Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Λογικά ναι, μιας και σε κάθε εγκατάσταση ο καθένας μπορεί να βάλει δικά του στοιχεία για youtube. Εκτός αν αυτά κάπως δένονται με το Steam ID του παιχνιδιού, αλλά δεν νομίζω. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας πει.

2) Όχι για το workshop, γιατί όπως έχω πει ΔΕΝ θα πρέπει να μπαίνουμε online με το Steam account παρά μόνο για να κατεβάσουμε το παιχνίδι ή τα updates του. Ούτως ή άλλως ανά πάσα στιγμή μόνο ένας μπορεί να είναι συνδεδεμένος, οπότε αν δύο άτομα έχουν την ίδια ιδέα για το workshop θα αποσυνδέει διαρκώς ο ένας τον άλλον (μέχρι να φάμε κανα ban και να ησυχάσουμε).

Μια λύση είναι η συμμετοχή στο group chat που έχουμε ξεκινήσει, ώστε αν κάποιος προτίθεται να μπαίνει στο workshop πχ. μια φορά τη βδομάδα για να ελέγξει ή να κατεβάσει κάτι, να το αναφέρει στο chat ώστε να το γνωρίζουν εκ των προτέρων οι άλλοι της ομάδας.

Τον editor μπορείς να τον βάλεις αμέσως μετά την αρχική εγκατάσταση του παιχνιδιού. Αλλά μετά... offline :)

Δημοσ.

Βασικά ακόμα περιμένω τους παλιούς να μου στείλουν PM με ένα email να τους βάλω στο chat!

[email protected] / mclein gia to chat. 

ειμαι μεσα εννοειται. θα το κατεβασω τελευταιος. στο τσατ δεν ξερω αν προλαβω να μπω.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μερικά σκόρπια στοιχεία που συνέλεξα από το fmgreece:

• Dynamics είναι σχέσεις που προκύπτουν μεταξύ ομάδων και μεταξύ παικτών ή προπονητών. Αν με μια ομάδα έχεις κακή σχέση τότε δε θα σου πουλάνε εύκολα παίκτες (παράδειγμα η Μπάρτσα με την Παρί). Άλλο παράδειγμα είναι αυτό που έγινε με Leicester-Ranieri και Bayern-Ancelloti.
  • Τα screenshots που εμφανίζονται στο σχετικό και μέχρι στιγμής μοναδικό trailer. Στα πρώτα από αυτά μπορείτε να δείτε μερικές καινοτομίες, όπως την ιεραρχία των σχέσεων μεταξύ των παικτών αλλά και τις... κλίκες που δημιουργούνται λόγω των προαναφερθέντων dynamics.
  • Ενδεικτική μακρινή φωτογραφία από τη νέα μηχανή γραφικών (θα περιμένω να δω in-game video βέβαια, επίσης στις απαιτήσεις του συστήματος δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές):

Screenshot_5.png

• Έχουμε νέο μενού medical center, όπου συνοψίζει όλα τα τρέχοντα προβλήματα τραυματισμών.
  • Οι εκ των έσω γνώστες μιλάνε για μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία του scouting, ότι έχει γίνει πολύ πιο ρεαλιστικό (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας). Όχι ότι θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στα τοπικά που θα παίζω, πάλι θα ψάχνω παίχτες με 500 ευρώ.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hello, το παιχνίδι κυκλοφορεί σε περίπου 15 μέρες οπότε από βδομάδα λέμε να προχωρήσουμε σε preorder. Αν υπάρχουν ακόμα ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν ένα PM να τα οργανώσουμε, γιατί υπάρχουν κενές θέσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Έγιναν οι αγορές και περιμένουμε τα κλειδιά. Αν υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν (ΠM).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...