MikeJ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 λογιστή δεν έχετε; γιατί ρωτάτε τέτοια πραγματα εδώ μέσα; Ο λογιστής θέλει και λεφτά. Τα φόρουμ υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό για αλληλοβοήθεια. Ρωτάμε κάτι και αν κάποιος ξέρει απαντάει. Διαφορετικά, με τη λογική σου σε κάθε τόπικ θα γράφαμε ένα Υδραυλικό (γεωπόνο,πληροφορικάριο κοκ) δεν έχετε ;.και θα το κλειδώναμε. 7
SnapShot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ο λογιστής θέλει και λεφτά. Τα φόρουμ υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό για αλληλοβοήθεια. Ρωτάμε κάτι και αν κάποιος ξέρει απαντάει. Διαφορετικά, με τη λογική σου σε κάθε τόπικ θα γράφαμε ένα Υδραυλικό (γεωπόνο,πληροφορικάριο κοκ) δεν έχετε ;.και θα το κλειδώναμε. για αλληλοβοήθεια σε καφενειακά θέματα ή ήσσονος σημασίας όχι για λογιστικά/εφορίας που αλλάζουν μέρα με την μέρα υπάρχει περίπτωση να πορευθείς στα της εφορίας με ίσως και μπορεί;
MikeJ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Νομίζω ότι αν η συνολική αξία της περιουσίας που είναι στο ονομά σου ξεπερνάει τα 85000 euro, τότε δεν δικαιούσαι 50% έκπτωση. Δεν με πιάνει αυτό με τίποτα. Γύρω στα 35 χιλ είναι. Άτομικά θα έπρεπε να δικαιούμαι την έκπτωση. Και εγώ και η μητέρα μου (που κάνει κοινή δήλωση με την αδερφη μου). Αθροιστικά δεν τη δικαιούμαστε ξεκάθαρα αφου 166>150. Απλά δε ξέρω αν πρέπει να μας πιάνει αθροιστικά ή όχι καθότι μιλάμε για ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις.
greekparot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 μηπως ειναι τοσα με την εκπτωση ? δες εκει που λεει ειδοποιηση φορου που λεει να εχεις εκπτωση η οχι Το πεδίο έκπτωση είναι κενό δεν αναγράφει κατι. Και η αντικειμενική αξία είναι κάτω από 75000€ για την κατοικία. Όταν βρω χρόνο θα πάω κάποια στιγμή από την εφορία.. δεν την γλυτωνω δυστυχώς.
maestros134 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Με όσους δικαιούνται απλά επιστροφή φόρου τη γίνετε?
Anorymous Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το πεδίο έκπτωση είναι κενό δεν αναγράφει κατι. Και η αντικειμενική αξία είναι κάτω από 75000€ για την κατοικία. Όταν βρω χρόνο θα πάω κάποια στιγμή από την εφορία.. δεν την γλυτωνω δυστυχώς. πανε πρωι αν μπορεις που δεν θα εχει πολυ κοσμο
rus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μια άλλη ερώτηση είναι όσοι έχουμε επιστροφή φόρου από τα εκκαθαριστικά εισοδήματος που δεν μας έχει επιστραφεί ακόμα τι θα γίνει ; Θα γίνει συμψηφισμός ; Γιατί προς το παρόν βλέπω μου τον έβγαλαν ολόκληρο τον ένφια. Kι εμενα το ιδιο... Από ότι πήρε το αυτί μου, συμψηφισμός θα γίνει. Πότε?? Το ποσο είναι περίπου όσο μου είπαν και οι φίλοι που μένουν στην ίδια γειτονιά, το θέμα είναι ότι δεν μου απέδωσαν την έκπτωση. Εχω εχασα την εκπτωση 50% για 500ευρω... Μαζι με τα τεκμηρια το δηλωθεν εισοδημα μου ηταν λεει 9500€.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πότε?? http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/170496/aftepaggeltos-sympsifismos-me-ton-enfia-se-570-000-epistrofes-forou
rus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ξερει κανεις που στη καρτελα του στο gsis μπορει να δει αναλυτικα το ενφια σε κάθε σπιτι του? http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/170496/aftepaggeltos-sympsifismos-me-ton-enfia-se-570-000-epistrofes-forou Αυτό το λινκ λεει ότι θα γινει αυτοματος συμψηφισμος... εγω και αλλοι φιλοι όμως δεν ειδαμε σημερα κανεναν συμψηφισμο. Μηπως γινει αργοτερα μεσα στο Σεπτεμβρη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Θα γίνουν "κάποτε", οπότε κλασικά πληρώνετε τις τελευταίες μέρες της κάθε δόσης.
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ξερει κανεις που στη καρτελα του στο gsis μπορει να δει αναλυτικα το ενφια σε κάθε σπιτι του? Εφαρμογές, Περιουσιολόγιο Ε9, επιλέγεις το έτος που θέλεις και μετά πατάς στο εκτύπωση εκκαθαριστικού.
rus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εφαρμογές, Περιουσιολόγιο Ε9, επιλέγεις το έτος που θέλεις και μετά πατάς στο εκτύπωση εκκαθαριστικού. Το εχω κανει αυτό, στα λεει αναλυτικα αλλα δε λεει ποσο ενφια ειναι στο καθενα.
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εκτύπωση εκκαθαριστικού λέμε, όχι εκτύπωση πληρωμής φόρου, όχι εκτύπωση περιουσιακής κατάστασης.
rus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Tωρα που που το ξανακοιταξα οντως υπαρχει, στη στηλη "κυριος φορος", δεν λεει "ενφια" κι ετσι αρχικα δε το προσεξα Ευχαριστω παντως.
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2017 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα