d4mage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Γεια σας παιδιά. Παραπάνω αναφέρω πως βρίσκομαι σε αναζήτηση νέας συσκευής. Αυτή που χρησιμοποιώ; LG G4c. Πολύ ικανοποιημένος για τα 106 ευρώ που έδωσα, την έχω 1,5 χρόνο και δουλεύει άψογα. Ας μπούμε στο θέμα. Διαθέτω ένα μπάτζετ στα 250 ευρώ. Κοιτάζω το A5 2016 και το Huawei p8 Lite 2017. Τα έχω δει από κοντά και με κέρδισαν άλλα δεν θα έλεγα όχι και σε ένα iphone SE. Δεν είχα ποτέ μου και το σκέφτομαι επειδή αξίζει για την τιμή στην οποία βρίσκεται τώρα ( 260 με 290 ανάλογα με τα GB ). Πληροφορίες για τις παραπάνω συσκευές τουλάχιστον γνωρίζω ότι ήθελα να μάθω μια και τις επεξεργάστηκα από κοντά. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, δεκτή. ( Σε android δεν θέλω να ξεφύγω από τα 250 γι αυτό και δεν κοιτάζω Α5 2017 ). Το SE το έχει φίλος και το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό. Σκέφτομαι τις μικρότερες ίντσες για να είναι περισσότερο τηλέφωνο...
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Με ανά μικρό κόστος παραπάνω 6-8€ πάρε αυτό https://www.skroutz.gr/s/11718680/Huawei-P10-Lite-Dual-3GB-32GB.html είναι κρίμα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 To SE στις σημερινες τιμες ειναι σα να κλεβεις εκκλησια. Τα 32GB ειναι μια καλη προταση, τα 16 ειναι λιγα και η διαφορα στα λεφτα μικρη. 2
vargas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το έχω μια βδομάδα το se. Είναι ένα μικρό 6s δλδ θηριακι. Απροβλημάτιστο κ σ αυτά τα λεφτά android δεν κάθεται δίπλα του
d4mage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Με ανά μικρό κόστος παραπάνω 6-8€ πάρε αυτό https://www.skroutz.gr/s/11718680/Huawei-P10-Lite-Dual-3GB-32GB.html είναι κρίμα Δεν έχεις άδικο για την πρόταση. +1 To SE στις σημερινες τιμες ειναι σα να κλεβεις εκκλησια. Τα 32GB ειναι μια καλη προταση, τα 16 ειναι λιγα και η διαφορα στα λεφτα μικρη. Γι αυτό άλλωστε και το σκέφτηκα και φυσικά στα 32gb. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι μέχρι πότε θα παίρνει ενημερώσεις. Το έχω μια βδομάδα το se. Είναι ένα μικρό 6s δλδ θηριακι. Απροβλημάτιστο κ σ αυτά τα λεφτά android δεν κάθεται δίπλα του Συμφωνώ, οι διαφορές με το 6s είναι μικρές. Σαφώς και δεν συγκρίνεται με κανένα android σε αυτό το μπάτζετ. Κατά 90% θα πάω σε iphone. Αξίζει να δοκιμάσω iOS σε αυτά τα χρήματα. Με κούρασαν οι 5 ίντσες, και ένα τηλέφωνο με τέτοια χαρακτηριστικά σε αυτό το μέγεθος νομίζω πως είναι ιδανικό...
idefixius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Με ψήσατε και μένα για το SE. Έχω τώρα το iPhone 6 και θέλει και η κόρη μου iPhone. Θα της πάρω ένα SE και άμα της φαίνεται μικρό, της δίνω το εξάρι και κρατάω εγώ το SE
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δεν έχεις άδικο για την πρόταση. +1 Γι αυτό άλλωστε και το σκέφτηκα και φυσικά στα 32gb. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι μέχρι πότε θα παίρνει ενημερώσεις. Συμφωνώ, οι διαφορές με το 6s είναι μικρές. Σαφώς και δεν συγκρίνεται με κανένα android σε αυτό το μπάτζετ. Κατά 90% θα πάω σε iphone. Αξίζει να δοκιμάσω iOS σε αυτά τα χρήματα. Με κούρασαν οι 5 ίντσες, και ένα τηλέφωνο με τέτοια χαρακτηριστικά σε αυτό το μέγεθος νομίζω πως είναι ιδανικό... Αν σκεφθεις οτι το 5 επαιρνε ενημερωσεις μεχρι και φετος, λογικα το SE θα παρει τουλαχιστον αλλες 3 φορες, μπορει και 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα