Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα mail σήμερα.

Καλά το διάβαζα χθες ότι είχε πρόβλημα η MS με το Outlook ... αφού ο ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε από όσο θυμάμαι :):):)

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα παω αυριο ν πληρωσω ολο τον ενφια με την πιστωτικη να ξεμπερδευω και το κανω 3 δοσεις πληρωνω κατι εξτρα η ειναι free?

Θα πληρώσεις κανονικά το 1€-1,20€ αν πας στο γκισέ. Το καλό θα είναι ότι θα το πληρώσεις μόνο μια φορά (αφού θα το πληρώσεις όλο) και όχι 5 φορές αν πήγαινες ξεχωριστά σε κάθε μια από τις 5 δόσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αμα παω αυριο ν πληρωσω ολο τον ενφια με την πιστωτικη να ξεμπερδευω και το κανω 3 δοσεις πληρωνω κατι εξτρα η ειναι free?

Το πληρώνεις με e-Banking σε 2 λεπτά και τέλος. Ούτε προμήθειες ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Το πληρώνεις με e-Banking σε 2 λεπτά και τέλος. Ούτε προμήθειες ούτε τίποτα.

Ναι απλα θα τα πληρωσω με την πιστωτικη μου και θα τα κανω 3 δοσεις

απλα θελω να μην πηγαινω καθε μηνα τραπεζα να τα δινω δοση δοση αλλα να τα ξοφλησω επιτοπου με μιας με την πιστωτικη και μετα να ξοφλησω την πιστωτικη μου οπως κανω καθε μηνα σε οτιδηποτε βαλω. ;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω αφησει απληρωτες 2 δοσεις ενφια,επειδη εχω επιστροφη φορου που ηθελα να τη συμψηφισω,μπορω να βαλω μικροτερο ποσο της δοσης του ενφια τωρα και να παω μετα να τον κανονισω στην εφορια?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, greengr21 είπε

Παιδια εχω αφησει απληρωτες 2 δοσεις ενφια,επειδη εχω επιστροφη φορου που ηθελα να τη συμψηφισω,μπορω να βαλω μικροτερο ποσο της δοσης του ενφια τωρα και να παω μετα να τον κανονισω στην εφορια?

Εαν πας στην εφορια και ζητησεις να γινει καταθεση της επιστροφης φορου,θα γινει αυτοματα συμψηφισμος με το ΕΝΦΙΑ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις ‎2‎/‎1‎/‎2018 στις 12:12 ΜΜ, XronisR είπε

Εαν πας στην εφορια και ζητησεις να γινει καταθεση της επιστροφης φορου,θα γινει αυτοματα συμψηφισμος με το ΕΝΦΙΑ

Αν εχεις ηδη πληρωσει τον ΕΝΦΙΑ, τι θα συμβει?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, rus είπε

Αν εχεις ηδη πληρωσει τον ΕΝΦΙΑ, τι θα συμβει?

Σου βαζουν ολο το ποσο κανονικα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, XronisR είπε

Σου βαζουν ολο το ποσο κανονικα.

Kαι γιατι δε στο βαζουν στο λογ/σμο που δηλωσες, αλλα πρεπει να πας από κει?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, rus είπε

Kαι γιατι δε στο βαζουν στο λογ/σμο που δηλωσες, αλλα πρεπει να πας από κει?

Κανονικα πρεπει να μπαινουν αυτοματα αλλα μιλαμε για δημοσιο τομεα και οταν ειναι να σου βαλουν λεφτα,ζοριζονται λιγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, XronisR είπε

Κανονικα πρεπει να μπαινουν αυτοματα αλλα μιλαμε για δημοσιο τομεα και οταν ειναι να σου βαλουν λεφτα,ζοριζονται λιγο.

Tα τελευταια χρονια ζοριζονται, παλιοτερα τα εβαζαν κανονικα.

Αμα δε τα ζητησεις τελικα τι γινεται, παρακρατουνται?

Επεξ/σία από rus
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.

Κληρονομισα ένα σπίτι από τον πατέρα μου  και χρειάζομαι πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ για τα διαδικαστικά, η εφορία δεν μου δίνει πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ και Μ λένε να πληρώσω δύο χρονιές 2014 και 2015 που εκκρεμούν όπως λένε, ενώ για αυτές τις χρονιές ο πατέρας μου είχε απαλλαγή λογω αναπηρία και χαμηλού εισοδηματος. Τώρα που κάνω τα χαρτιά η εφορία λέει πως ο μπαμπάς μπορεί ν είχε απαλλαγή όσο ζούσε εγώ όμως είμαι υποχρεωμένος να τα πληρώσω σαν ληξηπροθεσμο χρέος δικό του.. είμαι υποχρεωμένος να τα πληρώσω? 

Υποσημείωση μόλις Πέθανε ο πατέρας μου  πήγα και έκανα ρύθμιση και ξεχρεωσα ότι οφειλές είχεκαι τώρα πρόσθεσαν και αυτά στον πατέρα μετά από τέσσερα χρονια

Τι ν κάνω σκέφτομαι ν κινηθώ νομικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...