dali13gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Στα xperia το κουμπί δουλεύει όπως στις φωτογραφικές. Στο πρώτο σημείο εστιάζει και μετά τραβάει. Δεν παίζει κανέναν ρόλο το bezel σε αυτό. Αυτή τη στιγμή κρατάω 5.5αρι κινητό (Zuk Z1) με μεγάλα bezel και δεν τα ακουμπάω καν. Το πιάνω από το frame. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanth Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Έλα μου; Sony και htc ναι φίλε μου , Πολλές πατέντες ξεκινησαν από εδώ. Και η Sony όπως έγραψε ένας φίλος σε άλλους τομείς είναι ακόμα ψηλά αλλά ναι με τα κινητά δεν το πάνε καλά δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
22232 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μια χαρά τα πάει η sony, όχι σαν τις υπόλοιπες πρωτοπόρες εταιρίες που μόλις δουν ένα τηλέφωνο να έχει κάτι παραπάνω αμέσως να το κάνουν ίδιο, η Sony θα έλεγα εργάζεται στο τομέα κάμερα και την λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, η χωρίς περιθώρια οθόνη έχει αφήσει και θετικές και αρνητικές γνώμες εγώ είμαι με τις αρνητικές καταρχήν για πιο λόγο την θες τόσο οθόνη μια χαρά oθόνη είναι και με τα περιθώρια, η καλύτερη οθόνη για μένα είναι η οθόνη που θα υπάρχει στα σειρά Xperia xa και στα x εγώ έχω το x compact και είναι μια χαρά από άποψη οθόνης εμένα μου αρέσει η οθόνη με πάνω και κάτω περιθώρια δεξιά και αριστερά μόνο οθόνη αυτό συνεχίζω να θαυμάζω στην sony, λες και η παραπάνω οθόνη που δίνουν τα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα κάνει κάτι το εντυπωσιακό μια απλή κάπως μεγαλωμένη οθόνη είναι Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2017 από 22232 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Xz premium παντως παιδιά που το έχω πάει σφαίρα. Το θέμα σχεδιασμός είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα μ αρέσει ναι θα το προτιμούσα με μικρότερα μπεζελ αλλά πάλι δεν με χαλάει και ετσι Όσοι το δουλέψετε θα καταλάβετε για τι κινητό λέμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignited Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 επιτέλους stereo speakers+835+1080p+usb-c 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 επιτέλους stereo speakers+835+1080p+usb-c Άπαξ κι έχει το επόμενο compact τον 835 να δεις πανηγύρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolis1979 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Να δεις που θα έχει και android O.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drmanakias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Και νόμιζα ότι έκλεισε η εταιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltes5george Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το θεμα των bezzels δε θα το σχολιάσω, το καλυψανε με ιδιαιτερο χιουμορ ολοι οι προλαλήσαντες. Αυτο που θα θελα να ρωτησω, πως ειναι δυνατόν οι λοιποί κατασκευαστές να χρησιμοποιούν καμερες της sony και τα κινητά τους να βγάζουν πάντα καλυτερα απο τα Sony? Πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλαβω αυτή την εταιρεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βέβαια μένει να δούμε τι έκαναν με την κάμερα αλλά η επιλογή αισθητήρα με πολλά mpσε μικρό μέγεθος με φοβίζει για μια από τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το θεμα των bezzels δε θα το σχολιάσω, το καλυψανε με ιδιαιτερο χιουμορ ολοι οι προλαλήσαντες. Αυτο που θα θελα να ρωτησω, πως ειναι δυνατόν οι λοιποί κατασκευαστές να χρησιμοποιούν καμερες της sony και τα κινητά τους να βγάζουν πάντα καλυτερα απο τα Sony? Πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλαβω αυτή την εταιρεία. Τι ελεγες για την φωτογραφια? http://imgur.com/a/UJZ5K ολα auto 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Sony και htc ναι φίλε μου , Πολλές πατέντες ξεκινησαν από εδώ. Και η Sony όπως έγραψε ένας φίλος σε άλλους τομείς είναι ακόμα ψηλά αλλά ναι με τα κινητά δεν το πάνε καλά δυστυχώς. Κοίτα...είχα P800, P900, P910, W900, S700...κλπ Κινηταρες. το αναφέρω για να μην νομίζεις πως βγάζω μίσος απέναντι στην Sony/SE. Αλλά η αλήθεια είναι πως πάντα ήταν σχεδον... τελευταία και καταιδρωμενη στην παγκόσμια πίτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα