Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκια, μια γρήγορη ερώτηση: Έχει ή είχε κάποιος στην κατοχή του αυτό το σετάκι τής Logitech; Για τα λεφτά του είναι καθόλου τής προκοπής, ή για κλωτσιές;

Θα ήταν χρήσιμες κάποιες εμπειρικές γνώμες, για το αν έχετε παρατηρήσει "χαζά" προβλήματα τού τύπου να χάνει την επικοινωνία με το PC (περίπου 5 μέτρα απόσταση) , να κολλάνε τα πλήκτρα και τα σχετικά.

Εννοείται ότι δε συζητάω για απαιτητική ή βίαιη χρήση (π.χ. gaming ή πολύωρη πληκτρολόγηση). Ο βασικός ρόλος του θα είναι ο έλεγχος τού υπολογιστή πού έχω την τηλεόραση συνδεδεμένη από τον καναπέ, για καμιά ταινιούλα ή ψιλοσερφάρισμα, όταν βαριέμαι να σηκωθώ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως το έχω πάρει για το γραφείο στη δουλειά για να αντικαταστήσω πληκτρολογιο+ποντίκι με τα εκνευριστικά καλώδια. Εδώ και 5,6 μήνες μια χαρά δουλεύει και με εξυπηρέτησε αφάνταστα. Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο μέτρων, οπότε δεν έχω άποψη για την εμβέλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως το έχω πάρει για το γραφείο στη δουλειά για να αντικαταστήσω πληκτρολογιο+ποντίκι με τα εκνευριστικά καλώδια. Εδώ και 5,6 μήνες μια χαρά δουλεύει και με εξυπηρέτησε αφάνταστα. Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο μέτρων, οπότε δεν έχω άποψη για την εμβέλεια.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι ότι η απόσταση για την οποία το θέλω δεν είναι απαγορευτική, αν κρίνω από άλλο, μη επώνυμο, που έχω δει να δουλεύει σε σπίτι φίλου, σε ανάλογο δωμάτιο. Δεν πρόσεξα βέβαια και στις σελίδες που το είδα αν αναφέρεται. Θα κοιτάξω ξανά...

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή πάει μέχρι 9 μέτρα , από κει και πέρα θα πρότεινα για χρήση του υπολογιστή σε τηλεόραση ένα με touchpad ( αφού δεν μιλάμε για gaming ) όπως πχ το Logitech K400 Plus. Αν θέλεις οπωσδήποτε συνδιασμό τότε είναι ένα εξαιρετικό combo σε προσιτή τιμή , μην ξεχνάς και την υποστήριξη που θα έχεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος από την εταιρία.

http://support.logitech.com/en_sg/product/wireless-combo-mk220/specs

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή πάει μέχρι 9 μέτρα , από κει και πέρα θα πρότεινα για χρήση του υπολογιστή σε τηλεόραση ένα με touchpad ( αφού δεν μιλάμε για gaming ) όπως πχ το Logitech K400 Plus. Αν θέλεις οπωσδήποτε συνδιασμό τότε είναι ένα εξαιρετικό combo σε προσιτή τιμή , μην ξεχνάς και την υποστήριξη που θα έχεις σε περίπτωση κάποιου προβλήματος από την εταιρία.

http://support.logitech.com/en_sg/product/wireless-combo-mk220/specs

Σ' ευχαριστώ κι εσένα φίλε μου!

Οπότε, από θέμα απόστασης, φαίνεται ότι με καλύπτει. Όσο για την πρόταση κάποιου με touchpad, φαίνεται απολύτως λογική για τη χρήση που προορίζεται, εφόσον μιλάμε για ...κανονικό άνθρωπο (!) , αλλά είμαι φανατικός ...ποντικάκιας (πάνω στο μαξιλάρι τού καναπέ, δίπλα μου, μια χαρά δουλεύει ο πόντικας! )

Με οτιδήποτε "touch" - από οθόνη smartphone/tablet μέχρι touchpad - είμαι τελείως κουλός...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...