akatikitos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 βλεπω ταινια και σβηνει η οθονη μονη της και πρεπει να πατησω καποιο κουμπι η να κουνησω ποντικη για να ανοιξει γτ γινετε αυτο;;εχω win10
koystado Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 νομίζω η προστασία οθόνης είναι το θέμα σου
Le Perv Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Screensaver και/ή Eχεις ενεργοποιησει την αυτοματη αναμονη στην τηλεοραση.
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Και αρχίζουμε την κολοκυθιά! -Ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής έχεις; Τα προγράμματα αναπαραγωγής συνήθως έχουν ρύθμιση για να απενεργοποιούν προσωρινά την προστασία οθόνης εν όσο παίζει βίντεο.
akatikitos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Και αρχίζουμε την κολοκυθιά! -Ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής έχεις; Τα προγράμματα αναπαραγωγής συνήθως έχουν ρύθμιση για να απενεργοποιούν προσωρινά την προστασία οθόνης εν όσο παίζει βίντεο. εχω bs player ,και δν εχω ουτε προφυλαξη οθονης ουτε αυτοματη αναμονη στην οθονη,αμα ηταν αυτα θα το εκανα και εγω κατι αλλο εχει και δν μπορω να βρω τι,και οταν παιζω παιχνιδια με τηλεχειριστιρειο μ το κανει
Le Perv Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 εχω bs player ,και δν εχω ουτε προφυλαξη οθονης ουτε αυτοματη αναμονη στην οθονη,αμα ηταν αυτα θα το εκανα και εγω κατι αλλο εχει και δν μπορω να βρω τι,και οταν παιζω παιχνιδια με τηλεχειριστιρειο μ το κανει Xμ, μας βαζεις δυσκολα, γεροντα. Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μήπως η οθόνη σου έχει κάποιο power saving mode; Για ψάξε στιε ρυθμίσεις της. Επίσης βάλε το σχέδιο ενέργειας στο Υψηλές επιδόσεις. 1
akatikitos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μήπως η οθόνη σου έχει κάποιο power saving mode; Για ψάξε στιε ρυθμίσεις της. Επίσης βάλε το σχέδιο ενέργειας στο Υψηλές επιδόσεις. ολα αυτα τσεκαρισμενα ειναι
tsofras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Στο κάνει μετά απο κάποιο update? Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.tenforums.com/performance-maintenance/17899-monitor-turns-off-after-2-minutes-inactivity-3.html#post443937
akatikitos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Στο κάνει μετά απο κάποιο update? Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.tenforums.com/performance-maintenance/17899-monitor-turns-off-after-2-minutes-inactivity-3.html#post443937 το εκανα και αυτο δν επιασε
akatikitos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Στο κάνει μετά απο κάποιο update? Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.tenforums.com/performance-maintenance/17899-monitor-turns-off-after-2-minutes-inactivity-3.html#post443937 ξεχασα να αναφερω οτι η ταινια και ο ηχος συνεχιζουν κανονικα,απλα μαυριζει η οθονη...και πρεπει να κουνησω το ποντικη η να πατησω καποιο κουμπι για να ανοιξει
DiversionR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μπας και είναι κανένα πρόγραμμα στο pc σου που διαχειρίζετε το screen saver? Αν δεν κάνω λάθος έχει τύχει παρόμοια περίπτωση σε φίλο όπου τελικά διαπιστώθηκε ότι ένα από τα προγράμματα που είχε αναλάμβανε και χρέη screensaver..... Αφού όπως λες έχεις κοιτάξει τις υπόλοιπες ρυθμήσεις δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....
akatikitos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μπας και είναι κανένα πρόγραμμα στο pc σου που διαχειρίζετε το screen saver? Αν δεν κάνω λάθος έχει τύχει παρόμοια περίπτωση σε φίλο όπου τελικά διαπιστώθηκε ότι ένα από τα προγράμματα που είχε αναλάμβανε και χρέη screensaver..... Αφού όπως λες έχεις κοιτάξει τις υπόλοιπες ρυθμήσεις δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.... δεν εχω καποιο προγραμμα που μπορει να κανει κατι τετοιο...μετα απο κανα 15 λεπτα μου κλεινει
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εδώ που φτάσαμε πες μας και τι windows έχεις και εάν είναι σταθερός ή λάπτοπ. Επίσης να ξανατσεκαρεις στις επιλογές ενέργειας στον πίνακα ελέγχου για το σβήσιμο της οθόνης. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και τα συμπτώματα. π.χ. στα 10άρια είναι έναρξη->ρυθμίσεις (στο γραναζάκι)->σύστημα->επιλογές ενέργειας. στα 7 είναι Πίνακας Ελέγχου->Σύστημα και Ασφάλεια->Επιλογές παροχής ενέργειας και στο Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου στο ενεργό προφίλ. Θα έλεγα να αλλάξεις και τον χρόνο απενεργοποίησης και στα άλλα σχέδια που δενείναι ενεργά γιατί μπορεί το σύστημα να αλλάζει σχέδιο ενέργειας μόνο του όταν παίζεις παιχνίδι με χειριστήριο ή βλέπεις ταινία. Μπορεί να τα έχεις κάνει αλλά έλεγξε τα ξανά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα