Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα μωρέ αφού σε όλους μας περισσεύουν χρήματα ας τα δώσουμε στο ρημαδοκράτος μπας και στρώσει.

Φορολογική ενημερότητα βγάζεις και online πάντως, σε δόσεις για φορολογία εισοδήματος δεν έβγαινε.

Δημοσ.

Τρελή εμπλοκή, δε ξέρω τι να πρωτοπληρώσω. Φόρο εισοδήματος, ρυθμισμένες παλαιές οφειλές, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, λοιποί λογαριασμοί! Φάπες από παντού. Ξεχνάμε iPhone 8 και μ@λακίες.

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τρελή εμπλοκή, δε ξέρω τι να πρωτοπληρώσω. Φόρο εισοδήματος, ρυθμισμένες παλαιές οφειλές, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, λοιποί λογαριασμοί! Φάπες από παντού. Ξεχνάμε iPhone 8 και μ@λακίες.

Αίμα 15k το χρόνο φεύγουν.. Να δούμε τι θα μείνει σε μας στο τέλος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια αν πληρωθει η δοση του ενφια ηλεκτρονικα εχει καποια επιβαρυνση???

Οχι καμία. Μπαίνεις στο taxis net εκτυπώνεις το χαρτί και γράφει ακριβώς και πόσο είναι η δόση. Η πρώτη είναι μέχρι 29 Σεπτεμβρίου πριν καμιά βδομάδα το εκτύπωσα και πληρώθηκε όλο το ποσό να τελειώνουμε μέσω e-Banking σε 5 λεπτάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να κάνετε οικονομία ώστε στο μέλλον να έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε τους φόρους σας. Στο φινάλε, ΕΣΕΙΣ φταίτε (οχι εγω γιατι έφυγα στο εξωτερικο, ηρέμησα, τι ωραία στην Ευρωπη, εδω έχω πΙΟτητα, μπλα μπλα μπλα ) 

Aκου κει Iphone8 (του οποίου ειδα τη παρουσίαση και κόντεψα να πάθω 10 εγκεφαλικά. ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ. Ποιος θα μου πληρώσει ΕΝΦΙΑ να πάω να το πάρω :P :P

• Like 1
Δημοσ.

πληρωνουμε και προμηθεια στις τραπεζες για τον ενφια απο φετος??

Μόνο στην περίπτωση που πληρώσεις στο γκισέ της τράπεζας.

Δημοσ.

αμα πληρωσω καταθεση μεσω τραπεζης δηλαδη δεν θα πληρωσω ετσι? απο τον λογαριασμο μεσω βιβλιαριου δλδ

Στο γκισέ και με μετρητά ναι.

Με κάρτα ή στο αυτόματο μηχάνημα δεν πληρώνεις συνδρομή.

αμα πληρωσω καταθεση μεσω τραπεζης δηλαδη δεν θα πληρωσω ετσι? απο τον λογαριασμο μεσω βιβλιαριου δλδ

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν πας σε ταμείο δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα πληρώσεις (μετρητά/κάρτα/επιταγή/βιβλιάριο), θα έχει προμήθεια.

Δεν είναι ότι δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, απλά την πλήρωνε το κράτος για μας και φέτος αποφάσισαν να το σταματήσουν.

Δημοσ.

Παντως για τον φορο εισοδηματος δεν πληρωσα καμια προμηθεια...

το κοστος της προμηθειας ειναι με βαση το ποσο που καταθετεις η την πραξη?

Δημοσ.

Παντως για τον φορο εισοδηματος δεν πληρωσα καμια προμηθεια...

το κοστος της προμηθειας ειναι με βαση το ποσο που καταθετεις η την πραξη?

Προφανώς τον φόρο εισοδήματος δεν τον πλήρωσες τον τελευταίο 1,5 μήνα... από αρχές Αυγούστου ξεκίνησαν να εισπράττουν προμήθεια.

Δες εδώ σχετικά με τις προμήθειες:

http://www.athensvoice.gr/economy/posi-einai-i-promitheia-gia-pliromi-foron-sta-gkise

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...