vgiozo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Συγγνώμη για το κάπως άσχετο...γι αυτό τί γνώμη έχετε; https://www.banggood.com/Nexbox-A95X-4K-KODI-Amlogic-S905X-Android-6_0-2G16G-2_4G5_8G-WIFI-BT-HDR-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1067181.html (παίζει και μείωση τιμής κατά 10$ μέσω πόντων) Καλύτερη προσφορά φαίνεται συνολικά αυτό που δόθηκε παραπάνω από τον μοντεράτορα, ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν υποστηρίζει Dual Band Wifi, που εγώ θα το ήθελα για λόγους μελλοντικής συμβατότητας
cars4u Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και γω για ενα κινητο που εφερα για το γιο μου αξιας 62 ευρω πληρωσα προχτες 39 ευρω τελωνειο παροτι πληρωσα υποτιθεται μεταφορικα επιπλεον για να μην πληρωσει τελωνειο.... καλυτερα να του το αγοραζα απο ελλαδα
vali Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και γω για ενα κινητο που εφερα για το γιο μου αξιας 62 ευρω πληρωσα προχτες 39 ευρω τελωνειο παροτι πληρωσα υποτιθεται μεταφορικα επιπλεον για να μην πληρωσει τελωνειο.... καλυτερα να του το αγοραζα απο ελλαδα Αν και off topic μπορείς να μας πεις από ποιο κατάστημα παρήγγειλες και ποια η μέθοδος αποστολής που επέλεξες; Το δέμα στο έφεραν τα ΕΛΤΑ ή άλλη μεταφορική; 2
xrhstos90 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Συγγνώμη για το κάπως άσχετο...γι αυτό τί γνώμη έχετε; https://www.banggood.com/Nexbox-A95X-4K-KODI-Amlogic-S905X-Android-6_0-2G16G-2_4G5_8G-WIFI-BT-HDR-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1067181.html (παίζει και μείωση τιμής κατά 10$ μέσω πόντων) Καλύτερη προσφορά φαίνεται συνολικά αυτό που δόθηκε παραπάνω από τον μοντεράτορα, ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν υποστηρίζει Dual Band Wifi, που εγώ θα το ήθελα για λόγους μελλοντικής συμβατότητας Με τα ίδια περίπου λεφτά, ίσως λίγο παραπάνω βρίσκεις box με επεξεργαστή S912. Προτίμησε κάτι τέτοιο ως πιο futureproof.
@topos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο απο geekbuying παιζει να σταματισει πλεων τελωνειο..? Μπορουμε να βαλουμε αλλο τροπο αποστολης ωστε να το αποφυγουμε?
Bourdoulas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Με τα ίδια περίπου λεφτά, ίσως λίγο παραπάνω βρίσκεις box με επεξεργαστή S912. Προτίμησε κάτι τέτοιο ως πιο futureproof. Όχι αν τον ενδιαφέρει το customization θα πρέπει να μείνει μακρυά από τον S912.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα