Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την τετάρτη 23/8 έχω το εξής πρόβλημα.

Κάθε μέρα απο τις 20:00-20:30 μέχρι το πρωί της άλλης μέρας αποσυχρονίζεται πολύ συχνά αλλά ασύχρονα το ίντερνετ και συγχονίζει 22mbit η πραγματική του ταχύτητα που πιάνει σε αυτό το διάστημα είναι 1-3 mbps με συχνές αποσυνδέσεις και πολλά crc errors.
Μετά απο αυτό το διάστημα επανέρχονται όλα στα φυσιολογικά επίπεδα (κανονικός συγχρονισμός 30mbit) και η ταχύτητα στα κανονικά του επίπεδα 3 - 3,4 MB/s και χωρίς σχεδόν καθόλου errors.

Δοκίμασα να αλλάξω router αλλά δεν άλλαξε κάτι ωστόσο δεν νομίζω να είναι δικό μου θέμα λόγω του μοτίβου αυτού και του γεγονόντος ότι αυτό άρχησε στις 23/8 στα καλά του καθουμένου και χώρις να υπάρξει η οποιαδήποτε μεταβολή απο τη δική μου μεριά στον εν χρήση εξοπλισμό.

Στην αρχή πίστευα ότι είναι κάποια βλάβη στο καφαο η στο ΑΚ αλλά αφού είδα ότι συνεχίζεται πήρα την Παρασκευή 25/8 στο 13888 να το δηλώσω βλάβη και χθες με πήρε ο τεχνικός 8:30 και κλείσαμε ραντεβού για 13:00,τελικά δεν ήρθε λογικά θα έρθει αύριο δευτέρα.

Εσείς σε τι λέτε να οφείλετε αυτό το πρόβλημα?

Επίσης λέτε να δικαιούμαι μείωση στο λογαριασμό ή όχι?

Δημοσ.

Την ωρα που θα ερθει ο τεχνικός δεν θα βρει τίποτα και θα σε χρεώσει άσκοπη μετακίνηση, το πρόβλημα σου έχει να κανει με κάτι ηλεκτρικό, φώτα, μοτέρ κλπ που μπαίνει σε λειτουργεία τις ώρες που αναφέρει, ψάξε τι μπορεί να ειναι αυτό, όχι απαραίτητα μέσα στο σπίτι σου.

Δημοσ.

Μέσα στο σπίτι δεν είναι τίποτα γιατί δεν αλλάζω κάτι όσο αναφορά ηλεκτρικές συσκευές.

Μπορεί να είναι απο έξω κάτι?

Πως μπορώ να το δω αυτό?

Δημοσ.

Ή το τροφοδοτικο του εξοπλισμού σόου η ξένη τάση στην γραμμή αφού έχεις ΟΤΕ θα σου κάνει προληπτική αλλαγή ζευγαριού και δεν θα χεις θέμα εξήγησε όμως ακριβώς το πρόβλημα για να τον βοηθήσεις στην δχση

Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι να περναει κολητα το καλωδιο τηλεφωνου με ρευματος σε καποιο σημειο και επειδη συνηθως κατα τις 8.00 ανοιγουν φωτισμοι στους δρομους ή ακόμα και στην είσοδο πολυκατικίας σου άμα ανοίγουν 200 φώτα.Κάπου εκεί εντοπίεζετε το θέμα λογικά.Απο έξω είναι το θέμα δες το καλώδιο του οτε όσο πάει το μάτι σου στις κολόνες πάει κολητά με ρεύμα.

Δημοσ.

Δεν φένεται να υπάρχει θέμα με το καλώδιο που φεύγεια απο το κουτί του σπιτιού μου,πηγαίνει σε μια κολώνα , δεν υπάρχει τίποτα στη μέση τα καλώδια της ΔΕΗ είναι αρκετά πιο μακριά και απο εκεί πάει υπόγεια.

έχει καμία σχέση αυτό?

Μπορεί ο ΟΤΕ να το χειριστεί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο?

https://en.wikipedia.org/wiki/Repetitive_Electrical_Impulse_Noise

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...