Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα macbook pro 2017 απο skroutz και σημερα παρελαβα..

Ηταν σφραγισμενο κανονικα το κουτι με ζελατινα, και το κουτι της apple ηταν μεσα σε ενα αλλο κουτι απο χαρτονι το οποιο ηταν κ αυτο σφραγισμενο. Το ανοιξα, το εβαλα να φορτισει και το ανοιξα 2-3 φορες καθως φορτιζε, ολα καλα. Σε καποια φαση πηγα να δω τα cycles της μπαταριας και λεει 3. Πως γινεται να εχει 3 cycles? Απο το εργοστασιο υπαρχει περιπτωση να ερθει με 3 cycles? 

(εχω checkαρει serial number κτλ ειναι σωστο και ιδιο αυτο που λεει στο about με αυτο στο κουτι)

Eπισης ο φορτιστης εχει το βυσμα με τα 3 καρφια και το καταστημα μου εδωσε εναν μετατροπεα που κουμπωνεις πανω τα 3 καρφια και σου βγαζουν 2. Αυτο υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει καποιο προβλημα?

Δημοσ.

Στο δικο μου οταν παρελαβα νομιζω ειχα 19 κυκλους, δεν ειναι κατι να σε αγχωνει, απ τη στιγμη που ηταν σφραγισμενο δε παιζει θεμα, τωρα με τον φορτιστη μαλλον εχεις αγγλικο, δε παιζει κανενα θεμα και μην αγχωνεσαι, καλοριζικο

Δημοσ.

Αχα! Απλα σκαλωσα γιατι γενικα οταν αγοραζω κατι καινουριο ειμαι πολυ καχυποπτος και οτι βλεπω σηκωνει red flag :P

Νομιζω ειναι απο Ιρλανδια το λαπτοπ και εχουν το ιδιο βυσμα με Αγγλια.. Σκεφτομουν μηπως επαιρνα το extension cable απο istorm για να εχει Ευρωπαικο βυσμα, γιατι αυτους τους μετατροπεις τους φοβαμαι λιγο ειναι η αληθεια.

Δημοσ.

Θα "στρώσει" η μπαταρια. Όταν είχα πάρει τον δικό μου μου έδειχνε την πρώτη μέρα υγεία μπαταρίας 109% μετά την 6-7 μέρα 95% και μετά έστρωσε

Όσο για το καλώδιο, παρτο από ebay, έχω πάρει αρκετά και είναι οκ ποιότητα πολύ κοντά στο αυθεντικό αυτό που πήρα εγώ

Δημοσ.

Θα "στρώσει" η μπαταρια. Όταν είχα πάρει τον δικό μου μου έδειχνε την πρώτη μέρα υγεία μπαταρίας 109% μετά την 6-7 μέρα 95% και μετά έστρωσε

Όσο για το καλώδιο, παρτο από ebay, έχω πάρει αρκετά και είναι οκ ποιότητα πολύ κοντά στο αυθεντικό αυτό που πήρα εγώ

Στο ebay εχουν 5 ευρω ενω στο istorm 30. Eλπιζω να μην γινει καμια μλκια με μουφαντε καλωδιο..

Δημοσ.

Eυχαριστω! κ εγω αυτο σκεφτομαι, γιατι μερικες φορες εχει σημασια το καλωδιο, πχ στο κινητο μου αν δεν βαλω το δικο του δεν κανει fast charge. Μαλλον θα παρω το αυθεντικο + καποιο hub που να δινει regular usb ports...

• Like 1
Δημοσ.

Ο φορτιστής που κάνει άλλωστε και το ρεγουλαρισμα της τάσης είναι ο αυθεντικός. Μιλάει για το έξτρα καλώδιο.

Εγώ έχω αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Extension-Cable-Cord-for-MacBook-for-Pro-Charger-Cable-Power-Cable-Adapter-LK/371861328196?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=640835630639&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Έχω δυο και οι ποιότητα και στα δυο είναι εφάμιλλη με το αυθεντικό.

Δημοσ.

Σε μηχάνημα χιλιάδων ευρώ δε παίρνεις no name προϊόντα των 5-10€ απο eBay...

Καλορίζικο!

+1 καλυτερα να παρεις το γνησιο, δε θα το ρισκαρα σε λαπτοπ 1500+ να παρω κινεζικο φορτιστη, να παρεις γνησιο

Δημοσ.

+1 καλυτερα να παρεις το γνησιο, δε θα το ρισκαρα σε λαπτοπ 1500+ να παρω κινεζικο φορτιστη, να παρεις γνησιο

Που ακριβώς είδες ότι θα πάρει φορτιστή και θα είναι και κινέζικος;

• Like 1
Δημοσ.

Αχα! Απλα σκαλωσα γιατι γενικα οταν αγοραζω κατι καινουριο ειμαι πολυ καχυποπτος και οτι βλεπω σηκωνει red flag :P

Νομιζω ειναι απο Ιρλανδια το λαπτοπ και εχουν το ιδιο βυσμα με Αγγλια.. Σκεφτομουν μηπως επαιρνα το extension cable απο istorm για να εχει Ευρωπαικο βυσμα, γιατι αυτους τους μετατροπεις τους φοβαμαι λιγο ειναι η αληθεια.

Σε όλη την Ευρώπη, το ηλεκτρικό ρεύμα έχει τάση 230V και συχνότητα 50Hz. Το τρίτο βύσμα στο UK είναι για την γείωση και δεν παίζει κανένα άλλο ρόλο. Αν τον υπολογιστή τον είχες αγοράσει από USA, όπου έχουν διαφορετική τάση, τότε η συνεχής χρήση του αντάπτορα ενδεχομένως να προκαλούσε κάποιο πρόβλημα μακροπρόθεσμα. Τον αντάπτορα για UK μην τον φοβάσαι καθόλου. Και το δικό μου MacBook από UK είναι και απλώς πήρα έναν καλύτερο αντάπτορα με 5€, γιατί αυτός με τον οποίο ήρθε ήταν τελείως πλαστικούρα.

Επίσης, σκέψου ότι το extension cable ενδεχομένως να σου πιάνει άσκοπα χώρο. Πχ αν το MacBook το έχεις δίπλα από την πρίζα, γιατί να έχεις συνεχώς το extension cable και να μην συνδέεις κατευθείαν το ΜacΒook στον αντάπτορα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...