Προς το περιεχόμενο

[tv box] x96 mini 2/16 32,7 $

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για το κάπως άσχετο...γι αυτό τί γνώμη έχετε;

https://www.banggood.com/Nexbox-A95X-4K-KODI-Amlogic-S905X-Android-6_0-2G16G-2_4G5_8G-WIFI-BT-HDR-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1067181.html

(παίζει και μείωση τιμής κατά 10$ μέσω πόντων)

Καλύτερη προσφορά φαίνεται συνολικά αυτό που δόθηκε παραπάνω από τον μοντεράτορα, ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν υποστηρίζει Dual Band Wifi, που εγώ θα το ήθελα για λόγους μελλοντικής συμβατότητας

Δημοσ.

Καλησπερα και γω για ενα κινητο που εφερα για το γιο μου αξιας 62 ευρω πληρωσα προχτες 39 ευρω τελωνειο

παροτι πληρωσα υποτιθεται μεταφορικα επιπλεον για να μην πληρωσει τελωνειο.... καλυτερα να του το αγοραζα απο ελλαδα

Δημοσ.

Καλησπερα και γω για ενα κινητο που εφερα για το γιο μου αξιας 62 ευρω πληρωσα προχτες 39 ευρω τελωνειο

παροτι πληρωσα υποτιθεται μεταφορικα επιπλεον για να μην πληρωσει τελωνειο.... καλυτερα να του το αγοραζα απο ελλαδα

Αν και off topic μπορείς να μας πεις από ποιο κατάστημα παρήγγειλες και ποια η μέθοδος αποστολής που επέλεξες; Το δέμα στο έφεραν τα ΕΛΤΑ ή άλλη μεταφορική;

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη για το κάπως άσχετο...γι αυτό τί γνώμη έχετε;

https://www.banggood.com/Nexbox-A95X-4K-KODI-Amlogic-S905X-Android-6_0-2G16G-2_4G5_8G-WIFI-BT-HDR-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1067181.html

(παίζει και μείωση τιμής κατά 10$ μέσω πόντων)

Καλύτερη προσφορά φαίνεται συνολικά αυτό που δόθηκε παραπάνω από τον μοντεράτορα, ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν υποστηρίζει Dual Band Wifi, που εγώ θα το ήθελα για λόγους μελλοντικής συμβατότητας

Με τα ίδια περίπου λεφτά, ίσως λίγο παραπάνω βρίσκεις box με επεξεργαστή S912. Προτίμησε κάτι τέτοιο ως πιο futureproof.
Δημοσ.

Αυτο απο geekbuying παιζει να σταματισει πλεων τελωνειο..?

Μπορουμε να βαλουμε αλλο τροπο αποστολης ωστε να το αποφυγουμε?

Δημοσ.

Με τα ίδια περίπου λεφτά, ίσως λίγο παραπάνω βρίσκεις box με επεξεργαστή S912. Προτίμησε κάτι τέτοιο ως πιο futureproof.

Όχι αν τον ενδιαφέρει το customization θα πρέπει να μείνει μακρυά από τον S912.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...