Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop συνεχίζει τις προσφορές, συμπεριλαμβανομένου και αυτές που αφορούν το τελευταίο smartphone της OnePlus, του OnePlus 5.

Έτσι η κορυφαία έκδοση ενός από τα καλύτερα smartphone της χρονιάς, είναι τώρα διαθέσιμη με τιμή €465 με τη χρήση του κουπονιού LSROP128. Η συγκεκριμένη έκδοση του OnePlus 5 έρχεται όχι μόνο με 128GB αποθηκευτικού χώρου που λύνει μια για πάντα τα προβλήματα χωρητικότητας που πιθανόν έχετε, αλλά και με 8GB RAM, ένα από τα πρώτα smartphone της αγοράς με τόση χωρητικότητα μνήμης.

oneplus5.jpg

Κατά τα άλλα, το κορυφαίο smartphone της OnePlus στηρίζεται σε κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το Snapdragon 835 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένος στα 2.45GHz, μπαταρία 3300mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης (Dash Charge), NFC, δύο κάμερες στο πίσω μέρος με ανάλυση 20MP + 16MP αντίστοιχα. Με ποιότητα κατασκευής που ξεχωρίζει για τη χρήση αλουμινίου, η οθόνη του OnePlus 5 των 5,5 ιντσών έχει πολύ καλά χρώματα και διαθέτει Full HD ανάλυση. Κάτω ακριβώς από την οθόνη, βρίσκεται και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων με άμεση απόκριση.

Μία ακόμη προσφορά που βρίσκεται σε ισχύ είναι το Xiaomi M365, το ηλεκτρικό scooter της Xiaomi όπου με τη χρήση του κουπονιού LSRXMS170, η τιμή του πέφτει στα €318. Όπως σε κάθε παραγγελία έτσι και με τη συγκεκριμένη, το ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop δεσμεύεται για πληρωμή πιθανών πρόσθετων χρεώσεων που προκύψουν από το τελωνείο ή άλλες υπηρεσίες.

m365.jpg

post-39041-0-50466100-1503826355_thumb.jpg

Δημοσ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop συνεχίζει τις προσφορές, συμπεριλαμβανομένου και αυτές που αφορούν το τελευταίο smartphone της OnePlus, του OnePlus 5.

Έτσι η κορυφαία έκδοση ενός από τα καλύτερα smartphone της χρονιάς, είναι τώρα διαθέσιμη με τιμή €465 με τη χρήση του κουπονιού LSROP128. Η συγκεκριμένη έκδοση του OnePlus 5 έρχεται όχι μόνο με 128GB αποθηκευτικού χώρου που λύνει μια για πάντα τα προβλήματα χωρητικότητας που πιθανόν έχετε, αλλά και με 8GB RAM, ένα από τα πρώτα smartphone της αγοράς με τόση χωρητικότητα μνήμης.

Κατά τα άλλα, το κορυφαίο smartphone της OnePlus στηρίζεται σε κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το Snapdragon 835 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένος στα 2.45GHz, μπαταρία 3300mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης (Dash Charge), NFC, δύο κάμερες στο πίσω μέρος με ανάλυση 20MP + 16MP αντίστοιχα. Με ποιότητα κατασκευής που ξεχωρίζει για τη χρήση αλουμινίου, η οθόνη του OnePlus 5 των 5,5 ιντσών έχει πολύ καλά χρώματα και διαθέτει Full HD ανάλυση. Κάτω ακριβώς από την οθόνη, βρίσκεται και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων με άμεση απόκριση.

Μία ακόμη προσφορά που βρίσκεται σε ισχύ είναι το Xiaomi M365, το ηλεκτρικό scooter της Xiaomi όπου με τη χρήση του κουπονιού LSRXMS170, η τιμή του πέφτει στα €318. Όπως σε κάθε παραγγελία έτσι και με τη συγκεκριμένη, το ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop δεσμεύεται για πληρωμή πιθανών πρόσθετων χρεώσεων που προκύψουν από το τελωνείο ή άλλες υπηρεσίες.

Καλή μας ημέρα και καλή μας εβδομάδα,

Μπορεί κάποιος να μας δώσει υπεύθυνα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελευταία πρόταση του παρόντος διαφημιστικού άρθρου;

Δημοσ.

Έψαξα και εγώ στο site τους αλλά δεν βρήκα κάτι που να αναφέρει ξεκάθαρα για δέσμευση πληρωμής τελωνειακών και άλλων χρεώσεων

Δημοσ.

Έψαξα και εγώ στο site τους αλλά δεν βρήκα κάτι που να αναφέρει ξεκάθαρα για δέσμευση πληρωμής τελωνειακών και άλλων χρεώσεων

Από το εν λόγω site έχω παραγγείλει το 1+5 6/64 από 18/08 με priority shipping και ακόμη δεν έχω tracking number επιβεβαιωμένο από την UPS. Συνιστώ σε όσους θέλουν να παραγγείλουν από το συγκεκριμένο site να είναι λιγάκι επιφυλακτικοί. Πάντως αν και όταν παραλάβω θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω σχετικά και για τυχόν τέλη εκτελωνισμού.

Δημοσ.

φιλος μου που ειχε κανει παραγγελια κινητο το κινητο κοστιζε 150 ευρω και πληρωσε περιπου 30 ευρω για τελωνειο

Δημοσ.

Καλή μας ημέρα και πάλι,

Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το παρακάτω κείμενο που πιστεύω βοηθάει.

Εισαγωγές 

Τα Ταχυδρομικά Αντικείμενα κατά την εισαγωγή τους από τρίτες (εκτός Ε.Ε.) χώρες στο τελωνειακό έδαφος της Ε.Ε και .ανεξάρτητα από το είδος του περιεχομένου τους ( δώρο, εμπορικό δείγμα κλπ), υπόκεινται σε τελωνειακή διαδικασία όπως προβλέπεται από την τελωνειακή νομοθεσία

Διαχωρίζονται από τελωνειακό υπάλληλο σε υποκείμενα σε δασμούς και φόρους και σε τελωνειακώς ελεύθερα, δηλαδή δεν υπόκεινται σε δασμό και φόρο και δεν εμπίπτουν σε απαγορεύσεις ή περιορισμό.

Συγκεκριμένα:

• Απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ οι αποστολές εμπορευμάτων η αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τα 22 € ή τα 45 € σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη).
  • Αποστολές εμπορευμάτων αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ.
  • Αποστολές εμπορευμάτων αξίας άνω από 150€ υπόκεινται σε ΦΠΑ και δασμούς, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη.
Δημοσ.

βασικα θα μπορουσε το insomnia ή ο αρθρογραφος να τοποθετηθει υπευθυνα, ετσι ωστε να δουμε ποσο ακριβή είναι τα όσα γραφονται (κοινώς πηγη).

Δημοσ.

Το priority shipping του tomtop και του GB σπάνια παίρνανε τελωνείο γιατί έρχονται μέσω Ευρώπης.

Εγώ παρήγγειλα 9/8 ένα drone από tomtop CHINA warehouse και ηρθε μέσω Γερμανίας με dhl στο σπίτι μου χωρίς τελωνείο φυσικά.

Κάποια προϊόντα τα παίρνεις και από eu warehouse οπότε εκεί ΠΟΛΎ ΣΠΆΝΙΑ πληρώνεις τελωνείο αλλά συνηθίζουν να το χρεώνουν ακριβότερα.

Δημοσ.

Το priority shipping του tomtop και του GB σπάνια παίρνανε τελωνείο γιατί έρχονται μέσω Ευρώπης.

Εγώ παρήγγειλα 9/8 ένα drone από tomtop CHINA warehouse και ηρθε μέσω Γερμανίας με dhl στο σπίτι μου χωρίς τελωνείο φυσικά.

Κάποια προϊόντα τα παίρνεις και από eu warehouse οπότε εκεί ΠΟΛΎ ΣΠΆΝΙΑ πληρώνεις τελωνείο αλλά συνηθίζουν να το χρεώνουν ακριβότερα.

Από eu warehouse δεν πληρώνεις ποτέ τελωνείο!

Δεν είναι κάπως υπερβολικά τα 8gb;!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...