aOUaS88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπερα στην παρεα κ καλο φθινοπωρο μιας κ τελευταιο Σ.Κ του καλοκαιριου..Αντε επιτελους να δροσισει λιγο 1. Θελω να μαθω αν θα εχει καποια διαφορα το να αγορασω καρτα ηχου η να ειμαι με της μητρικης την καρτα ηχου..2. Πηρα προσφατα κατι Site: ακουστηκα (πρωην κατοχος των Cloud 2 k Kraken, Sennheiser μακραν οτι καλυτερο υπαρχει)κ οταν ειναι να τα χρησιμοποιήσω απλα περνω το βισμα κ το βαζω στην υποδοχη των ηχειων π εχει,δν τα βαζω στην mobo η σε καποια υποδοχη στο front panel..Πειραζει π τα βαζω στα ηχεια κ οχι στην μητρικη, οχι ε??
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αμα δωσεις φραγκα για καλη καρτα θα δεις διαφορα η οποια νομιζω φαινεται ακομα καλυτερα αν χρησιμοποιεις ακουστικα.. Αναλογως την λοξα που εχεις δηλαδη.. Αν μιλας για 20-30-40 ευρω, καθεσαι οπως εισαι γιατι νομιζω απο 50 και πανω θα υπαρξει κατι αξιολογο.. Με το βυσμα που λες, απαξ και υπαρχει πανω στα ηχεια και το κουμπωνεις εκει δεν νομιζω να αλλαζει κατι... Απ την καρτα φευγει ο ηχος και παει στα ηχεια αρα βγαινει και απο εκει το ιδιο.. 2
HALF EVIL Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σου. 1) Η μητρική είναι σύγχρονη; 2) Αν ναι, με gaming ακουστικά των 80 ευρώ όσο και καλή κάρτα να πάρεις διαφορά δεν θα καταλάβεις. Η σύγχρονη μητρική θα σε καλύψει άνετα. Αν όμως είναι ας πούμε πενταετίας τότε ίσως μια Xonar , όχι πάνω από 40-50 ευρώ να αξίζει.
aOUaS88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σου. 1) Η μητρική είναι σύγχρονη; 2) Αν ναι, με gaming ακουστικά των 80 ευρώ όσο και καλή κάρτα να πάρεις διαφορά δεν θα καταλάβεις. Η σύγχρονη μητρική θα σε καλύψει άνετα. Αν όμως είναι ας πούμε πενταετίας τότε ίσως μια Xonar , όχι πάνω από 40-50 ευρώ να αξίζει. Στην υπογραφη λεει.. Χ99 sabertooth..K τα ακουστηκα τα εχω βαλει σε λινκ..Τωρα το "gaming" ακουστηκα πιο πολυ marketing ειναι παρα καποιο feature Παντος το κουτι πανω γραφει Gaming Headset..
Whitefanged Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Η m/b σου κι η δικιά μου σύμφωνα με το site της asus έχουν την ίδια realtek 1150. Discrete κάρτα ήχου έχω την asus strix soar. Η διαφορά για τα ακουστικά είναι χαώδης. Η ένταση του ήχου είναι πραγματικά πολλαπλάσια της έντασης που μπορεί να δώσει η ενσωματωμένη. Ρυθμίζοντας το impendance στο μέγιστο, τα ακουστικά χωρίς να παραμορφώνουν, αποκτούν τόση ένταση ωστέ δεν μπορώ να ακούσω μουσική στο τέρμα για αρκετή ώρα. Για παράδειγμα, κλείνω τελείως τη μουσική στο bf, ρυθμίζω την ένταση στο μέγιστο και ο ήχος των πυροβολισμών μέσα στην ησυχία είναι εμπειρία. Δεν ακούω θορύβο ή ενοχλητικούς ήχους από πίσω, αν παραμορφώνονται κάποιες συχνότητες στην μέγιστη ένταση δεν έχω την ικανότητα/γνώση να το αντιληφθώ. Με λίγα λόγια, δεν ξέρω αν με άλλη κάρτα, οικονομικότερη της soar, μπορείς να απολαύσεις την ίδια ένταση ήχου στα ακουστικά σου παρόλαυτα αν απολαμβάνεις τον ήχο στο gaming σου προτείνω την αγορά discrete κάρτας ήχου. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αρα με ενα καλο ποσο,(100ρικο απ΄ο,τι ειδα η strix soar) ακους αλλιως τον κοσμο... 2
Whitefanged Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Επειδή είμαι παντελώς αδαής σε ότι αφορά τη μουσική και οι απόψεις μου σχετικά με τον ήχο του pc βασίζονται αποκλειστικά στις εμπειρίες μου, δεν νιώθω άνετα να προτείνω συγκεκριμένα μοντέλα από ακουστικά ή κάρτες ήχου. Παρόλαυτα μπορώ να αναπαράγω τις προσλαμβάνουσες μου σχετικά με το ήχο του pc. 2
aOUaS88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Η m/b σου κι η δικιά μου σύμφωνα με το site της asus έχουν την ίδια realtek 1150. Discrete κάρτα ήχου έχω την asus strix soar. Η διαφορά για τα ακουστικά είναι χαώδης. Η ένταση του ήχου είναι πραγματικά πολλαπλάσια της έντασης που μπορεί να δώσει η ενσωματωμένη. Ρυθμίζοντας το impendance στο μέγιστο, τα ακουστικά χωρίς να παραμορφώνουν, αποκτούν τόση ένταση ωστέ δεν μπορώ να ακούσω μουσική στο τέρμα για αρκετή ώρα. Για παράδειγμα, κλείνω τελείως τη μουσική στο bf, ρυθμίζω την ένταση στο μέγιστο και ο ήχος των πυροβολισμών μέσα στην ησυχία είναι εμπειρία. Δεν ακούω θορύβο ή ενοχλητικούς ήχους από πίσω, αν παραμορφώνονται κάποιες συχνότητες στην μέγιστη ένταση δεν έχω την ικανότητα/γνώση να το αντιληφθώ. Με λίγα λόγια, δεν ξέρω αν με άλλη κάρτα, οικονομικότερη της soar, μπορείς να απολαύσεις την ίδια ένταση ήχου στα ακουστικά σου παρόλαυτα αν απολαμβάνεις τον ήχο στο gaming σου προτείνω την αγορά discrete κάρτας ήχου. Καλημερα White.. Ενδιαφερον μου ακουγονται ολα αυτα...Δλδ απο προσωπικη σου εμπειρια την προτηνεισ ας πουμε??ΔΝ ειναι πεταμενα λεφτα ε? Aυτην εδω λες?? http://www.skroutz.gr/s/7859758/Asus-Strix-Soar.html
Whitefanged Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την αγορά, ξαναγράφω βέβαια ότι δεν ξέρω αν μπορείς να την βγάλεις και με λιγότερα.
aOUaS88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την αγορά, ξαναγράφω βέβαια ότι δεν ξέρω αν μπορείς να την βγάλεις και με λιγότερα. Συμφορουμιτης την βρηκε στα 70 ευρο απο αμαζον Αγγλιας,λεω να την τσιμπισω αλλα δν εχω 6πινο κ θα πρεπει να παρω κ psu... Τα ακουστηκα τα ειδες?Ειναι "καλα¨για να τους βαλω κ καρτα??Εσυ τι ακουστηκα εχεις?? Το λινκ π εχω βαλει ειναι αυτη π εχεις?
Whitefanged Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το link είναι σωστό. Τα ακουστικά μου πρέπει να είναι χειρότερα από τα δικά σου. Για τον αν αξίζει η αγορά φίλε είναι άλλη κουβέντα.... Είχα θέμα με την ενσωματωμένη της realtec σε προηγούμενο m/b, μου έκανε παγώματα στο bf, έτσι αναγκστικά αγόρασα κάρτα... Θέλω να πω ούτως ή άλλως έπρεπε να αγοράσω, απλώς μπήκα στη διαδικασία να πάρω μία που παίζουν και ωραία τα ακουστικά. Τώρα με το πως παίζουν τα ακουστικά είσαι ευχαριστημένος?
aOUaS88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το link είναι σωστό. Τα ακουστικά μου πρέπει να είναι χειρότερα από τα δικά σου. Για τον αν αξίζει η αγορά φίλε είναι άλλη κουβέντα.... Είχα θέμα με την ενσωματωμένη της realtec σε προηγούμενο m/b, μου έκανε παγώματα στο bf, έτσι αναγκστικά αγόρασα κάρτα... Θέλω να πω ούτως ή άλλως έπρεπε να αγοράσω, απλώς μπήκα στη διαδικασία να πάρω μία που παίζουν και ωραία τα ακουστικά. Τώρα με το πως παίζουν τα ακουστικά είσαι ευχαριστημένος? Κοιτα ειχα παρει τα Kraken neon 40 ευρο απλα δν με βολευαν μια..Ηταν λες κ ειχα εβαζα το κεφαλι σε μεγκενη...χαχααχ!!Απο ηχο δν μπορω να πω μια χαρα ηταν κ επαιζαν κ δυνατα,αλλα τα στειλα γτ με κουραζαν πολυ.. Πηγα πηρα αυτα τα Sennheiser τα οποια ειναι λες κ εχεις βγαλει τα αυτια σου κ τα εχεις βαλει πανω σε στρωμα νερου,ειναι παρα μα παρα πολυ βοληκα,αλλα απο τι ακουω σιγουρα δν ειναι τοσο "δυνατα" οσο τα razer κ ο ηχος τους ειναι σχεδον το ιδιο.Απλα με την καρτα ηχου αν μπορω να κανω λιγο tweak τον ηχο να το φτιαξω οπως θελω θα ηταν ωραια k τα realtek audio drivers ειναι πολυ κουραση
Whitefanged Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Άμα θες ένταση, με τη soar θα ξεκουφαθείς Τα δικά μου με την realtec παίζουν πολύ πιο σιγανά. Με τη soar σου λέω δεν αντέχω πολύ ώρα στο τέρμα. Τσίτα ένταση και χωρίς ''χρατσ χρουτσ'' <- άμα ο άνθρωπος είναι γνώστης του ήχου φαίνεται... 1
aOUaS88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ε αμα δν κανει χρατς χρουτς στο τερμα τοτε λεει..αχαχαχ!!Τωρα ομως εμενα π το psu εχει 2χ8πιν κ τα εχω κ τα 2 στην καρτα κ δν εχω αλλο τι κανω??Θελω κ psu να κλαιμε τωρα ε??
Whitefanged Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 molex to 6 pin http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?from=catspan&keyphrase=molex+to+6+pin 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα