Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφησα τον υπολογιστη ανοιχτο , πηγα μεχρι την κουζινα και μολις γυρισα ειδα το ποντικι να κουνιεται, τον σκριλλ λογαριασμο μου ανοιχτο,,, ενα σαιτ που λεγεται steam καποιος εκανε log in, και μετα μπηκε με ρωσσικο Nickname στο bitskin και ηταν ετοιμος να αγορασει skins για ενα παιχνιδι....καπου εκει εκλεισα το pc. ηταν σαν να καποιος να ελενχε τον υπολογιστη μου απο μακρια, και πιθανοτατα ρωσσος? εχω παθει σοκ, οποιος εχει αναλογει εμπειρια ας βοηθησει... επιπροσθετα χθες εκανα φορματ, το μονο κακο ειναι οτι το αντιvirus  βρηκε 3 αρχεια υποπτα και δεν τα εσβησα γιατι ηταν καπου χωμενα στο λογισμικο/ στα γουιντοουνς, αλλα τα εσβησα σημερα μετα το σκηνικο...... 

Δημοσ.

Είναι να μην σου τυχει, αλλιως δεν το πιστευεις, προφανως και δεν ειναι τα windows , αλλα καποιο προγραμμα σαν το teamviewer, που ο αλλος παιρνει τον ελενχο του υπολογιστη σου, αφου οταν ξαναμπηκα αφου ειχα κλεισει το pc ηταν ακομα συνδεδεμενος στο bitskin με το αστειο nickname leonid nimig.... να κατι τετοιο https://discussions.apple.com/thread/4924076?tstart=0 απλα ηθελα να το συζητησω με Ελληνες και γι αυτο ανοιξα θεμα

Δημοσ.

Φυσικά τρέχεις να αλλάξεις κωδικούς σε τραπεζικά sites και paypal κτλ... Και όχι τον ίδιο παντού. :P

Ποιο antivirus, αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

οι λογαριασμοι μου ειναι αθικτοι, αλλαξα οσους κωδικους χρειαζοταν, εσβησα 3 αρχεια που βρηκε το αντιβαιρους, και ελπιζω να mhn εχει  συνεχεια....

Δημοσ.

οι λογαριασμοι μου ειναι αθικτοι, αλλαξα οσους κωδικους χρειαζοταν, εσβησα 3 αρχεια που βρηκε το αντιβαιρους, και ελπιζω να mhn εχει  συνεχεια....

Ωραια!!! σου ευχομαι να πανε ολα καλα επισης εχεις το free to bitdefender; η το pro

Δημοσ.

το free, moy το εγκατεστησε ενας φιλος αφου του εκανε φορματ,,,, τοσο καιρο τιποτα, και αυτο εγινε μετα το φορματ...

α τοτε κατεβασε και το malwerbytes και το adwcleaner  σκαναρε  να εισαι σιγουρος και μετα αν  δεν γινει τιποτα περιεργο παλι εισαι κομπλε

Δημοσ.

Πρεπει να βρεις το RAT που σου εχει βαλει και κανε και ενα reset στο ρουτερ και ξαναστηστο.

Δημοσ.

https://www.itechtics.com/rescue-disc-virus-scan/

Imho, από το να κάνεις boot σε ένα ήδη compromised λειτουργικό σύστημα και να προσπαθείς να καθαρίσεις το σύστημα, είναι καλύτερο το boot και σκανάρισμα με ένα ή και παραπάνω από τα bootable CD της λίστας.

• Like 1
Δημοσ.

Τι παθαινει κανεις οταν δεν ξερει και ειναι ασχετος,μιλαω για εμενα φυσικα,,, μπαινω σημερα και βλεπω 8 email απο ενα site που μπαινω, το twitch  , ειναι κατι σαν καναλι και βλεπεις gamers να παιζουν, τιποτα φοβερο...stream για games.... και τα 8 email ηταν στα ρωσικα και με καλοζορισανε στο καναλι τους, μπαινω και στο twich που παρεπιπτοντος δεν ειχα κανει log out  apo χθες και ηταν ενα απο τα ελαχιστα site που δεν αλλαξα κωδικο μετα το σκηνικο....και τι να δω.... καποιος ειχε μπει και ειχε κανει 100 καναλια follow ,,,εκ των οποιον τα 8 ρωσσικα και με καλωσοριζανε,,,, για καποιο που δεν ξερει, το follow στο twitch δεν ειναι τπτ αλλο απο ενα αθωο κουμπακι ωστε να ξερεις οτι καποιος ειναι οννλινε για να τον παρακολουθησεις, δεν κοστιζει τιποτα....λοιπον βλεποντας τα 100 follow καταλαβα οτι καποιος ειχε μπει 100% στο pc moy thn kυριακη απο αποσταση και ειχε κρατησει τον μοναδικο (σχεδον) κωδικο που δεν αλλαξα....και μπηκε και χθες ελπιζω και ειμαι σιγουρος απο το δικο του pc αυτη τη φορα....για να με πανικοβαλει/trollari πιθανοτατα ωστε να ξανακανω φορματ οπου πιθανοτατα εκει να ηταν ο ιος....καθως ωρες μετα το φορματ εγιναν ολα.....
ααα Περι ασχετοσυνης....στον πανικο μου τοτε που εσβησα τα 3 υποπτα αρχεια.... δεν διαβασα καν τι λεγανε.....το τσεκαρα τωρα στο ιστορικο του bitfender .... trojan κατι το ενα hack.  κατι το αλλο......αφησα 3 αρχεια τετοιου τυπου για 10 ωρες και καποιος ειχε τον ελενχο του υπολογιστη μου, αν δεν ειχα ερθει εγκαιρως να τον πιασω στην πραξη για ειχα χασει τα λεφτα μου στην paypall απο εναν ερασιτεχνικο ποντικο.... εννοειτε αλλαξα ΟΛΟΥς τους κωδικους 2 και 3 φορες και πλεον νιωθω σχετικα ασφαλεις....μεχρι το επομενο σκηνικο  ....σιγουρα αξιζω το χρυσο βατομουρο....

Δημοσ.

malwarebytes και adwcleaner με τη σειρα που τα εγραψα, εξαφανιζουν οτιδηποτε κακοβουλο εχεις. Ρεσετ στο ρουτερ σου ειπα να κανεις.

Δημοσ.

ναι σε ακουσα, ευχαριστω, και ρεσετ εκανα και το malwarebytes εγκατατεστησα και το εβαλα να δουλεψει και δεν βρηκε τιποτα, βεβαια το εκανα unistall γιατι ηταν trial 14 ημερες και θα ηταν αχρηστο μελλοντικα, αλλα το αφησα 2 μερες να κανει ελενχο,,,το adwcleaner θα το βαλω τωρα, εκανα και εναν ελενχο στην cpu (ειδα ενα βιντεακι) να δω αν υπαρχει καποια αγνωστη συνδεση, νομιζω ειμαι safe πλεον,...μεχρι να γινει το επομενο κρουσμα  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...