Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να περάσω το τελευταίο bios στο μηχάνημα γιατί το πληκτρολόγιο κάνει περίεργα πράγματα. Μένει πατημένο το windows key . ταν κάνω logout επανέρχεται .

Το θέμα μου είναι να κάνω την αναβάθμιση χωρίς να το μπρικάρω . χω βρει αυτόν τον τρόπο : https://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006929.html

Είναι ασφαλής;

Δημοσ.

Δε νομίζω να επανέλθει το πληκτρολόγιο με αναβάθμιση ή υποβάθμιση στην έκδοση του bios,

αλλά μπορείς να βρεις το κατάλληλο αρχείο όπως σου γράφει και ο mrwhite &  σε ένα flashki το hirren's που μπορείς να μπεις σε dos στις επιλογές που έχει και μέσα, τρέξε το afudos.exe με την εκδοσή που θες και θα στο κάνει με ασφάλεια.

Δημοσ.

Τελικά δεν μπορώ με το afudos γιατί το bios είναι .iso . Χρειάζομαι εξωτερικό cd reader . Αλλι πρέπει να βάλω windows και να χρησιμοποιήσω το ειδικό λογισμικό της lenovo .

Δημοσ.

Εάν είναι iso το κάνεις extract και παίρνεις το αρχείο που θες, το οποίο δε γίνεται από ότι είδα σε αυτό το  αρχείο άλλα έχει utility εκτελέσιμο αρχείο, κανε ένα στήσιμο και τρέξε το αρχείο μια λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...