sistah Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το τελευταιο iphone που ειχα ηταν το 3G με το οποιο ασχοληθηκα με jailbreak κτλ.Απο τοτε ειχα android και τοσα χρονια κανω root/custom roms/customize το UI κτλ.Το "προβλημα" μου ειναι οτι θελω vanilla λειτουργικο, οποτε ακομα και το MΙUI του Redmi 3s δεν μου εκατσε καθολου καλα. Επιπλεον κουραστηκα να κανω rooting/flashing και να σεταρω τα παντα ωστε να κανω optimize την μπαταρια με greenify etc.Πλεον θελω plug and play με οποιο restriction και να εχει το iOS.Γνωριζω οτι παιρνω καλυτερα κινητα με 300ε που το βρισκω εδω που ειμαι, και ηδη εχω παρει την αποφαση να "σπαταλησω" χρηματα για το εν λογω brand (εαν και εφοσον αξιζει).Οι λογοι ειναι λειτουργικοι γνωριζοντας τα pros/cons, και οχι για την μοστρα. Οποτε ας μην παμε στο ποσο vfm κινητα υπαρχουν κτλ.Μιας και η χρηση που κανω στα κινητα ειναι πολυ βασικη, οπως:-casual browsing -emails -spotify -σχεδον καθολου gaming -μηδενικη αναγκη για selfies/photos θεωρω οτι δεν θα μου κανει αισθηση το πιθανο sluggishness που θα αντιμετωπισω οντας κινητο 3ετιαςκαι εχοντας σκοπο να μην το αλλαξω για τα επομενα 2 χρονια.Η βασικη μου ερωτηση λοιπον ειναι: να περιμενω το price drop λογω iphone 8 και να παρω το 6 ή θα ειναι κακη αγορα ΚΑΘΑΡΑ λογω χρονολογιας? Γνωριζω οτι το 6s ειναι μονοδρομος αλλα παμε στα 500e που δεν εχω καμια απολυτως καψα να διαθεσω. Να τονισω οτι το SE δεν με ενδιαφερει. Ευχαριστω.
discoboyminimal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 well...6αρη πλεον βρισκεις με ~250 ευρο. οποτε οταν βγει το '8αρη' τοτε πιστευω με 350 θα βρισκεις το 6s σε καλη κατασταση. αξιζει να περιμενεις λιγο για μια πτωση στις τιμες. εσυ θες ν ασχοληθεις με Jb? αν ναι , τοτε πηγαινε για 6s.για να εισαι πιο future proof.(οπως ξερεις, οσο νανε , οσο φορτωνεις το κινητο με tweaks , τοσο πιο αργο γινεται και τοσο παραπανω καταναλωση μπαταριας εχει.) εγω εχω 6αρη απλο σε 9.3.3 ( πλεον η up to date εκδοση ειναι η 10.3.3) jailbroken αυτη τη στιγμη δεν εχω κανενα θεμα. αλλα να που αλλαξε ριζικα ολο το συστημα αρχειων , θα γινουν αλλαγες σε frameworks του ios, και πλεον απο το ios 11 , πετανε και τις 32bitες συσκευες (5,5c και πισω) και οτι νεα εφαρμογη θα βγαινει θα εχει requirement , ios 11. επισης το jailbreak σημερα ειναι περιεργο.κ αυτο οφειλεται στο οτι δεν ειναι unthethered. ειναι semi-tethered. που καθε φορα που κλεινει το κινητο (hard reboot) θελει ξανα απο την αρχη jailbreak(τουλαχιστον μπορεις να το χρησιμοποιεις σε non-jailbreak mode και δεν ειναι οπως παλια που χρειαζοσουν υπολογιστη για να bootαρει η συσκευη) . σε καποιες εκδοσεις , (ios10) υπαρχει περιπτωση να χρειαζεσαι υπολογιστη για να κανεις ξανα jb, σε εμενα με ios9 υπαρχει ενα site που τρεχει το exploit.
dimips Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οι τιμές απ όσο τις κοιτάω τόσα χρόνια δε πέφτουν πριν το Νοέμβρη στα καινούργια. Και να πέσουν θα είναι μικρή η διαφορά. Αν δε βιάζεσαι περίμενε και δες. Επίσης μπορεί να βγει καμιά προσφορά με 6 σε τίποτα μαγαζιά μεγάλα όπως τα public, κάτι το οποίο έγινε πέρσι τέτοια εποχή με το 5s κι έγινε χαμός. Κι εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα κουράστηκα με τα root, custom rom κλπ κλπ που πλέον είναι γεμάτα bugs δε πάει τίποτα καλά. Εγώ σίγουρα θα περιμένω να βρω σε μεταχειρισμένο 6s στα 300 ή λιγότερο όταν βγουν τα 7s και 8 που θα τα δίνουν βιαστικά για να αγοράσουν τα νέα. Τώρα δεν είναι καλή η εποχή να αγοράσεις iPhone. Εκτός κι αν δεν έχεις κινητό πια. Τώρα όσο για το 6ρι εγώ προσωπικά δε θα το έπαιρνα καινούργιο στα χρήματα αυτά ενώ μπορώ να πάρω 6s μεταχειρισμένο 3-6 μηνών, πλέον θα γίνει σχετικά αργό και τα περισσότερα με το 3d touch που δεν έχει, θα γίνονται στο iOS 11. Το 1gb ram μπορεί να είναι αρκετό για τα ελάχιστα που κάνεις, αλλά σίγουρα όχι η τέλεια εμπειρία iOS.
ziaba Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 τι έχετε πάθει με το iphone 6? http://www.insomnia.gr/topic/652988-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-iphone-6/
AggelosTz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 IPhone 6 με iOS 11 μπορεί να είναι πολύ χάλια λόγω μνήμης. Και φυσικά έχει τραγική μπαταρία.
AlienTechGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Συσκευή με 1GB RAM, στα 300€, εν έτη 2017; Για κανένα λόγο. Πόσο μάλλον αν θες να το κρατήσεις 2 χρόνια, που λες. 1
sistah Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, με βοηθησαν αρκετα.Η μπαταρια και στο 6s ειναι τραγικη απο οσο εχω δει..Τελος, ο λογος που δεν με πειραζει το 1GB ram (αν και λενε για μεγαλη διαφορα 6 με 6s) ειναι γιατι εχει ενα σχετικο future proof το iphone.Εδω αλλοι ειναι το 4 και το 5 ακομα..Θα κοιταξω για το 6s αλλα δυσκολα να διαθεσω τοσα για καινουρια συσκευη και στην φαση που ειμαι, δεν θα ψαξω μεταχειρισμενο.
stelios18120 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Συσκευή με 1GB RAM, στα 300€, εν έτη 2017; Για κανένα λόγο. Πόσο μάλλον αν θες να το κρατήσεις 2 χρόνια, που λες. Συνφωνω απολυτα Δεν αξιζει η αγορα του. 2
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τα iphone 6 και κυριως το plus ηταν την περιοδο τοτε που βγηκε στην φορα το λυγισμα. Πανω απο 200ευρω δεν αξιζει αφου ειναι πλεον οτι ηταν πριν λιγο καιρο το 5s. Μονο απο 6s,se και πανω αξιζει για futureproof ας το πουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα