Yiannis87 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Πλέον στην Ελλάδα ενεργοποιείται ηλεκτρονικά από τα καταστήματα της αντιπροσωπείας, από όσο μου είπαν
marmagia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ένα κουτάκι είναι που έχει μέσα ένα κωδικό και το ενεργοποιείς είτε τηλεφωνικά είτε online. Το πουλάνε τα περισσότερα επίσημα καταστήματα. προσοχη μην πάτε να πάρετε εγγυήσεις του καταστήματος. ΜΟΝΟ applecare για να έχει και διεθνή «πραγματική» ισχύ όχι την εγγύηση του Χ μαγαζιού ότι αν πάθει κάτι θα στο φτιάξει (με όλα τα προφανή ψιλά γράμματα)
mindreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, marmagia είπε Ένα κουτάκι είναι που έχει μέσα ένα κωδικό και το ενεργοποιείς είτε τηλεφωνικά είτε online. Το πουλάνε τα περισσότερα επίσημα καταστήματα. προσοχη μην πάτε να πάρετε εγγυήσεις του καταστήματος. ΜΟΝΟ applecare για να έχει και διεθνή «πραγματική» ισχύ όχι την εγγύηση του Χ μαγαζιού ότι αν πάθει κάτι θα στο φτιάξει (με όλα τα προφανή ψιλά γράμματα) Εγω οταν ερθει η ωρα, θελω να ψαχτω με αξιοπιστο seller στο ebay. Οταν το apple care το ειχα παρει παλια απο εξωτερικο 80 ευρω, και ηταν εγκυρο και δοκιμασμενο(οχι μαιμου), και στην Ελλαδα το πουλανε 350, δεν τιθεται θεμα, θα δω στο ebay. Αν το εχει κανει κανεις προσφατα, ας πει.
marmagia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ το έκανα πέρσι τελευταία φορά. Γενικά στο πρώτο MacBook Pro του 2010 το είχα πάρει από πωλητή Amazon. Κανένα θέμα. Μετά στο MacBook Pro που πήρα πρόπερσι το πήρα από eBay. Κανένα πρόβλημα αλλά προσοχη μου ζήτησαν και σειριακό αριθμό της συσκευασίας εκτός από το κωδικό ενεργοποίησης και την απόδειξη (και τις δυο φορές τους αρκούσε του πειπαλ) άρα μην αγόρασες κάτι που σου στέλνουν απλά τον κωδικό ενεργοποίησης με μειλ. Επέμενε να σου στείλουν σε φυσική μορφή σφραγισμένη τη συσκευασία. Στον τελευταίο MacBook Pro του 2017 το πήρα από istorm γιατι είχα δωροεπιταγή από την αγορά του μακ άρα με συνέφερε καλύτερα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από marmagia 1
mindreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, marmagia είπε Εγώ το έκανα πέρσι τελευταία φορά. Γενικά στο πρώτο MacBook Pro του 2010 το είχα πάρει από πωλητή Amazon. Κανένα θέμα. Μετά στο MacBook Pro που πήρα πρόπερσι το πήρα από eBay. Κανένα πρόβλημα αλλά προσοχη μου ζήτησαν και σειριακό αριθμό της συσκευασίας εκτός από το κωδικό ενεργοποίησης και την απόδειξη (και τις δυο φορές τους αρκούσε του πειπαλ) άρα μην αγόρασες κάτι που σου στέλνουν απλά τον κωδικό ενεργοποίησης με μειλ. Επέμενε να σου στείλουν σε φυσική μορφή σφραγισμένη τη συσκευασία. Στον τελευταίο MacBook Pro του 2017 το πήρα από istorm γιατι είχα δωροεπιταγή από την αγορά του μακ άρα με συνέφερε καλύτερα. Εμενα οταν το ειχα παρει παλια απο ebay seller, δεν μου εστειλαν ποτε τη φυσικη συσκευασια. Ομως, ηταν εγκυρο, το χρειαστηκα, ολα καλα. Θα εχω υποψη μου και το amazon. Οι διαφορες στις τιμες ειναι αστρονομικες. Μες το 1ο ετος, ή τον 1ο μηνα απο την αγορα του mac πρεπει να αγοραστει; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από mindreader
marmagia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, mindreader said: Εμενα οταν το ειχα παρει παλια απο ebay seller, δεν μου εστειλαν ποτε τη φυσικη συσκευασια. Ομως, ηταν εγκυρο, το χρειαστηκα, ολα καλα. Θα εχω υποψη μου και το amazon. Οι διαφορες στις τιμες ειναι αστρονομικες. Μες το 1ο ετος, ή τον 1ο μηνα απο την αγορα του mac πρεπει να αγοραστει; Την πρώτη φορά ούτε εμένα μου ζήτησαν τίποτα άλλο πέραν από τον κωδικό ενεργοποίησης. Μετά άλλαξε το τροπάριο. Ας είσαι εξασφαλισμένος καλύτερα. Ήσουν τυχερός που δεν την έπαθες αλλά μην το ρισκάρεις. Υπάρχουν πολλές αναφορές στο Ίντερνετ αν ψάξεις. Να η πρώτη που πέτυχα (παρότι δεν είναι αυτό το ποστ που έψαχνα, σε βάζει στο νόημα) https://forums.macrumors.com/threads/is-buying-applecare-from-ebay-trustable.1739004/#post-19158969 Α και επίσης τραβά βίντεο μόλις παραλάβεις και ανοίγεις το φάκελο. Πλήρες βίντεο να φαίνεται τι λέει ο φάκελος απέξω, να φαίνεται ότι τον ανοίγεις εσυ και μόλις το ανοίξεις τραβά ένα κοντινό στα στοιχεία του κουτιού του applecare ώστε να πατήσεις κάπου αν χρειαστεί να «διαφωνήσεις» με τον πωλητή και πρέπει να γίνει escalate. Ναι μπορείς να το αγοράσεις εντός του πρώτου χρόνου που το μακ είναι εντός εγγύησης Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από marmagia 1
vb23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Ξέρει κανεις τελικά εάν ισχύει 2 +2 για Ευρώπη ; Το στάνταρ τς Apple λέει 1+ 2
Yiannis87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, vb23 είπε Ξέρει κανεις τελικά εάν ισχύει 2 +2 για Ευρώπη ; Το στάνταρ τς Apple λέει 1+ 2 όχι δεν ισχύει αυτό που λες. Είναι ένας χρόνος από την Apple worldwide. Δύο για ό,τι αγοράζεται εντός ΕΕ Τρία με AppleCare. Άρα ισχύει αυτό το στάνταρ που λέει 1
thodoris20s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Για το MacBook Air 2018 ποιο είναι το κατάλληλο apple care και από που προτείνετε αγορά; Είναι λίγο νωρίς καθώς Δεκέμβριο το αγόρασα, απλά να ξέρω πάνω κάτω για όταν έρθει η ώρα.
Yiannis87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Για το MacBook Air 2018 ποιο είναι το κατάλληλο apple care και από που προτείνετε αγορά; Είναι λίγο νωρίς καθώς Δεκέμβριο το αγόρασα, απλά να ξέρω πάνω κάτω για όταν έρθει η ώρα. istorm που έχω ρωτήσει το κάνουν ηλεκτρονικά. 250-260 για το pro. Φαντάζομαι 30-50 ευρώ λιγότερα για το air. Ελλάδα κάτι πρέπει να υπάρχει και σε μορφή κουτιού, αλλά είναι σε ίδια τιμή, οπότε γιατί να μην το κανεις επι τόπου ηλεκτρονικά από το να πάρεις τηλ. με το κωδικό του κουτιού κλπ. Για eBay / εξωτερικό δεν ξέρω, ίσως παίζει και τίποτα φθηνότερα (με το όποιο ρίσκο βέβαια συνεπάγεται) 1
thodoris20s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε istorm που έχω ρωτήσει το κάνουν ηλεκτρονικά. 250-260 για το pro. Φαντάζομαι 30-50 ευρώ λιγότερα για το air. Ελλάδα κάτι πρέπει να υπάρχει και σε μορφή κουτιού, αλλά είναι σε ίδια τιμή, οπότε γιατί να μην το κανεις επι τόπου ηλεκτρονικά από το να πάρεις τηλ. με το κωδικό του κουτιού κλπ. Για eBay / εξωτερικό δεν ξέρω, ίσως παίζει και τίποτα φθηνότερα (με το όποιο ρίσκο βέβαια συνεπάγεται) Απ'ότι βλέπω σε μία αναζήτηση που κάνω τώρα, δεν χρειάζεται να το βάλω στο τέλος του πρώτου χρόνου έτσι; Όποια στιγμή και να το βάλω στην διάρκεια του πρώτου χρόνου, ακόμα και τώρα που είναι ενός μήνα, θα έχει την ίδια ισχύ για 3 χρόνια. Ισχύει αυτό; 1
Yiannis87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε Απ'ότι βλέπω σε μία αναζήτηση που κάνω τώρα, δεν χρειάζεται να το βάλω στο τέλος του πρώτου χρόνου έτσι; Όποια στιγμή και να το βάλω στην διάρκεια του πρώτου χρόνου, ακόμα και τώρα που είναι ενός μήνα, θα έχει την ίδια ισχύ για 3 χρόνια. Ισχύει αυτό; Ναι βάλτο προς το τέλος, εκτός αν έχεις λύσει για AppleCare+ στο εξωτερικό που προστατεύει και από τυχαία φθορά, πτώση κλπ (μακριά από εμάς!!), αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί ενός 3μήνου. Με βάση τα παραπάνω όμως νομίζω πρέπει να έχεις και κάποια διεύθυνση εξωτερικου κλπ για το AppleCare+. Δεν είμαι όμως σίγουρος.
thodoris20s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Ναι βάλτο προς το τέλος, εκτός αν έχεις λύσει για AppleCare+ στο εξωτερικό που προστατεύει και από τυχαία φθορά, πτώση κλπ (μακριά από εμάς!!), αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί ενός 3μήνου. Με βάση τα παραπάνω όμως νομίζω πρέπει να έχεις και κάποια διεύθυνση εξωτερικου κλπ για το AppleCare+. Δεν είμαι όμως σίγουρος. Αφού δεν παίζει ρόλο γιατί να το βάλω προς το τέλος; 😂 Μπερδεύτηκα τώρα
Yiannis87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Αφού δεν παίζει ρόλο γιατί να το βάλω προς το τέλος; 😂 Μπερδεύτηκα τώρα Μπορείς και τώρα αν θες, αλλά γνώμη μου αν μιλάμε για το απλό και όχι το + Άστο να κυλησει λίγο... μπορεί να το βαρεθείς σε 9 μήνες από τώρα, ή να αλλάξουν οι ανάγκες σου και να το δώσεις ή να γίνει κάτι και να πάει σε αντικατάσταση εντός του έτους ή δεν ξέρω και εγώ τι. Βέβαια αν έχεις τα χρήματα τώρα και φοβάσαι μην το ξεχάσεις ή μην δε τα έχεις σε 1 χρόνο από τώρα, βάλτο τώρα. Εγώ προσωπικά προτιμώ προς το τέλος, γιατί αν τύχει στραβή αρχίσουν να μου το ανοίγουν εντός του έτους κλπ, ίσως να με παίρνει και να είναι καλύτερα να το δώσω και να πάρω κάτι νέο, αφού μου το επισκευάσουν.
thodoris20s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Μπορείς και τώρα αν θες, αλλά γνώμη μου αν μιλάμε για το απλό και όχι το + Άστο να κυλησει λίγο... μπορεί να το βαρεθείς σε 9 μήνες από τώρα, ή να αλλάξουν οι ανάγκες σου και να το δώσεις ή να γίνει κάτι και να πάει σε αντικατάσταση εντός του έτους ή δεν ξέρω και εγώ τι. Βέβαια αν έχεις τα χρήματα τώρα και φοβάσαι μην το ξεχάσεις ή μην δε τα έχεις σε 1 χρόνο από τώρα, βάλτο τώρα. Εγώ προσωπικά προτιμώ προς το τέλος, γιατί αν τύχει στραβή αρχίσουν να μου το ανοίγουν εντός του έτους κλπ, ίσως να με παίρνει και να είναι καλύτερα να το δώσω και να πάρω κάτι νέο, αφού μου το επισκευάσουν. Έχεις δίκιο! Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα