nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γιατί δεν θέλω να πληρώνω συνδρομητική τηλεόραση. Γιατί από όσα έχει το πρόγραμμα της Nova με ενδιαφέρει μόνο η Ευρωλίγκα. Γιατί δεν θέλω να μπλέκω με πιάτα, set top boxes και καλώδια. Γιατί δεν έχω Forthnet και ούτε θέλω να βάλω. Γιατί δεν θα μπορώ να βλέπω 2-4 αγώνες ταυτόχρονα (και μάλιστα στην ησυχία του PC μου). Γιατί δεν γουστάρω το σχολιασμό των περισσοτέρων Ελλήνων αθλητικογράφων. Γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι μπασκετικές εκπομπές της Nova. Γιατί δεν θα μπορώ να βλέπω on demand τον αγώνα μετά από 1-2 ώρες αν δεν με βολεύει η ζωντανή μετάδοση. Γιατί δεν θα έχω live delay αν πχ. δύο παιχνίδια τελειώνουν την ίδια ώρα και θέλω να παρακολουθήσω τα τελευταία λεπτά του καθενός ξεχωριστά. Ούτε να δω replay εν ώρα αγώνα κατά βούληση. Γιατί 30 ευρώ το μήνα επί 7-8 μήνες είναι σίγουρα περισσότερα από 70-80 ευρώ εφάπαξ, για τις δικές μου ανάγκες. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το ΟΤΕ TV και το NBA League Pass (που πήρα στα 87 ευρώ). 3
xgol Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλα το nba league pass για Ελλαδα ειναι εντελως αχρείαστο. Υπαρχουν παμπολλα 720p 60fps streams.
Ιάσωνbitc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Και προτιμάτε να βλέπετε τα τραγικά καρέ ανα δευτερόλεπτα του streaming(μη μου πείτε για τα 1080P HD streaming τα ίδια είναι-τα χω δοκιμάσει και ξέρω)Στην NOVA και COSMOTE βλέπεις ομαλή ροή εικόνας και ποιοτικότερη με δορυφόρο.ΟΚ Πάσο 1
mrpink Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το ΟΤΕ TV και το NBA League Pass (που πήρα στα 87 ευρώ). Καλά ρε φίλε τώρα, συγνώμη, πες μου ένα λόγο για τον οποίο θα πρεπε να πληρώσω για NBA League Pass. Κι όχι 90 ευρώ, και 90 λεπτά να είχε. Αφού ΟΛΑ τα ματς από πρισίζον κιόλας μπορείς να τα βρεις σε 700 μεριές σε τοπ ποιότητα. Και ζωντανά και για κατέβασμα. Απορία το χω, εννοείται ότι δεν κάνω υποδείξεις ούτε κουμάντο σε κανενός την τσέπη
Basilisc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Στον Κολωνό πάντως 2 φίλοι που έχουν Cosmote TV οπότε έχει καταιγίδα δεν το λες και ποιότικο αυτό που βλέπουν. Επίσης σε σχέση με το NBA league pass όχι, του ΟΤΕ η εικόνα δεν είναι καλύτερη. Βάλε και το on demand με το κινητό όταν δεν είσαι σπίτι που δεν είπε ο nzeppos. Έχοντας league pass, τον προπέρσινο έβδομο τελικό τον είδα σε σπίτι φίλου στο Βερολίνο όταν ξυπνήσαμε το πρωί. 2
Zerg13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Απλα το nba εχει διαφορετικο server με την euroleague. Εκει εχουν εσοδα, οχι αστεια. Μην σας κολλαει.
gstekas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Βρήκα με Hong Kong IP 43 ευρώ. Στο Billing Information βάζουμε την κανονική μας διεύθυνση στην Ελλάδα ή κάποια στο Χονγκ Κονγκ;
Zerg13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κανονικη βαλε. Αγορασα απο internet cafe στο hong kong πεστους ημουν διακοπες
Zerg13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν αλλάζει την τιμή όταν πατάς purchase; Δεν ξερω εχω νοβα. Παρτο μην εξαφανιστει. Ο nzeppos νομιζω εγραφε οτι θελει να παρει με εκπτωση... 1
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλα το nba league pass για Ελλαδα ειναι εντελως αχρείαστο. Υπαρχουν παμπολλα 720p 60fps streams. Καλά ρε φίλε τώρα, συγνώμη, πες μου ένα λόγο για τον οποίο θα πρεπε να πληρώσω για NBA League Pass. Κι όχι 90 ευρώ, και 90 λεπτά να είχε. Αφού ΟΛΑ τα ματς από πρισίζον κιόλας μπορείς να τα βρεις σε 700 μεριές σε τοπ ποιότητα. Και ζωντανά και για κατέβασμα. Απορία το χω, εννοείται ότι δεν κάνω υποδείξεις ούτε κουμάντο σε κανενός την τσέπη Γιατί αυτές οι πάμπολλες 700 μεριές ναι μεν υπάρχουν αλλά συνήθως μεταβάλλονται και πρέπει να ψάχνεις μια εδώ και μια εκεί. Κατά καιρούς έχω δει κι εγώ 720p@60fps σε διάφορα μέρη που γνωστοποιούνται την ώρα του αγώνα σε reddit και σία. Δεν είναι όμως λίγες οι περιπτώσεις που ξαφνικά στα μισά σταματάνε να δουλεύουν ή αρχίζουν να κολλάνε, οπότε πρέπει να ψάχνω για άλλο stream. Δεν έχω ούτε υπομονή, ούτε χρόνο για να κάνω κάτι τέτοιο. Γιατί λόγω διαφοράς ώρας η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων που βλέπω είναι on demand χωρίς να γνωρίζω το τελικό αποτέλεσμα (συχνά μπορώ να δω παιχνίδι τουλάχιστον 3-4 ημερών). Ναι μεν υπάρχουν μέρη να το κατεβάσει κάποιος αλλά προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω στη διαδικασία (ακόμα και με VDSL), ούτε και αποθηκεύω αγώνες για αρχείο. Υπάρχουν επίσης site που προσφέρουν streams on demand αλλά δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω στην τηλεόραση με την ησυχία μου. Υπάρχουν Kodi addons με αντίστοιχους αγώνες, αλλά το stream (ή η εκάστοτε περίοδος) μία δουλεύει, μία όχι. Με το επίσημο LP ξέρω ότι θα πατήσω ένα κουμπί να ανάψω την TV, άλλο ένα κουμπί για να να ανάψω το κουτί του Kodi (ή το Xbox One) και καθάρισα. Βλέπω ό,τι θέλω, όποτε το θέλω, όσο το θέλω. 99 στις 100 φορές δουλεύει απροβλημάτιστα. Και προτιμάτε να βλέπετε τα τραγικά καρέ ανα δευτερόλεπτα του streaming(μη μου πείτε για τα 1080P HD streaming τα ίδια είναι-τα χω δοκιμάσει και ξέρω)Στην NOVA και COSMOTE βλέπεις ομαλή ροή εικόνας και ποιοτικότερη με δορυφόρο.ΟΚ Πάσο Το Euroleague Pass δουλεύει στα 720p@30fps με bitrate γύρω στα 3Mbps και δεν χάνει καρέ, ούτε κολλάει ποτέ. Το ΝΒΑ League Pass δουλεύει στα 720p@60fps (αλλά την περασμένη σεζόν δυστυχώς δεν ήταν πραγματικά 60 καρέ λόγω του παρόχου Neulion) με bitrate 6500Mbps αν χρησιμοποιείς το ανεπίσημο Kodi addon ή αν βλέπεις σε Apple TV, iPad και σία (3000Mbps στο κανονικό site). Ο όρος "τραγικό" δεν ταιριάζει σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Επιπλέον όπως είπα από ολόκληρο το πρόγραμμα Nova/OTE πρακτικά με ενδιαφέρει μόνο το μπάσκετ, αφού δεν έχω χρόνο ή διάθεση να παρακολουθήσω κάτι άλλο. Αν πλήρωνα για συνδρομητική τηλεόραση, πρακτικά θα έχανα τα λεφτά μου αφού δεν θα τα αξιοποιούσα (εκτός κι αν άφηνα όλη μέρα να παίζει Nat Geo Wild, αλλά αυτό το κάνω και με το Kodi). Αν δεν σας αρέσουν τα κάθε λογής Passes, δεν καταλαβαίνω καν γιατί ενδιαφέρεστε για την παρούσα συζήτηση. Απλώς μην τα χρησιμοποιείτε. Υποθέστε επιπλέον ότι τα παραπάνω επιχειρήματα περί του αντιθέτου τα έχουμε σκεφτεί κι εμείς, δεν βγήκαμε από τις σπηλιές και ξαφνικά ανακαλύψαμε το εκάστοτε Pass. Απλώς για διάφορους λόγους καταλήξαμε ότι την παρούσα περίοδο μας συμφέρει περισσότερο από το να πληρώνουμε συνδρομητική τηλεόραση. Αύριο-μεθαύριο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. ps: δοκιμάζω Τσεχία και Hong Kong τώρα. edit: Άκυρο το HK, ναι μεν σου εμφανίζει χαμηλή τιμή (5680... γιαπωνέζικα γιεν, που αντιστοιχούν σε λιγότερο από 45 ευρώ) αλλά όταν πας να πληρώσεις όχι μόνο δεν σου βγάζει Paypal αλλά ούτε καν σε αφήνει να δηλώσεις τύπο κάρτας (αν και σε αφήνει να συμπληρώσεις όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, πχ. τον αριθμό της κάρτας). Ακόμα κι αν έχεις ήδη δηλωμένη κάρτα στο λογαριασμό σου, σε βάζει να πληρώσεις με καινούρια. Θα δοκιμάσω Τσεχία. edit2: Πήρα από Τσεχία μέσω Paypal και τέρμα. Και τα 72 κέρδος είναι, τόσα είχα δώσει και πέρσι. Δεν μπλέκω παραπάνω ούτε περιμένω. Καλή μας μπασκετική χρονιά. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2017 από nzeppos 3
xgol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεκτά ολα τα παραπάνω, απλώς αν υπάρχουν τυχον μελη που μας διαβάζουν να ξέρουν πως για το ΝΒΑ τουλάχιστον δεν είναι αναγκαία η συνδρομή. Για το euroleague pass, σκέφτομαι να το βάλω στον πατέρα μου. Απαιτείται κάποιο πρόγραμμα για αλλαγή Ip έτσι? Με Ipad και smart tv μάλλον δε θα κάνουμε δουλειά.. 1
FilipposMD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, μόλισ είδα αυτό στο site της EuroleagueTV και ανησυχώ: Are all games and teams available to watch live? For the 2017-18 season all Turkish Airlines EuroLeague games and all 7DAYS EuroCup games are available live and on-demand on Euroleague.TV. Due to our agreement with Eurosport, fans in the UK, Ireland, Italy, Vatican City and San Marino will access all the content via Eurosport Player. Τους έστειλα email να ρωτήσω τι παίζει για UK. Στη λίστα με το geoblocking δεν είχε το UK, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό με τις τιμές που εμφανίζονται και εξαφανίζονται έχει να κάνει με copyright και τέτοια και έχουμε πρόβλημα...
Zerg13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεκτά ολα τα παραπάνω, απλώς αν υπάρχουν τυχον μελη που μας διαβάζουν να ξέρουν πως για το ΝΒΑ τουλάχιστον δεν είναι αναγκαία η συνδρομή. Για το euroleague pass, σκέφτομαι να το βάλω στον πατέρα μου. Απαιτείται κάποιο πρόγραμμα για αλλαγή Ip έτσι? Με Ipad και smart tv μάλλον δε θα κάνουμε δουλειά.. Δουλεια εννοεις να αγορασεις ή να βλεπεις; Μια χαρα εβλεπα on demand με ipad3 Δεν εχω ασχοληθει αλλα ολο και κατι θα υπαρχει για αλλαγες ip και ipad.
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεκτά ολα τα παραπάνω, απλώς αν υπάρχουν τυχον μελη που μας διαβάζουν να ξέρουν πως για το ΝΒΑ τουλάχιστον δεν είναι αναγκαία η συνδρομή. Για το euroleague pass, σκέφτομαι να το βάλω στον πατέρα μου. Απαιτείται κάποιο πρόγραμμα για αλλαγή Ip έτσι? Με Ipad και smart tv μάλλον δε θα κάνουμε δουλειά.. Υπάρχουν μερικά προβλήματα: πρώτον ότι για να παρακολουθήσεις Euroleague TV μέσω του site τους απαιτείται flash, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους browsers πολλών smart TVs. Εναλλακτικά υπάρχουν Android και iOS apps στα αντίστοιχα stores (παλιότερα δεν υπήρχε καν αυτή η δυνατότητα για mobile συσκευές). Το δεύτερο πρόβλημα είναι το geolocation για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Αν φέτος δεν αλλάξει κάτι, αυτό θα μπορεί να παρακαμφθεί αν απλώς κάνουμε login με IP διαφορετικής χώρας και στη συνέχεια απενεργοποιήσουμε το VPN/proxy (το οποίο λογικά δεν θα μπορεί να αντέξει το bandwidth αν μιλάμε για δωρεάν λύσεις). Σε ένα PC αυτό είναι πολύ εύκολο, αλλά και σε iPad νομίζω ότι θα μπορείς να κάνεις δουλειά με εφαρμογές σαν το Opera VPN ή κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς με σιγουριά θα μπορούμε να μιλήσουμε μόνο όταν ξεκινήσει η Euroleague (12/10) και δούμε στην πράξη τι ισχύει φέτος. Θα το δοκιμάσουμε τότε, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα χαθεί η έκπτωση του 10%. Το δικό μου project για φέτος θα είναι να δοκιμάσω να δω επιτέλους σε τηλεόραση. Μιας και δεν υπάρχει ακόμα έστω και ανεπίσημο addon για Kodi, θα πάρω ένα Android TV box (Xiaomi ή Alfawise) θα του φορτώσω browser και θα δοκιμάσω αν γίνεται δουλειά έτσι. Έχω διαβάσει για περιπτώσεις που με Puffin browser μπορούσαν να δουν stream αγώνων από τα γνωστά-άγνωστα site, οπότε ευελπιστώ ότι θα παίζει και το Euroleague Pass (να δούμε βέβαια με το VPN τι θα γίνει). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις