kosmasdel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το euroleague tv σε tv box μπλοκαρει την εξοδο ή λειτουργεί κανονικα;
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 χωρια που θα βουιζει ο τοπος οταν πεταει κανα καλο και δεν θα εισαι ενημερωμενος χαχαχαχαχ so true! μακαρι να ειχε ολο το πακετο η ερτ και σιγα μην με νοιαζε ο χατζηπαπαρας Toν χατζηπαπάρα δεν θα τον ξαναβρίσεις... Τον χατζηπαπάρα! 1
haHa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το euroleague tv σε tv box μπλοκαρει την εξοδο ή λειτουργεί κανονικα; Δεν το εχω δοκιμασει σε tv box, αλλα δεν εχει κανενα περιορισμο σε κινητο, μπορω κανονικα να σττειλω την εικονα σε τηλεοραση. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι υπηρεσια τυπου nova go που δεν θελουν να το βλεπεις σε τηλεοραση.
patrickdrd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 αμα το streaming της ευρωλιγκας ειναι παντως σαν του livebasketball που διαβαζω οτι τα προβληματα παραμενουν: http://www.interbasket.net/forums/showthread.php?48979-Eurobasket-How-to-watch-(Television-Streams)&p=1158919#post1158919 να λειπει το βύσσινο, χιλιες φορες δορυφορικη! καλα, οχι οτι υπηρχε περιπτωση βεβαια, αλλα το λεω γι αυτους που μπορει να το σκεφτουν!
haHa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 αμα το streaming της ευρωλιγκας ειναι παντως σαν του livebasketball που διαβαζω οτι τα προβληματα παραμενουν: http://www.interbasket.net/forums/showthread.php?48979-Eurobasket-How-to-watch-(Television-Streams)&p=1158919#post1158919 να λειπει το βύσσινο, χιλιες φορες δορυφορικη! καλα, οχι οτι υπηρχε περιπτωση βεβαια, αλλα το λεω γι αυτους που μπορει να το σκεφτουν! Οποιος θελει , μπορει να δοκιμασει και αν δεν τον ικανοποιει η ποιοτητα της υπηρεσιας κλπ, μπορει να παρει τα χρηματα σου πισω τις πρωτες μερες.
moure Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω παντως περσι ολη τη χρονια τα ματς τα εβλεπα απο το euroleague tv με VPN και δεν ειχα το παραμικρο κολλημα και η ποιοτητα ηταν αριστη. Στριμαρα απο το λαπτοπ στην τηλεοραση και ηταν τελεια η εικονα. Εχω βεβαια καλη ταχυτητα στο σπιτι μου,κλειδωνω στα 12,σε εναν φιλο μου που που κλειδωνει στα 3 οταν πηγα το λαπτοπ μου κολλαγε το συμπαν. Οποτε ειναι απαραιτητη η καλη συνδεση ιντερνετ. 3
sanaeriko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Ρε παιδιά έχουν μείνει μόλις 2 βδομάδες για να αρχίσει η euroleague και δεν μπορώ να βρω πουθενά στο euroleague tv το season pass της νέας χρονιάς. Τι γίνεται; 1
FilipposMD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Ρε παιδιά έχουν μείνει μόλις 2 βδομάδες για να αρχίσει η euroleague και δεν μπορώ να βρω πουθενά στο euroleague tv το season pass της νέας χρονιάς. Τι γίνεται; Πολλά ζητάς. Δυστυχώς είναι εντελώς ασόβαροι. Δώσε καμιά βδομάδα ακόμα.
genius_13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 https://www.euroleague.tv/packages Ψήνεται κανείς να μοιραστούμε την συνδρομή ; εδιτ -> Χμμ, σύμφωνα με τα όσα γράφει δεν φαίνεται να είναι εφικτό να είναι 2 άτομα συνδεδεμένα ταυτόχρονα. 1
sanaeriko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πω ρε π**στη 90 ευρω?? Παλιοτερα εβγαζε κατι προσφορες με 60. Ξενερωσα.
kargo130 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 90 euroleague και 96 nba league pass που μπορεις να δεις τριπλασιους αγωνες και με μεγαλυτερο ενδιαφερον. Το εχουν χασει εκει στη euroleague. 1
FilipposMD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά εμένα που μπαίνω από UK μου το βγάζει £47.99/Yr. Τι παίζει; Edit: την αγόρασα. Με 47.99 λίρες μου δίνει Euroleague και Eurocup μέχρι 30/6/2018. Αν στην Ελλάδα το βγάζει 90 ευρώ, βρείτε κανένα φίλο στην Αγγλία να σας το αγοράσει.
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Θεωρειτε οτι πληρωσατε σοβαρα χρηματα; και το φιναλ φουρ ειναι μεσα και τα play off? Μια χαρα deal ειναι. Πω ρε π**στη 90 ευρω?? Παλιοτερα εβγαζε κατι προσφορες με 60. Ξενερωσα. Ρε παιδιά εμένα που μπαίνω από UK μου το βγάζει £47.99/Yr. Τι παίζει; Edit: την αγόρασα. Με 47.99 λίρες μου δίνει Euroleague και Eurocup μέχρι 30/6/2018. Αν στην Ελλάδα το βγάζει 90 ευρώ, βρείτε κανένα φίλο στην Αγγλία να σας το αγοράσει. Και με κολπα μπορεις να αγορασεις απο εδω με ip Αγγλιας. Αλλα μην σε κλειδωσει μετα, ειναι international?
FilipposMD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Θεωρειτε οτι πληρωσατε σοβαρα χρηματα; και το φιναλ φουρ ειναι μεσα και τα play off? Μια χαρα deal ειναι. Και με κολπα μπορεις να αγορασεις απο εδω με ip Αγγλιας. Αλλα μην σε κλειδωσει μετα, ειναι international? Πέρυσι το είχα αγοράσει από Αγγλία, αλλά είχα δει ματς και σε άλλες χώρες. 1
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μαλακία τους. Απευθύνεται στο κοινό της Αγγλίας, που δεν βλεπουν μπάσκετ γιαυτο και η έκπτωση. https://www.euroleague.tv/packages Ψήνεται κανείς να μοιραστούμε την συνδρομή ; εδιτ -> Χμμ, σύμφωνα με τα όσα γράφει δεν φαίνεται να είναι εφικτό να είναι 2 άτομα συνδεδεμένα ταυτόχρονα. Mην σας κολλάει το streaming μόνο....οχι για τα 2 άτομα, αλλα και ατομικά, λογο αργου server
Προτεινόμενες αναρτήσεις