akatikitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εδώ που φτάσαμε πες μας και τι windows έχεις και εάν είναι σταθερός ή λάπτοπ. Επίσης να ξανατσεκαρεις στις επιλογές ενέργειας στον πίνακα ελέγχου για το σβήσιμο της οθόνης. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και τα συμπτώματα. π.χ. στα 10άρια είναι έναρξη->ρυθμίσεις (στο γραναζάκι)->σύστημα->επιλογές ενέργειας. στα 7 είναι Πίνακας Ελέγχου->Σύστημα και Ασφάλεια->Επιλογές παροχής ενέργειας και στο Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου στο ενεργό προφίλ. Θα έλεγα να αλλάξεις και τον χρόνο απενεργοποίησης και στα άλλα σχέδια που δενείναι ενεργά γιατί μπορεί το σύστημα να αλλάζει σχέδιο ενέργειας μόνο του όταν παίζεις παιχνίδι με χειριστήριο ή βλέπεις ταινία. Μπορεί να τα έχεις κάνει αλλά έλεγξε τα ξανά. Ειμαι με σταθερο και εχει πεντε μερες που πηγα απο τα 7 στα 10 αλλα μεσα απο τα 7...αλλα αυτο γινοταν και στα 7...ολα αυτα τα εχω κανει...απλα δν μ λεεθ οταν μπαινω συστημα πουθενα το επιλογες ενεργειας..μ λεει παροχη ενεργειας και ανασταλη λειτουργειας
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 [...]ι...απλα δν μ λεεθ οταν μπαινω συστημα πουθενα το επιλογες ενεργειας..μ λεει παροχη ενεργειας και ανασταλη λειτουργειας Ναι, σόρυ. Αυτό είναι. Είναι στο Ποτέ η απενεργοποίηση οθόνης, έτσι; Αν είναι Ποτέ, άλλαξε το στα 5 λεπτά και άστο να δεις αν σβήσει και ξανα άλλαξε το στο Ποτέ μήπως και κάπου σκάλωσε. Θα πρότεινα να πάρεις και ένα backup και να πας σε καθαρό format με τα 10άρια αν σε παίρνει. Δεν έχω κάτι αλλο να προτείνω εκτός να δοκίμασες ένα live linux π.χ. το linux mint mate αλλά να απενεργοποιήσεις κι εκεί το σβήσιμο οθόνης και να δεις αν σου σβήνει ή όχι η οθόνη.
akatikitos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ναι, σόρυ. Αυτό είναι. Είναι στο Ποτέ η απενεργοποίηση οθόνης, έτσι; Αν είναι Ποτέ, άλλαξε το στα 5 λεπτά και άστο να δεις αν σβήσει και ξανα άλλαξε το στο Ποτέ μήπως και κάπου σκάλωσε. Θα πρότεινα να πάρεις και ένα backup και να πας σε καθαρό format με τα 10άρια αν σε παίρνει. Δεν έχω κάτι αλλο να προτείνω εκτός να δοκίμασες ένα live linux π.χ. το linux mint mate αλλά να απενεργοποιήσεις κι εκεί το σβήσιμο οθόνης και να δεις αν σου σβήνει ή όχι η οθόνη. το εκανα εβαλα ενα λεπτο και δν εκλεισε...παλι σε δεκα λεπτα εκλεισε...και το ιδιο μου κανει και στην τηλεοραση μου
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τότε ψάξου και λίγο με την κάρτα γραφικών σου μήπως κάτι παίζει από εκεί, δηλαδή στο control panel της vga. Δώσε μας και μια περιγραφή του συστήματος σου (cpu, vga, ram, motherboard). Κάνε και ένα τσεκ για updates στους drivers της κάρτας γραφικών αλλά ψάξε στο site του κατασκευαστή του chip (nvidia, amd/ati, intel) αλλά σκέψου το και για καθαρό φορμάτ και όχι update. Θα κατεβάσεις το iso με το media creation tool της ms (αν το έχεις ήδη είναι εντάξει, κατά προτίμηση το 64bit) και θα το μεταφέρεις σε usb με το rufus. Θα μπουτάρεις από αυτό και θα στήσεις καθαρά τα 10άρια. Καλά είναι πριν το κάνεις να πας στο site της μητρικής και να κατεβάσεις drivers για 10άρια και κράτα τους σε usb ή σε άλλο partition αν έχεις. Επίσης μπορείς να πάρεις και backup από τα saves των παιχνιδιών που παίζεις για να μην ξαναρχίζεις από την αρχή. Για να βρεις που αποθηκεύονται τα saves θα το γκουγκλάρεις με το όνομα του παιχνιδιού π.χ. call of duty modern warfare saves location. Τα steam παιχνίδια αποθηκεύουν σε φάκελο steam στον programdata.
duffyduck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 https://www.tenforums.com/tutorials/2843-change-power-plan-settings-windows-10-a.html https://www.youtube.com/watch?v=FtVOZZFjmTU
akatikitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τότε ψάξου και λίγο με την κάρτα γραφικών σου μήπως κάτι παίζει από εκεί, δηλαδή στο control panel της vga. Δώσε μας και μια περιγραφή του συστήματος σου (cpu, vga, ram, motherboard). Κάνε και ένα τσεκ για updates στους drivers της κάρτας γραφικών αλλά ψάξε στο site του κατασκευαστή του chip (nvidia, amd/ati, intel) αλλά σκέψου το και για καθαρό φορμάτ και όχι update. Θα κατεβάσεις το iso με το media creation tool της ms (αν το έχεις ήδη είναι εντάξει, κατά προτίμηση το 64bit) και θα το μεταφέρεις σε usb με το rufus. Θα μπουτάρεις από αυτό και θα στήσεις καθαρά τα 10άρια. Καλά είναι πριν το κάνεις να πας στο site της μητρικής και να κατεβάσεις drivers για 10άρια και κράτα τους σε usb ή σε άλλο partition αν έχεις. Επίσης μπορείς να πάρεις και backup από τα saves των παιχνιδιών που παίζεις για να μην ξαναρχίζεις από την αρχή. Για να βρεις που αποθηκεύονται τα saves θα το γκουγκλάρεις με το όνομα του παιχνιδιού π.χ. call of duty modern warfare saves location. Τα steam παιχνίδια αποθηκεύουν σε φάκελο steam στον programdata. ειμαι win10 64bit,inte core i3 540,nvidia geforce 9500gt,4gb ram,msi p55-cd53,1tb hdd...εκανα ξανα εγκατασταση τους drivers και δν εγινε τπτ παλι σε δεκα λεπτα κλεινει ακομα και αμα βαλω να κλεινει σε ενα λεπτο
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασες με μία live διανομή linux όπως πρότεινε και ο micos000 ?
akatikitos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασες με μία live διανομή linux όπως πρότεινε και ο micos000 ? το δοκιμασα και δν κλεινει...τι παιζει να φταει;;
tsofras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 το δοκιμασα και δν κλεινει...τι παιζει να φταει;; Δεν ξέρω αλλά έτσι μπορούμε να αποκλείσουμε πρόβλημα του hardware. Συγνώμη που ξαναρωτάω δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει , τα 10αρια τα πέρασες με update ή clean install? Έχεις κάνει και clean install των 10? Όταν έκανα εγώ update απο 8.1 είχα σοβαρά θέματα διαφορετικού είδους , απο όταν έκανα clean install έπαιζαν όλα κομπλέ. Δεν ρίχνεις μια ματιά και εδώ : http://www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10 να δείς αν μπείς σε safe mode τι γίνεται ?
akatikitos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αλλά έτσι μπορούμε να αποκλείσουμε πρόβλημα του hardware. Συγνώμη που ξαναρωτάω δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει , τα 10αρια τα πέρασες με update ή clean install? Έχεις κάνει και clean install των 10? Όταν έκανα εγώ update απο 8.1 είχα σοβαρά θέματα διαφορετικού είδους , απο όταν έκανα clean install έπαιζαν όλα κομπλέ. Δεν ρίχνεις μια ματιά και εδώ : http://www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10 να δείς αν μπείς σε safe mode τι γίνεται ? μπηκα σε safe mode και ολα κομπλε δν κλεινει...τι μπορει να φταιει;;;
akatikitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 καπιος driver ισως καμια ιδεα ποιος;;;
tsofras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 μπηκα σε safe mode και ολα κομπλε δν κλεινει...τι μπορει να φταιει;;; Απάντησε και στην ερώτηση που σου έκανα : Συγνώμη που ξαναρωτάω δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει , τα 10αρια τα πέρασες με update ή clean install?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα