως καποτε να ηταν φοβερη αλλα πλεον πονταρει πολυ στο ονομα το οποιο εχουν θεοποιησει γυμνασιοπαιδα και την εχει δει μονοπωλειο. Ακου εκει 180 ευρα για ενα pad.

Δημοσ.

Ωραιο οσα προιοντα εχω razer ειναι απλα εγγυηση δεν χαλανε ποτε τα εχω για χρονια. Ναι με τα αγοραζεις ακριβα αλλα τα βγαζουν τα λεφτα τους με τα χρονια .

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά δεν θα ξεπεράσουν ποτέ το ανυπέρβλητο elite controller της microsoft. Και έχουν προσπαθήσει πολύ (και πολλοί) η αλήθεια είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει νόημα αγοράς ... Όταν με 120€ πλέον μπορείς να πάρεις το καλύτερο χειριστήριο όλων των εποχών ... Το elite Controller

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...