kokos_nikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σας, Χρειαζομαι την βοηθεια σας για την σύνδεση του τηλεφωνου voip στο σπίτι μου. Όπως θα δειτε και στη φωτογραφία που επισηνάπτω έχω 2 ρεγκλέτες στη μία είναι συνδεδεμενο το καλωδιο του οτε που μπαινει μεσα στο σπιτι και φευγει και παει κατευθειαν στο ρουτερ. Απο την εξοδο του ρουτερ για το τηλεφωνο το βάζω στην 1η θέση της άλλης ρεγκλέτας απο την μια πλευρα. (την ρεγκλετα αυτη θέλω να τη χρησιμοποιησω μονο για να συνδεσω πάνω περιπου 6-7 πριζες τηλεφωνου.) Τώρα αυτο που θέλω να ρωτησω είναι πως πρεέπει να κάνω τη γεφύρωση πανω στη ρεγκλετα ετσι ώστε να έχουν όλες οι πρίζες τηλεφωνου σήμα.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αν στην δεύτερη ρεγκλέτα τα ζευγάρια πάνε ευθεία το κάθε ένα και σε μια πριζα, τοτε βάλε τα 2 ζευγάρια στην μια πόρτα του ρουτερ και τα αλλά 3 στην αλλη, υπερβολή βέβαια 5-6 συσκευές σε ενα σπιτι, η αλλη λύση είναι μια βαση με δυο ασύρματα τηλέφωνα και τελος.
jkoukos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Στην πλευρά που έρχεται το ζεύγος από το PHONE του router, γεφυρώνεις τους ακροδέκτες και αντίστοιχα από την άλλη πλευρά της οριολωρίδας, φεύγει μία γραμμή για κάθε πρίζα. Υπόψη ότι η ένταση εξόδου κάθε θύρας του router δεν επαρκεί για ταυτόχρονη σύνδεση πάνω από 2 συσκευές και υπό προϋποθέσεις (ανάλογα την τηλεφωνική συσκευή) ούτε με 2. Σε αντίθεση με την ένταση όταν η παροχή γίνεται σε PSTN ή ISDN τηλεφωνία.
kokos_nikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Στην πλευρά που έρχεται το ζεύγος από το PHONE του router, γεφυρώνεις τους ακροδέκτες και αντίστοιχα από την άλλη πλευρά της οριολωρίδας, φεύγει μία γραμμή για κάθε πρίζα. Υπόψη ότι η ένταση εξόδου κάθε θύρας του router δεν επαρκεί για ταυτόχρονη σύνδεση πάνω από 2 συσκευές και υπό προϋποθέσεις (ανάλογα την τηλεφωνική συσκευή) ούτε με 2. Σε αντίθεση με την ένταση όταν η παροχή γίνεται σε PSTN ή ISDN τηλεφωνία. Εγώ θέλω να πηγαίνει σήμα σε όλες τι πρίζες αλλα μπορεί π.χ. σε κάθε όροφο να ειναι συνδεδεμενη συσκευη σε μια απο τις 3 πρίζες.
jkoukos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το να πάει το τηλεφωνικό σήμα σε όλες τις πρίζες, είναι απλά θέμα συνδεσμολογίας στην οριολωρίδα που έγραψα παραπάνω. Όμως υπάρχει περιορισμός πόσες τηλεφωνικές συσκευές θα συνδεθούν ταυτόχρονα σε κάθε θύρα του modem/router. Το ότι θα συνδέσεις π.χ. 3 συσκευές, από μία σε κάθε όροφο, σημαίνει ότι τουλάχιστον 2 από αυτές θα είναι παράλληλα συνδεδεμένες σε μία από τις 2 θύρες του modem/router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα