thodoris20s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Μπες στο γερμανικό και αγόρασε το. Και στο γερμανικό τα ίδια μου βγάζει
mindreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Οταν λεω εγω, οτι η καλυτερη τακτικη ειναι η ταυτοχρονη αγορα mac+apple care... Γιατι ζουμε στην ελλαδαρα, οχι για αλλον λογο... 1
thodoris20s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Από το mac προσπαθείς; Ναι από το mac
djuan1988 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ το αγόρασα 11 μήνες μετά από το γερμανικό site της apple (το Macbook το αγόρασα από φυσικό apple store στις ΗΠΑ) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόλις τώρα, thodoris20s είπε Ναι από το mac Περίεργο, λογικά θα παίζει ρόλο η IP σου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήμουν στη Γερμανία όταν αγόρασα το Apple Care. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από djuan1988
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, mindreader είπε Οταν λεω εγω, οτι η καλυτερη τακτικη ειναι η ταυτοχρονη αγορα mac+apple care... Γιατι ζουμε στην ελλαδαρα, οχι για αλλον λογο... Εμ, στη συγκεκριμένη περίπτωση το laptop είναι αμερικανικό. Το apple Care πρέπει να αγοραστεί από το Αμερικανικό site της apple και να δηλωθεί αμερικανική διευθυνση (όπως και κάρτα με την οποία θα γίνει η πληρωμή - αν θυμάμαι καλά).
thodoris20s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Εμ, στη συγκεκριμένη περίπτωση το laptop είναι αμερικανικό. Το apple Care πρέπει να αγοραστεί από το Αμερικανικό site της apple και να δηλωθεί αμερικανική διευθυνση (όπως και κάρτα με την οποία θα γίνει η πληρωμή - αν θυμάμαι καλά). Αν στείλω τον φίλο μου σε apple store και του δώσω το serial number της συσκευής θα γίνει η δουλειά; Θα μπορέσει να το κάνει από εκεί;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Αν στείλω τον φίλο μου σε apple store και του δώσω το serial number της συσκευής θα γίνει η δουλειά; Θα μπορέσει να το κάνει από εκεί; Δε χρειάζεται να πάει σε φυσικό κατάστημα. Από το αμερικανικό Apple store μπορεί να κάνει την αγορά. Εκτός εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα καθώς θέλουν να σπρωξουν το Apple Care+.
djuan1988 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Εμ, στη συγκεκριμένη περίπτωση το laptop είναι αμερικανικό. Το apple Care πρέπει να αγοραστεί από το Αμερικανικό site της apple και να δηλωθεί αμερικανική διευθυνση (όπως και κάρτα με την οποία θα γίνει η πληρωμή - αν θυμάμαι καλά). Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Από όπου θέλει μπορεί να αγοράσει apple care. 33 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Αν στείλω τον φίλο μου σε apple store και του δώσω το serial number της συσκευής θα γίνει η δουλειά; Θα μπορέσει να το κάνει από εκεί; Φίλε μου δεν μπορείς να πάρεις από USA, γιατί εκεί πουλάνε μόνο το + που δεν σου επιτρέπει να το αγοράσεις μετά τις 60 μέρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, djuan1988 είπε Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Από όπου θέλει μπορεί να αγοράσει apple care. Δεν έχεις καταλάβει γιατί το λέω αυτό. Ρώτησε αν μπορεί να αγοράσει το αμερικανικό. Του λέω ναι και πως μπορεί να γίνει (δηλαδή τι περιορισμούς έχει). Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αγοραστεί από (παράδειγμα) επίσημο ελληνικό reseller.
thodoris20s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Πείτε μου απλά σας παρακαλώ από που μπορώ να αγοράσω ένα apple care που να έχει ισχύ παντού και δεν έχει περιορισμούς.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, thodoris20s είπε Πείτε μου απλά σας παρακαλώ από που μπορώ να αγοράσω ένα apple care που να έχει ισχύ παντού και δεν έχει περιορισμούς. Από τους επίσημους resellers στην Ελλάδα (ή EU), αν το βρεις διαθέσιμο. Διαφορετικά, επειδή έχει αγοραστεί Αμερική, παίρνει άνετα και apple Care αγορασμενο από το αμερικανικό Apple Store με αμερικανική διευθυνση.
thodoris20s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, natural_sgf είπε Από τους επίσημους resellers στην Ελλάδα (ή EU), αν το βρεις διαθέσιμο. Διαφορετικά, επειδή έχει αγοραστεί Αμερική, παίρνει άνετα και apple Care αγορασμενο από το αμερικανικό Apple Store με αμερικανική διευθυνση. Σε ευχαριστώ!
TitanX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Αν στο αμερικανικό βάλω μουφα διεύθυνση δεν θα με αφήσει?
gRim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Γενικά με ελληνική κάρτα και διεύθυνση μπορούμε να αγοράσουμε online apple care;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα