drapanakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αξιζει η αγορα τετοιας συσκευης ,εστω σε αριστη κατασταση ; Συντομα θα ειναι μη συμβατη με τα νεα android. Ποιες οι επιπτωσεις ;
Grim Ripper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τι εννοείς μη συμβατή με τα νέα android; Τις εκδόσεις του android; Το πιθανότερο είναι ότι ήδη έχει σταματήσει η υποστήριξη της συσκευής. Το nexus 4 που έχω είναι κινητό του '12 (άρα πενταετίας), η υποστήριξη έληξε με το android 5 (πλέον 3 εκδόσεις πίσω) αλλά μέσω custom rom έχει πάρει μέχρι και το android 7 και μάλλον θα πάρει και android 8 (εγώ είμαι ακόμα με android 6 κυρίως επειδή βαριέμαι αυτή την περίοδο να βάλω νέα rom ). Οπότε καμιά φορά παίζει ρόλο και τι είσαι διατεθιμένος να κάνεις αλλά και αν υποστηρίζουν ακόμα την συσκευή άτομα της κοινότητας του android. Γενικά πάντως δεν θα το πρότεινα εκτός αν θες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο με την συσκευή. π.χ ip camera ή ίσως για κάποιο παιδί σαν πρώτη συσκευή, κτλ 1
drapanakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πχ, samsung Note 2, Lg g2, κτλ χρηση ιντερνετ, facebook, office, φοτο 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 LG G2 το εχει πλεον η αδερφη μου με Cyanogenmod τρεχει αξιοπρεπως αλλα δεν ξερω ποσο future proof ειναι αυτη η λυση. Φανταζομαι το θεμα ειναι οικονομικο οποτε δεν ξερω αν εχει νοημα να αγορασεις φετος κατι και του χρονου παλι να θες καινουριο. Αν δεν εχεις ορεξη για πειραγμα, τοτε μακρια απο παλια κινητα...
Hlapatsas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τα πάντα είναι σχετικά... Εν προκειμένω η τιμή της συσκευής.. Αυτά που είπαν παραπάνω τα παιδιά είναι ο, τι θα σκεφτόμουν και εγώ. Για εμένα, αν σχεδόν στο χαρίζουν το κινητό και έχεις όρεξη να πειράξεις, καλώς.
drapanakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αν δεν το πειραξω, ποια δυσλειτουργια θα δω ως χρηστης ; Τι δε θα μπορω να κανω με ενα Note 2 , που θσ μπορω με ενα Note 8, εκτος βεβσια απο την δυναμη των πυρηνων η την ταχυτητα μνημης που εχει σαν συσκευη ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Lag, παγωματα, ελλειψη υποστηριξης για νεες εφαρμογες κλπ κλπ. Το G2 που δοκιμασα να του βαλω την αυθεντικη 4.4.2 αν θυμαμαι καλα, πριν κανα εξαμηνο, ηταν μονο για τηλεφωνο και μηνυματα. Τιποτα αλλο.
kokonelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δηλαδή εγώ που έχω ένα 3g tablet k 4.4.2 android δεν κάνω τίποτα με αυτό;αν έχει από 4.4.2 και πάνω ακόμα κάνει δουλειά. 1
drapanakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν εχω γνωσεις να αντικρουσω αυτο που λες , αλλα μου φαινεται περιεργο, τηλ 500 ευρω σε 5 χρονια να κολλαει σε χρηση ιντερνετ και facebook. Σε καινουργιες εφαρμογες θα το καταλαβαινα.
saruman123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν εχω γνωσεις να αντικρουσω αυτο που λες , αλλα μου φαινεται περιεργο, τηλ 500 ευρω σε 5 χρονια να κολλαει σε χρηση ιντερνετ και facebook. Σε καινουργιες εφαρμογες θα το καταλαβαινα.Καλά ειδικά το facebook η χειρότερη εφαρμογή όπως και πολλές άλλες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν εχω γνωσεις να αντικρουσω αυτο που λες , αλλα μου φαινεται περιεργο, τηλ 500 ευρω σε 5 χρονια να κολλαει σε χρηση ιντερνετ και facebook. Σε καινουργιες εφαρμογες θα το καταλαβαινα. 5ετια σε αυτην την τεχνολογια ειναι τεραστιο διαστημα.
YMIB Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το G2 φοράει Snap 800, επειδή ξέρω από την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Note 3 με ίδιο επεξεργαστή (αλλά 3gb ram) μού φαίνεται πολύ δύσκολο να είναι μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα. Και normal παιχνίδια θα παίζει χαλαρά και browsing μια χαρά θα κάνει με έναν dolphin πχ. Αλλά για τί ποσό μιλάμε; Πάνω από 60 ευρώ για συσκευή 5ετίας δεν έχει νόημα. 2
drapanakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σε αυτο μπορει να μην εχεις αδικο....Αλλα εσυ βρισκεις Note 3 60 ευρω ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το G2 φοράει Snap 800, επειδή ξέρω από την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Note 3 με ίδιο επεξεργαστή (αλλά 3gb ram) μού φαίνεται πολύ δύσκολο να είναι μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα. Και normal παιχνίδια θα παίζει χαλαρά και browsing μια χαρά θα κάνει με έναν dolphin πχ. Αλλά για τί ποσό μιλάμε; Πάνω από 60 ευρώ για συσκευή 5ετίας δεν έχει νόημα. Κρασαρε στο candy crush που επαιζε η μητερα μου. Αυτα με την μαμισια ρομ. Με Cyanogenmod παει μια χαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα