iliastra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, ειμαι σιγουρος οτι αυτο που θέλω να ρωτησω τοι έχουν ρωτήσει και αλλοι, αλλα οσο και να εψαξα δεν το βρίσκω...κατι δεν κανω καλα ή δεν ψαχνω στις σωστές κατηγορίες... Λοιπον θέλω να κάνω φορματ τον υπολογιστη μου και έχω τα win10...παλιοτερα ειχα τα win7 και η αγαπητη Microsoft μας αναβάθμισε σε αυθεντικά win10.... a) τι πρέπει να κάνω ώστε να συνεχίσω να έχω αυθεντικά win?? πως θα β΄ρω το κλειδί μου?? β) θέλω να κάνω "καθαρό φορματ" ώστε να φύγουν υπολοίματα που υπάρχουν απο τα 7αρια....γιατι ειμαι σίγουρος οτι υπάρχουν....πρέπει να βρώ δισκάκι με τα 10αρια??? ευχαριστω εκ των προτέρων
jgeorgiou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αγνόησε το κλειδί κατά την εγκατάσταση και όταν εγκαταστήσεις WIN10 και συνδεθείς με ιντερνετ η MS θα αναγνωρίσει το μηχάνημα σου και θα το ενεργοποιήσει αυτόματα!
nammo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τώρα που πήγες στο νέο λειτουργικό, εάν έχεις χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σου Microsoft τότε η εταιρεία τον έχει συσχετίσει με το κλειδί που χρησιμοποίησες ενώ το έχει δηλώσει ως ικανό να ενεργοποιήσει Windows 10. Άρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows Media Creation Tool: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 να επιλέξεις τη σωστή έκδοση, την μορφή και να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Όλα εύκολα με επισημότατο τρόπο! 1
redykt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια να ρωτησω κατι , ειχα ακουσει οτι η αντιστοιχιση γινεται μεταξυ αδειας και motherboard του υπολογιστη , ισχυει κατι τετοιο;
chralexo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει στις ΟΕΜ εκδόσεις Προ-εγκατεστημένο λογισμικό (ΟΕΜ/DSP)Το προ-εγκατεστημένο λογισμικό διατίθεται σε μορφή DSP / OEM και έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προ-εγκαθίσταται σε νέους Η/Υ και servers αποκλειστικά από κατασκευαστές υπολογιστών/servers με σκοπό την μεταπώληση, ή να συνοδεύει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή server στον οποίο εγκαταστάθηκε αρχικά από τον κατασκευαστή του (System Builder ή OEM Κατασκευαστή) Και στις 2 περιπτώσεις το προ-εγκατεστημένο λογισμικό δεν επιτρέπει τη δυνατότητα μεταφοράς σε άλλον υπολογιστή/server. Πακέτα Λιανικής (Retail/FPP) Τα πακέτα λιανικής Retail / FPP (Full Packaged Products) είναι διαθέσιμα μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης και απευθύνονται τόσο σε οικιακούς χρήστες όσο και σε πολύ μικρές εταιρίες έως 10 Η/Υ. Επιτρέπουν εγκατάσταση και χρήση του λογισμικού σε 1 συσκευή. Με απλά λόγια η ΟΕΜ ΕΚΔΟΣΗ αντιστοιχίζεται με την μητρική πχ όλα τα laptop που έχουν προεγκατεστημένα windows έχουν ΟΕΜ ΕΚΔΟΣΗ. Αν αγοράσεις DSP έκδοση, μόλις τα εγκαταστήσεις και τα ενεργοποιήσεις τότε αντιστοιχίζονται στην μητρική Σε περίπτωση που χαλάσει η μητρική και αλλάξεις, κάνεις τηλεφωνική ενεργοποίηση με αυτοματοποιημένες εντολές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα