nomisteraki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ναι μου ηρθε σημερα μαιλ και μενα απο τον νταβατζη
Weiss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Έλα μωρέ αφού σε όλους μας περισσεύουν χρήματα ας τα δώσουμε στο ρημαδοκράτος μπας και στρώσει. Φορολογική ενημερότητα βγάζεις και online πάντως, σε δόσεις για φορολογία εισοδήματος δεν έβγαινε.
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τρελή εμπλοκή, δε ξέρω τι να πρωτοπληρώσω. Φόρο εισοδήματος, ρυθμισμένες παλαιές οφειλές, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, λοιποί λογαριασμοί! Φάπες από παντού. Ξεχνάμε iPhone 8 και μ@λακίες. 4
Anorymous Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 μπορω να πληρωσω την πρωτη δοση απευθειας απο το σαιτ της εφοριας ?
Heybro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Τρελή εμπλοκή, δε ξέρω τι να πρωτοπληρώσω. Φόρο εισοδήματος, ρυθμισμένες παλαιές οφειλές, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, λοιποί λογαριασμοί! Φάπες από παντού. Ξεχνάμε iPhone 8 και μ@λακίες. Αίμα 15k το χρόνο φεύγουν.. Να δούμε τι θα μείνει σε μας στο τέλος.
gia_nnis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια αν πληρωθει η δοση του ενφια ηλεκτρονικα εχει καποια επιβαρυνση???
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια αν πληρωθει η δοση του ενφια ηλεκτρονικα εχει καποια επιβαρυνση??? Οχι καμία. Μπαίνεις στο taxis net εκτυπώνεις το χαρτί και γράφει ακριβώς και πόσο είναι η δόση. Η πρώτη είναι μέχρι 29 Σεπτεμβρίου πριν καμιά βδομάδα το εκτύπωσα και πληρώθηκε όλο το ποσό να τελειώνουμε μέσω e-Banking σε 5 λεπτάκια. 1
pontez2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να κάνετε οικονομία ώστε στο μέλλον να έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε τους φόρους σας. Στο φινάλε, ΕΣΕΙΣ φταίτε (οχι εγω γιατι έφυγα στο εξωτερικο, ηρέμησα, τι ωραία στην Ευρωπη, εδω έχω πΙΟτητα, μπλα μπλα μπλα ) Aκου κει Iphone8 (του οποίου ειδα τη παρουσίαση και κόντεψα να πάθω 10 εγκεφαλικά. ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ. Ποιος θα μου πληρώσει ΕΝΦΙΑ να πάω να το πάρω :P 1
eidikos33 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 πληρωνουμε και προμηθεια στις τραπεζες για τον ενφια απο φετος??
Joshua21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 πληρωνουμε και προμηθεια στις τραπεζες για τον ενφια απο φετος?? Μόνο στην περίπτωση που πληρώσεις στο γκισέ της τράπεζας.
papoys1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Στο γκισέ και με μετρητά ναι. Με κάρτα ή στο αυτόματο μηχάνημα δεν πληρώνεις συνδρομή.
eidikos33 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 αμα πληρωσω καταθεση μεσω τραπεζης δηλαδη δεν θα πληρωσω ετσι? απο τον λογαριασμο μεσω βιβλιαριου δλδ Στο γκισέ και με μετρητά ναι. Με κάρτα ή στο αυτόματο μηχάνημα δεν πληρώνεις συνδρομή. αμα πληρωσω καταθεση μεσω τραπεζης δηλαδη δεν θα πληρωσω ετσι? απο τον λογαριασμο μεσω βιβλιαριου δλδ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πας σε ταμείο δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα πληρώσεις (μετρητά/κάρτα/επιταγή/βιβλιάριο), θα έχει προμήθεια. Δεν είναι ότι δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, απλά την πλήρωνε το κράτος για μας και φέτος αποφάσισαν να το σταματήσουν.
eidikos33 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως για τον φορο εισοδηματος δεν πληρωσα καμια προμηθεια... το κοστος της προμηθειας ειναι με βαση το ποσο που καταθετεις η την πραξη?
Joshua21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως για τον φορο εισοδηματος δεν πληρωσα καμια προμηθεια... το κοστος της προμηθειας ειναι με βαση το ποσο που καταθετεις η την πραξη? Προφανώς τον φόρο εισοδήματος δεν τον πλήρωσες τον τελευταίο 1,5 μήνα... από αρχές Αυγούστου ξεκίνησαν να εισπράττουν προμήθεια. Δες εδώ σχετικά με τις προμήθειες: http://www.athensvoice.gr/economy/posi-einai-i-promitheia-gia-pliromi-foron-sta-gkise
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα