Προς το περιεχόμενο

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Sony Xperia XZ1

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο το z1 η sony μια ζωη το ιδιο μπροστα design με 5 αρα οθονη full hd.Ελεος πια.

Βεβαια ειναι το μοναδικο αδιαβροχο πλεον κινητο με 2μπροστα ηχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όποιος δεν θέλει bezels παίδες κυκλοφορούν τηλεκοντρόλ σε τιμή ευκαιρίας, πλέον και με πενάκι. Η αλήθεια ειναι ότι έχει αρκετά μεγάλα περιθώρια πάνω και κάτω αλλά και αυτή η μόδα με το bezeless είναι ότι χειρότερο.

Παιδιά για να καταλάβω.

Αυτό το κινητό θεωρείται διάδοχος του XZ Premium;

Και αυτό το τελευταίο θα το δούμε ποτέ σε γνωστές αλυσίδες γιατί λέμε ότι κυκλοφορεί αλλά δεν το έχω δει πουθενά.

Πιστευω οτι τα bezels  φαινονται πιο μεγαλα λογω του τετραγωνου σχεδιασμου.Εαν ηταν καμπυλωτα στις γωνιες θα υπηρχε η ψευδαισθηση οτι εχει πιο μικρα bezels.

Στα xperia το κουμπί δουλεύει όπως στις φωτογραφικές. Στο πρώτο σημείο εστιάζει και μετά τραβάει.

Σωστό, έχει έξτρα λειτουργία. Και πάλι δεν πιστεύω ότι δεν θα κατάφερναν να μικρύνουν τα bezel πάντως. 

Στα + η θέση του δαχτυλικου αποτυπωματος,ο σχεδιασμός του είναι υπέροχος (το καταλαβαίνεις εν καιρώ αν έχεις δοκιμασει ένα στην κατοχή σου ) συμφωνώ με το λίγο μικρότερα θα το έκαναν τραγικά όμορφο αλλά

- sony service???!!!

Ποσά σονυ έχεις πάει για σερβις; έλα για πες μας την προσωπική σου εμπειρία και οχι ότι διαβάζεις στα φορά από όσους φταίνε και ψάχνουν να κλαφτουν. Ελληνική πατέντα το κλαψιμο στα φορα για κάτι που πάντα φταίνε οι ιδιοι

Το παλικάρι πίσω έγραψε "μου θυμίζει το Mi3"..

ΔΕ ΛΕΩ, η Xiaomi έχει χαρακτήρα SONY γιατί εκείνη είναι ο αισθητικός πάιονιρ της γωνίας και της ισομετρίας.. αλλά :

Xperia-xz-premium.pngXiaomi_MI3_64GB_1399521622.png

Ούτε καν άξιο αναφοράς;

• Like 1

Προσωπικά το σχέδιο της sony μου αρέσει πολύ ακόμα και αν πράγματι τσιμπάνε λίγο τα bezel αλλά αυτό που πραγματικά μου αρέσει στα sony είναι ότι είναι σχεδιασμένα για χρήση από ανθρώπινα χέρια είτε με ένα είτε με δυο χέρια. Προσωπικά άνετα θυσιάζω ομορφιά για λειτουργικότητα ακριβώς όπως θυσιάζω πάχος για μεγαλύτερη μπαταρία. Το τωρινό μου τηλέφωνο (Moto X style) έχει τόσο λεπτά side bezels που κυριολεκτικά πατάω κατά λάθος την οθόνη συνέχεια και είναι εκνευριστικό και όχι δεν μαθαίνεις να ζεις με κάτι τέτοιο, είναι μια μόνιμη ενόχληση. 

Πάντως εγώ δίνω εύσημα στη sony στο κομμάτι αυτό. Επίτηδες ξε-επίτηδες οι συσκευές της είναι φτιαγμένες για πραγματική χρήση με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο που γίνεται και αυτό φαίνεται και από το επίπεδο hardware που παίρνεις μέχρι και την παρουσία φυσικού πλήκτρου για την κάμερα.  

• Like 1

όλοι φέτος παρουσίασαν "στρογγυλές" τις γωνίες/άκρες θυμίζοντας κινητά του 2011-12 από τα τετράγωνα που είχαμε τα προηγούμενα έτη και εσείς λέτε μοιάζει με κινητό του 2013? Μπορεί τώρα να το συνηθίσαμε αλλά όταν το πρωτοείδα μου ήρθε κάπως (αρνητικό). Πάντως η αναλογία των πάνω/κάτω bezel (αναλογικά μεγάλα) μοιάζει με το παλιό remdi 1s όχι όμως τα πλαϊνά και ασφαλώς το υπόλοιπο κινητό (πάχος κατασκευή κτλ).

Κατά τη γνώμη μου μια χαρά είναι το σχέδιο και μπράβο που τόλμησε να ΜΗΝ βγάλει στρογυλεμένες γωνίες (επειδή έβγαλε η apple ή η sumy και ακολούθησαν οι άλλοι).

Τα πλαίσια πάνω κάτω μπορούσαν να είναι μικρότερα αλλά ότι παρόμοιο έχω πιάσει σε sony φέτος τελικά και έτσι μια χαρά κάθεται στο χέρι αν και ο ένας, άχρηστος, έξτρα πόντος ύψος "πονάει" κάπως. Τα καθόλου bezel είναι για κλάματα μη λειτουργικά και απορώ που τα υποστηρίζεται. Άλλο μικρά άλλο καθόλου bezels.

Επίσης ελπίζω αλλά δεν το βλέπω (ξέρει κανείς?) στο κάτω πλαίσιο να έχει capacitive πλήκτρα πλοήγησης και να μην εμφανίζονται στη οθόνη (τι ενοχλητικό το τελευταίο και κάτω να κάθεται ο χώρος). 

Τέλος, αυτό που κάνουν με τις κάμερες πιο μεγάλο κύκλο από ότι χρειάζεται για να πουν "πω πω καμεραρα τι λογιά" είναι για γέλια και περιττό (το έχει και το καινούριο pixel και γελάω και με αυτό). Επίσης στο ίδιο θέμα θα περίμενα υλοποίηση ΔΥΟ καμερών αν γινόταν με διαφορετική εστιακή απόσταση για σωστά πορτρέτα (και όχι μόνο) και ψευδο-bokeh (σε αυτό δεν πειράζει να είναι ίδιας εστιακής απόστασης). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...