Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεκτά ολα τα παραπάνω, απλώς αν υπάρχουν τυχον μελη που μας διαβάζουν να ξέρουν πως για το ΝΒΑ τουλάχιστον δεν είναι αναγκαία η συνδρομή.

Για το euroleague pass, σκέφτομαι να το βάλω στον πατέρα μου. Απαιτείται κάποιο πρόγραμμα για αλλαγή Ip έτσι? Με Ipad και smart tv μάλλον δε θα κάνουμε δουλειά..

Αν δεν το εχεις παρει ακομα, βρες καποιο τροπο να συνδεετε σε τηλεοραση. Ειτε με καλωδιο απο ipad ειτε με apple tv αφου μιλαμε για ipad. Ανοιξε κανα thread στο apple hardware αν θες

Αλλιως απ τα ταμπλετ δεν θα βολευτει.

Δημοσ.

Μολις αγορασα και εγώ euroleague pass με 53.99 με Ινδία vpn.

Τσίμπησα τη τιμή και πριν μπω paypal εκλεισα το vpn. Πέρασε κανονικά!

Ελπίζω να μη φάμε κανα μπαν στη πορεία...

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή. Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ban, ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνουν όσοι αγοράζουν NBA LP εδώ και χρόνια (και μάλιστα από τον ίδιο πάροχο, τη Neulion).

Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή. Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ban, ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνουν όσοι αγοράζουν NBA LP εδώ και χρόνια (και μάλιστα από τον ίδιο πάροχο, τη Neulion).

Αφου βιαστηκες, κατι θα βρισκαμε.

Δημοσ.

Βιάστηκα γιατί σε μιάμιση μέρα τελειώνουν οι προσφορές και από όλες τις άλλες προτάσεις δυστυχώς δεν δούλευε καμία. Δεν πειράζει, είτε στα 54 είτε στα 72 ευρώ θα τα βγάλει τα λεφτά του. Έχω ήδη παραγγείλει Android tv box (Xiaomi Mi Box 3) το οποίο ευελπιστώ να έχω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οπότε θα φανεί αν παίζει με το site της Ευρωλίγκας.

Δημοσ.

Γιατι δεν πηρες απο τα φτηνα; ακριβο δεν ειναι αυτο; 130+€

Γύρω στα 55 έχει αν το πάρεις απευθείας από Κίνα (με σχετικά μικρή πιθανότητα τελωνείου αν το στείλουν τριγωνικά μέσω Βελγίου) ή κανα 80άρι από ευρωπαϊκή αποθήκη με αρκετά πιο σύντομη παράδοση. Προτίμησα το δεύτερο γιατί δεν είμαι μόνος μου στην παραγγελία και δεν θέλω να μπλέξω τους άλλους. Αν δεν μου κάνει τη δουλειά με την Ευρωλίγκα, θα το σπρώξω και θα πάρω Alfawise στα 50κάτι. Κι όλα αυτά γιατί στο συνδυασμό Raspberry/Kodi που έχω τώρα, δεν υπάρχει Chromium με Flash...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...