ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με το laptop, όταν πάω να γράψω με διάστημα δευτερόλεπτα με αφήνει να γράψω μετά όχι και πάλι τα ίδια, όταν βλέπω σελίδα με αφήνει να κάνω προς τα κάτω μετά όχι και πάλι τα ίδια συνέχεια, έκανα επαναφορά σύστηματος και εγκατέστησα από την αρχή όλα τα προγράμματα αλλά πάλι τα ίδια.είναι πολλή ενοχλητικό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχει κάποιος καμία λύση, του έχει συμβεί ποτέ. Ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Υγεία δίσκου; Δες το με το hard disk sentinel. Επισης αν την ωρα που σου κανει περιεργα εχεις συνδεμένο δισκο ή στικάκι, βγάλε τα και δες τη συμπεριφορα Οταν λες επαναφορά, εννοεις στα εργοστασιακά windows; ΠΡΙΝ βάλεις τα επιπλεον προγράμματα παιζει κανονικα; Τελος γραψε μας τη συνθεση του υπολογιστη (μνήμη, ram, windows, τα βασικά) και ΠΟΥ εχεις προβληματα στο γράψιμο (σε σελιδα; σε κειμενογράφο; )
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Υγεία δίσκου καλή, έκανα μερική επαναφορά από τα Windows δηλαδή δεν έχασα τα αρχεία, αλλά να πω την αλήθεια δεν πρόσεξα άμα μου το κάνει γιατί άρχισα αμέσως να βάζω τα προγράμματα μου(αυτό ήταν λάθος μου αλλά δεν το περίμενα να μου το ξανά κάνει) Το laptop είναι τούμπανο : επεξεργαστής Ι7-6700 στα 2,6 ram 32gb windows 10 64bit (Το μοντέλο είναι το HP Alienware 14 R4. Έχει πρόβλημα παντού εκεί που μου έγραψες αλλά και όπου πάω να κάνω κλικ πάλι μου το κάνει. Κάτι ακόμα που παρατήρησα, είναι όταν ανοίγουμε μια σελίδα ή όταν μπαίνουμε μέσα στον υπολογιστή στα πάνω δεξιά της σελίδας έχει το minize όταν μου κάνει αυτό που σας λέω είναι σαν άσπρο (διάφανο) τότε δεν με αφήνει να γράψω όταν γίνεται μαύρο τότε μπορώ να γράψω αλλά όλα αυτά δε διάστημα δευτερόλεπτων και μου είναι δύσκολο να γράψω κάτι.
isay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οταν λες καλή εννοεις 100%; Επισης δεν απαντάς αν τα windows ειναι τα εργοαστασιακά (recovery partition) ή εχεις περάσει δικά σου στα οποια εκανες recovery. Τέσπα, εγω στη θέση σου και εφόσον ο δισκος ειναι 100% θα επαιρνα ενα ghost/clonezilla/clone backup και θα περνουσα φρεσκοτατα τα windows από το εργοστασιακό recovery. Μονο αυτά. Θα έκανα τα updates που θα μου ζητουσε και θα το δουλευεα για 2-3 ωρες χωρις να βαλω τα προγραμματα. Μετα θα αρχιζα σταδιακά να βάζω τα προγραμματα και κατα ομάδες, ωστε αν εφταιγε καποιο προγραμμα να το εντοπισω. Το μηχανάκι πάντως ειναι τουμπανο για να κολλα σε βαριες ιστοσελίδες/αρχεια, οποτε γενικα κοιτα πρώτα σε hardware και drivers
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οταν λες καλή εννοεις 100%; Επισης δεν απαντάς αν τα windows ειναι τα εργοαστασιακά (recovery partition) ή εχεις περάσει δικά σου στα οποια εκανες recovery. Τέσπα, εγω στη θέση σου και εφόσον ο δισκος ειναι 100% θα επαιρνα ενα ghost/clonezilla/clone backup και θα περνουσα φρεσκοτατα τα windows από το εργοστασιακό recovery. Μονο αυτά. Θα έκανα τα updates που θα μου ζητουσε και θα το δουλευεα για 2-3 ωρες χωρις να βαλω τα προγραμματα. Μετα θα αρχιζα σταδιακά να βάζω τα προγραμματα και κατα ομάδες, ωστε αν εφταιγε καποιο προγραμμα να το εντοπισω. Το μηχανάκι πάντως ειναι τουμπανο για να κολλα σε βαριες ιστοσελίδες/αρχεια, οποτε γενικα κοιτα πρώτα σε hardware και drivers Έχει δίκαιο, συγνώμη δεν ξέρω πολλά από αυτά, τα Windows είναι γνήσια και ήταν μαζί με το μηχάνημα. Σε ευχαριστώ, θα κάνω όπως μου είπες, παντός τα προγράμματα αυτά τα είχα πάντα, γενικά δεν βάζω νέα προγράμματα. Θα κάνω αυτό που είπες και, θα γράψω εδώ άμα βρω πιο ήταν το πρόβλημα ή ποιο πρόγραμμα μου το έκανε. Βάζω μια φωτογραφία, αυτό μου βγάζει από τότε που έχω το πρόβλημα όταν κλείνω τον υπολογιστή αλλά όχι πάντα.
isay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 σε πρώτη φαση πήγαινε στον πινακα ελεγχου και κανε επαεγκατασταση στο forcepad. Κανε επανεκκίνηση και δες συμπεριφορα του υπολογιστη. Επισης θα σου προτεινα να κανεις ενα ενδελεχή έλεγχο με το malwarebytes (βαλε τη free εκδοση, οχι την pro) και το adwcleaner (επισης της ιδιας εταιρείας). Αυτο για να πιάσουμε ακραίο σεναριο να εχει μπει κατι κακοβουλο και να σου γονατιζει το συστημα (π.χ. να κανει Mining) Θα ρωτήσω αλλη μια φορα. Η υγεια ειναι 100%; Αν οχι, πόση είναι;
ss13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Έτρεξες αυτό που σου είπε ο isay ; Το καλή υγεία δεν μας λέει κάτι , δώσε Health/Performance του δίσκου , καθώς και το μοντέλο του πάνω αριστερά της αναφοράς του hdd sentinel http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Hard-Disk-Sentinel.shtml γίνε πιο συγκεκριμένος για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε , υπάρχει ένα ταμπελάκι το κάτω μέρος του laptop , εκεί έχει έναν κωδικό ( service tag ) αλλιώς πες μας τα στοιχεία του ( δηλαδή την κάρτα γραφικών του ) , μήπως ο δίσκος είναι γεμάτος ; Aν θες τρέξε κι αυτό https://www.tenforums.com/tutorials/14201-memtest86-test-ram.html για τις μνήμες ( καλύτερα να φτιάξεις ένα usb stick ) θέλει 8ωρό έλεγχο για την καθέ μνήμη
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το ξέρω ότι θέλει να βοηθήσει αλλά δεν σκαμπάζω και πολλή, δεν ξέρω να κάνω επαεναγκατασταση στο forcepad που μου λες, έχω βάλει και το πρωί το iobit malware fighter pro 5.2 pro και έψαξε δεν βρήκε κάτι ή υγεία του HHD είναι 100%.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. 1
isay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το ξέρω ότι θέλει να βοηθήσει αλλά δεν σκαμπάζω και πολλή, δεν ξέρω να κάνω επαεναγκατασταση στο forcepad που μου λες, έχω βάλει και το πρωί το iobit malware fighter pro 5.2 pro και έψαξε δεν βρήκε κάτι ή υγεία του HHD είναι 100%.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Εννοουσα απεγκατάσταση, αφαίρεση, οχι επανεγκατάσταση. Δες τα παρακάτω και στη λιστα με τα εγκατεστημενα προγραμματα δες αν υπαρχει καταχώρηση για forcepad. Αν ναι, αφαιρεσε το, επανεκκινηση και δοκιμες αν εφτιαξε το προβλημα https://support.microsoft.com/en-us/help/4028054/windows-repair-or-remove-programs-in-windows-10 https://www.youtube.com/watch?v=-S-l85RyN2I Υγεια 100% αρα αλλου ειναι το θεμα. Καλο γιατί βγάλαμε ενα σοβαρο πιθανο κινδυνο απο τη μεση.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν βρήκα το forcepad Βρήκα ένα πρόγραμμα και σας στέλνω λεπτομέρειες, αλλά με παιδεύει πολλή που με κόβει συνέχεια στο γράψιμο κάνω πολλή ώρα και τώρα σας στέλνω μυνημα από tablet. Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
jgeorgiou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 1) θέλεις memtest 2) τσεκαρισμα στις θερμοκρασίες της cpu
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Έκανα format και μέχρι στιγμής, παρόλο που έχω βάλει πάλι κάποια από τα πρόγραμματα μου, όλα καλά.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Και όμως βρήκα πια πρόγραμμα μου έκανε το πρόβλημα, μόλις έβαλα τα προγραμματα της IOBIT . Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας, έχετε κανένα πρόγραμμα να προτείνεται για αναδιοργάνωση δίσκων και πως μπορω να βγαλω προγραμματα που εκινουν με τον υπολογιστη για να βελτιωσω την εκκινηση. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2017 από ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ
isay Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Για τα windows 10 δεν χρειάζεσαι κάποιο ειδικό προγραμμα εκτός τoy ενσωματωμένου των windows. Δουλευει μια χαρά χωρίς να φορτώνει το συστημα σου με επιπλεον software. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα