Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρειαζεσαι ξενη ip(αρα vpn) αν εισαι Ελλαδα και θελεις να δεις τους αγωνες που δειχνει η Nova, γιατι αυτους δεν τους δειχνει στους Ελληνες συνδρομητες το Euroleague TV Pass.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε μετέπειτα στη συζήτηση αλλά δεν είναι απόλυτα ακριβές. Ο περιορισμός geolocation ίσχυε μόνο για τους αγώνες ελληνικών ομάδων που έδειχνε ζωντανά η Nova. Και, το κυριότερο, το geolocation check πρακτικά γινόταν μόνο κατά το login. Όχι κατά την μετάδοση του αγώνα.

Άπαξ και έκανες login με μη-ελληνική IP έπαιρνες το κατάλληλο session cookie το οποίο διατηρούταν για κάμποσες μέρες ανεξαρτήτως ΙΡ. Οπότε τον ίδιο τον αγώνα μπορούσες να τον δεις με ελληνική ΙΡ, χωρίς VPN/proxy κλπ. Πάει να πει δεν σε ενδιέφερε αν το VPN άντεχε το bandwidth, το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν να μην σου βουτήξει κανένας ενδιάμεσος το password κατά την αρχική σύνδεση (αν πχ. έμπαινες από κάνα αδέσποτο proxy).

Φέτος δεν ξέρω αν θα ισχύσουν τα ίδια, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Να πάει να πνιγεί η κάθε Nova και OTE TV. Μόνο league passes: 87 ευρώ για το ΝΒΑ (με 10% έκπτωση στην ανανέωση της περσινής καναδέζικης συνδρομής) και να δούμε πόσα θα πάει για Euroleague.

Για φέτος ήμουν έτοιμος να αγοράσω έστω και στα 80 ευρώ (πέρσι με την προσφορά είχε κάπου 70) αλλά μόλις είδα την περίπτωση της αγοράς μέσω αγγλικής ΙΡ, οπότε λέω να το δοκιμάσω.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.euroleague.tv/packages

Ψήνεται κανείς να μοιραστούμε την συνδρομή ;

εδιτ -> Χμμ, σύμφωνα με τα όσα γράφει δεν φαίνεται να είναι εφικτό να είναι 2 άτομα συνδεδεμένα ταυτόχρονα.  :-(

Δεν μπορεις με 2 ατομα συνδεδεμενα ταυτοχρονα.

Τα αφηνει να συνδεθουν για λιγο, αλλα μετα απο 5 λεπτα πεταει ενα απο τα 2 ατομα εξω.

Δημοσ.

Τι στο καλό, στο https://www.euroleague.tv/packages με αγγλική ΙΡ το μόνο που μου κάνει είναι αυτό:

post-47640-0-26738900-1507133569_thumb.png

Δεν φορτώνει το τμήμα της σελίδας με τις δυνατότητες επιλογής πακέτου. Δοκίμασα διάφορα vpn (μέχρι και το εταιρικό μου) αλλά κάνει πάντα το ίδιο πράγμα. Μπλοκάρει κάτι η Ευρωλίγκα ή κάνω κάτι λάθος;

(δεν είναι θέμα browser, caching, adblock ή κάτι αντίστοιχου)

Δημοσ.

Good to know. Θα ρωτήσω αύριο πρωί κάποιους που μπαίνουν απευθείας από UK, χωρίς VPN και τα λοιπά, αλλά αν κάποιος μπορεί να το ελέγξει νωρίτερα και να μας ενημερώσει, ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω αν προσπαθησω μεσω Αγγλιας. Δεν ειναι θεμα vpn, γιατι δοκιμασα με υπολογιστη που βρισκεται στην Αγγλια.

Απο αλλες χωρες, πχ Αυστρια, μου το βγαζει στα 71.99€ .

• Like 1
Δημοσ.

Έστω και τα 72 κέρδος είναι. Απλώς αναρωτιέμαι αν είναι προσωρινό πρόβλημα του site ή πάλι γίνεται ό,τι να 'ναι.

