Προς το περιεχόμενο

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Sony Xperia XZ1

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ και μια 5ετια το ίδιο καλούπι ημαρτον , πήγα με τον πατέρα μου να του πάρω το Compact γτ είναι Sonakias και μέχρι και εκείνος μου είπε τι τούβλο είναι αυτό , κρίμα και η Sony κάποτε κινούσε τα νήματα και οι άλλοι τρεχαν να προλάβουν

Ακόμα κινεί τα νήματα σε πολλούς τομείς αλλά τα κινητά ποτέ δεν ήταν δυνατό της σημείο και ούτε πρόκειται να γίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα bezels είναι μια χαρά κύριοι, το δικό μου έχει φάει τρεις τούμπες και δεν έπαθε το παραμικρό, αντε να σου πέσει το s8 κάτω.! Υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε λιγότερο ευθραυστα κινητά.

Yπάρχει διαφορά μεταξύ εχω bezel και εχω ενα κινητό 5 ιντσων σε μεγεθος tablet

Ναι, οκ omnibalance και ισα περιθωρια πανω-κατω, αλλα δε νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο σημερα να τα μειωσουν περισσοτερο και να διατηρησουν την υπαρχουσα ισορροπια...

Εντάξει έχει αρκετά μεγάλα περιθώρια... Αλλά και το να μην έχει σχεδόν καθόλου σαν το S8 ρε παιδιά δε μπορείς να το πιάσεις!! Πατάς καταλάθος την οθόνη συνέχεια!!!! :/

Τα bezels είναι μια χαρά κύριοι, το δικό μου έχει φάει τρεις τούμπες και δεν έπαθε το παραμικρό, αντε να σου πέσει το s8 κάτω.! Υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε λιγότερο ευθραυστα κινητά.

Οτι η οθονη δεν πιανει ολο το μπροστινο μερος λογω τεραστιων bezel, δεν σημαινει οτι δεν ειναι γυαλι(αρα και ευθραυστο) ολο το μπροστινο μερος και στο sony xz1, οπως ειναι πχ σε ενα κινητο με πολυ μικρα bezel, πχ lg g6.

• Like 2

Την εχω βαρεθει τη σχεδιαση τους, ποτε θα αλλαξουν επιτελους? Θετικο για μενα η μονη καμερα εφοσον εχει επιλεγει μεγαλος αισθητηρας παντα.

Οτι η οθονη δεν πιανει ολο το μπροστινο μερος λογω τεραστιων bezel, δεν σημαινει οτι δεν ειναι γυαλι(αρα και ευθραυστο) ολο το μπροστινο μερος και στο sony xz1, οπως ειναι πχ σε ενα κινητο με πολυ μικρα bezel, πχ lg g6.

Δεν ξέρω τη είναι και τη δεν είναι, ξέρω ότι το Ζ5 ήταν τεθωρακισμενο και ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν καταντήσει αηδία με τις ευθραυστες συσκευές τους, που προφανώς έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την γρήγορη αλλαγή τους... λόγω θραύσης. Λες και δεν μπορούν να φτιάξουν ανθεκτικές οθόνες πλέον!

• Like 1

Δεν ξέρω τη είναι και τη δεν είναι, ξέρω ότι το Ζ5 ήταν τεθωρακισμενο και ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν καταντήσει αηδία με τις ευθραυστες συσκευές τους, που προφανώς έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την γρήγορη αλλαγή τους... λόγω θραύσης. Λες και δεν μπορούν να φτιάξουν ανθεκτικές οθόνες πλέον!

Αυτο ειναι ασχετο απο το θεμα των bezel.

Τα πάνω και κάτω μπέζελς υπάρχουν(και πολλοί το αγνοούν αυτό) επειδή έχει dedicated button για την κάμερα. Δέν γίνεται να πατησεις το εν λόγω  κουμπί με μικρότερα μπέζελς και να μην κανεις παπατιά.

Το πρόβλημα με τα μεγάλα bezels είναι ότι απλά δεν μπορείς να χωρέσεις μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να γίνει η συσκευή επικίνδυνα μεγάλη. Και αυτό είναι πρόβλημα γιατί μόλις κάποιος συγκρίνει πχ 5.2" sony με 5.2" samsung συσκευή δίπλα δίπλα σε ένα κατάστημα, θα δεί ότι η samsung με μικρότερα bezels έχει την ίδια οθόνη σε μικρότερο μέγεθος, κάνοντας την συσκευή πολύ πιο άνετη στο χέρι, και έτσι αμέσως αμέσως πέταξες ένα selling point. Τα χαρακτηριστικά σίγουρα θα είναι τοπ πάντως.

• Like 1

Τα πάνω και κάτω μπέζελς υπάρχουν(και πολλοί το αγνοούν αυτό) επειδή έχει dedicated button για την κάμερα. Δέν γίνεται να πατησεις το εν λόγω  κουμπί με μικρότερα μπέζελς και να μην κανεις παπατιά.

Δεν βλέπω γιατί είναι πολύ διαφορετικό από το power button ή τα volume buttons σε bezeless κινητό. Χρησιμοποιώ τα volume keys για να βγάλω φωτό στο S7 edge και είναι μια χαρά εύχρηστα.

• Like 1

Δεν βλέπω γιατί είναι πολύ διαφορετικό από το power button ή τα volume buttons σε bezeless κινητό. Χρησιμοποιώ τα volume keys για να βγάλω φωτό στο S7 edge και είναι μια χαρά εύχρηστα.

Στα xperia το κουμπί δουλεύει όπως στις φωτογραφικές. Στο πρώτο σημείο εστιάζει και μετά τραβάει.

Το πρόβλημα με τα μεγάλα bezels είναι ότι απλά δεν μπορείς να χωρέσεις μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να γίνει η συσκευή επικίνδυνα μεγάλη. Και αυτό είναι πρόβλημα γιατί μόλις κάποιος συγκρίνει πχ 5.2" sony με 5.2" samsung συσκευή δίπλα δίπλα σε ένα κατάστημα, θα δεί ότι η samsung με μικρότερα bezels έχει την ίδια οθόνη σε μικρότερο μέγεθος, κάνοντας την συσκευή πολύ πιο άνετη στο χέρι, και έτσι αμέσως αμέσως πέταξες ένα selling point. Τα χαρακτηριστικά σίγουρα θα είναι τοπ πάντως.

... Αλλά το Sony έχει και stereo ηχεία ενώ τα bezeless οχι. Επίσης δεν επιτρέπεται το S8 να έχει lag και να κολλάει ήδη, τί σόι flagship είναι? Ενώ το Sony έχει βγει πιο γρήγορο από iPhone, Pixel, 1+5. Ίσως τα bezels το βοηθάνε να χάνει θερμότητα (λόγω έξτρα χώρου) και τα πετάει. Και να μην σπάει άμα απλά μιλήσεις δυνατά όπως με τα bezelness. Αν αυτά ισχύουν, μήπως ή επιλογή Sony είναι η πιο έξυπνη;

Αν πας να επιλέξεις κινητό χωρίς να έχεις κάνει research, κοιτώντας την βιτρίνα καταστήματος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις κακή επιλογή και να μάθεις the hard way.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...