Με τα ίδια τα streams πάντως τρία-τέσσερα χρόνια τώρα που βλέπω δεν υπάρχει θέμα. Δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα ακόμα κι όταν παρακολουθώ τέσσερις αγώνες ταυτόχρονα. Η υπηρεσία δεν είναι τόσο καλή όσο του ΝΒΑ (που ούτε κι αυτή είναι τέλεια αλλά τελοσπάντων), όμως σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά της, ακόμα και τα 80.

Απλώς θυμηθείτε δύο πράγματα: τα 80 ευρώ είναι 10% προσφορά, μετά τις 9 Οκτωβρίου θα ανέβει. Επίσης αν ισχύσει ό,τι και πέρσι, για τους αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δεν θα χρειάζεστε VPN για το ίδιο τo stream αλλά μόνο για το login. Συνδέεστε με ΙΡ εξωτερικού, βγαίνετε από το VPN/proxy και παρακολουθείτε τον αγώνα κανονικά με ελληνική ΙΡ, πιθανότατα ακόμα και αυτόν της επόμενης μέρας μιας και το login cookie διαρκεί αρκετά.

edit: έκανα κάμποσους ελέγχους ακόμα.

- ΗΠΑ, Καναδά το βγάζει στα 82-83 ευρώ περίπου

- Γερμανία, Ολλανδία είναι τα κλασικά 80,99

- Αυστρία περιέργως μου το έβγαλε πάλι στα 80,99

Δεν βλέπω προκοπή, κρίμας που χάσαμε την αγγλική προσφορά (και που άργησα να πάρω χαμπάρι το thread, διαφορετικά θα είχα παραγγείλει αμέσως κι επιτόπου).

• Like 1
Δημοσ.

edit: έκανα κάμποσους ελέγχους ακόμα.

- ΗΠΑ, Καναδά το βγάζει στα 82-83 ευρώ περίπου

- Γερμανία, Ολλανδία είναι τα κλασικά 80,99

- Αυστρία περιέργως μου το έβγαλε πάλι στα 80,99

Δοκιμαστε να μπειτε με incognito mode. Με χωρα Τσεχια μου το βγαζει 71.99€, το χτυπησα.

Δημοσ.

Όταν το πρωτοανέφερε ένας φίλος εδώ ότι βγήκαν τα πακέτα κι εμένα δεν μου έβγαζε επιλογή να αγοράσω (μπαίνω από UK). Ξαναμπήκα την επόμενη μέρα και μου το έβγαζε. Δεν θυμάμαι αν έπρεπε να συνδεθώ πρώτα για να μου το βγάλει.

Δοκίμασα τώρα χωρίς να έχω κάνει log in και μου το βγάζει πάλι χωρίς επιλογή αγοράς. Δε νομίζω να χάθηκε η προσφορά, ξαναδοκιμάστε αργότερα ή αύριο. Σας λέω και πριν λίγες μέρες το έπαθε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμαστε να μπειτε με incognito mode. Με χωρα Τσεχια μου το βγαζει 71.99€, το χτυπησα.

Πάντα με incognito μπαίνω κάθε φορά, γιατί κρατάει τα sessions το ρημάδι. Θα δοκιμάσω Τσεχία τώρα και επανέρχομαι.

Όταν το πρωτοανέφερε ένας φίλος εδώ ότι βγήκαν τα πακέτα κι εμένα δεν μου έβγαζε επιλογή να αγοράσω (μπαίνω από UK). Ξαναμπήκα την επόμενη μέρα και μου το έβγαζε. Δεν θυμάμαι αν έπρεπε να συνδεθώ πρώτα για να μου το βγάλει.

Δοκίμασα τώρα χωρίς να έχω κάνει log in και μου το βγάζει πάλι χωρίς επιλογή αγοράς. Δε νομίζω να χάθηκε η προσφορά, ξαναδοκιμάστε αργότερα ή αύριο. Σας λέω και πριν λίγες μέρες το έπαθε αυτό.

Το περίεργο με αυτές τις παλαβομάρες είναι πως ανεξαρτήτως VPN, πρακτικά δεν αφήνει να αγοράσει ούτε αυτόν που μένει στην Αγγλία και θα έπρεπε να μπορεί να βλέπει κανονικά και με το νόμο. Τι διάολο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...