haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Thanx για τις πληροφοριες. Και εγω κατι τετοιο ψαχνω. Λογω vpn εχεις πτωση στην ποιοτητα της εικονας; Μπορει καποιος να βλεπει ταυτοχρονα απο tablet και λαπτοπ τον ιδιο αγωνα; thx Εχω paid vpn οποτε δεν εχω ουσιαστικα μειωση ταχυτητας, αρα ουτε και πτωση στην ποιοτητα εικονας. Δεν ξερω με free vpn τι παιζει. Και οχι, δεν μπορεις να βλεπεις με τον ιδιο λογαριασμο σε 2 συσκευες(ασχετα αν βλεπεις ή οχι τον ιδιο αγωνα). Μετα απο 5 λεπτα σε πεταει εξω απο την μια συσκευη. 1
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ε αυτο στο εγραψα πρωτη-πρωτη ερωτηση, αλλα δεν το απαντησες για καποιο λογο προσθεστε λοιπον αγαπητοι αναγνωστες στην λυση του κ. και το κοστος του vpn (ανα μηνα κι αυτο), εγω ξερεις ποσο πληρωνω haha μου; 2-2,5 ευρω το μηνα! αντε γεια!
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ε αυτο στο εγραψα πρωτη-πρωτη ερωτηση, αλλα δεν το απαντησες για καποιο λογο προσθεστε λοιπον αγαπητοι αναγνωστες στην λυση του κ. και το κοστος του vpn (ανα μηνα κι αυτο), εγω ξερεις ποσο πληρωνω haha μου; 2-2,5 ευρω το μηνα! αντε γεια! Κανεις αρκετα λαθη στη συγκριση σου, ενδεικτικα: 1) θεωρεις οτι χρειαζεται να πληρωνεις paid vpn, ενω μπορει να αρκει free vpn(το πιο πιθανο) και ισως αρκει και απλα ενας proxy αντι για vpn. 2) συγκρινεις μια ανωτερη υπηρεσια (δουλευει σε κινητο/tablet/laptop, βλεπεις ταυτοχρονα πολλους αγωνες, πας πισω να ξαναδεις μια φαση κλπ ) με μια υποδεεστερη. 3) συγκρινεις μια νομιμη υπηρεσια με μια μαλλον παρανομη απο οτι καταλαβαινω. 4) υποθετεις οτι ο κοσμος εχει πιατο , αποκωδικοποιητη κλπ και εχει γινει και η αντιστοιχη εγκατασταση. Ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει και αυτα δεν τα υπολογισες στο κοστος. 5) δεν ξερω καν για τι ποιοτητα εικονας μιλας, μαλλον υποδεεστερη απο αυτην που προσφερει το euroleague pass. Τελος, δεν προσεφερες τιποτα στο thread, αλλωστε ο topic starter εγραψε χαρακτηριστικα: "οτιδηποτε εκτος απο δορυφορικη".
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 εσυ κανεις αρκετα λαθη, ενδεικτικα: 1) free vpn δεν υπαρχει και δεν παιζει, ειναι αχρηστα και γτπ, προσωπικα ειχα για 1,5 χρονο livebasketball.tv pass (οπως ηταν παλιοτερα) και οταν επαιζε ελληνικη ομαδα και προσπαθωντας να δω με τα "free vpn" - της πλακας, διαπιστωσα οτι πολυ καλυτερα εβλεπαν οι τσαμπατζηδες παρα εγω 2) εννοειται οτι κι ο δικος σου τροπος ειναι παρανομος, γι αυτο η νοβα εχει το geoblocking, γιατι εχει την αποκλειστικοτητα της 2ης ελληνικης στην ελλαδα, το οτι εσυ δειχνεις οτι εισαι σε αλλη χωρα δεν το νομιμοποιει φυσικα 3) εσυ συγκρινεις βουρτσες με... μπιπ, γιατι αλλο στην 32αρα μου τηλεοραση, που μπορει να ειναι παλια, αλλα ειναι ποιοτικοτατη και full hd εννοειται, 600 την ειχα παρει φαντασου, και με τελεια εικονα, αν ειχες δει ποτε c+/movistar deportes (true hd, κλασεις ανωτερο απ της ert) θα καταλαβαινες και τελος, 4) λυπαμαι, αλλα ειμαι πολυασχολος, multitasking κλπ και συνηθως laptop ή/και κινητο τα εχω για αλλη δουλεια και οχι για να βλεπω ματς, οπως και γι αυτο εχουν φτιαχτει, δεν συμφωνω με αυτες τις πρακτικες, το laptop ειναι για computing, το κινητο ειναι για να μιλαω στο τηλεφωνο (κι αμα με παρει το γκομενακι τι θα του πω δηλαδη; κλεισε μωρο γιατι βλεπω απ το κινητο; ενω ετσι και του μιλαω και βλεπω, ή μπορει να θελω να σερφαρω κλπ) και η τηλεοραση ειναι για να βλεπω ταινιες/σειρες/αθλητικα μου κι οτι αλλο θελω, τελος, δεν νοειται για μενα αθλητικοφιλος χωρις εναν αλφα εξοπλισμο, πως θα γινει δηλαδη; ας παει καφετερεια τοτε, ή ας βολευτει με streaming, και διερωτομαι καπου εδω: μηπως ηταν λιγο ρητορικη η ερωτηση του θεματοθετη τελικα; για να μην πω κατι χειροτερο; επισης για ποια 20-30 για το chromecast μιλας; και γιατι αυτος το διαφημιζει στα 59; Deal: Get the Chromecast Ultra for $59 from a number of retailers χαχαχαχα τελος, δεν χρειαζεται να με παραθετεις, απο πανω σου ειμαι, καταλαβαινουμε ολοι οτι απαντας σε εμενα, η παραθεση χρησιμοποιειται οταν απαντας σε παλιοτερο μηνυμα, στο ακριβως απο πανω ειναι πλεονασμος
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 1) Δικια σου εικασια. Mε Windscribe που ειχα δοκιμασει στο παρελθον για αλλα geo-locked video, δεν ειχα θεμα. Οπως και να εχει, για αυτο δεν ημουν απολυτος, μπορει να χρειαζεται paid vpn. Απο την αλλη, μπορει να αρκει και ενας απλος proxy, οπως πχ αρκει για το netflix. 2) Δεν ειναι παρανομο, δεν καταπατας καποιο νομο. Αντιθετα, βλεποντας nova παρανομα, καταπατας τον νομο. 3) Εχεις μπερδεψει τα πραγματα: στην ιδια τηλεοραση 32" που εχεις τωρα θα εβλεπες και απο το euroleague tv με hdmi απο το λαπτοπ σου. Απλα η εικονα που ερχεται απο eurolegue tv ειναι λογικα καλυτερη απο την κλεψιμεικη που βλεπεις εσυ μεσω δορυφορου. Αληθεια, ειναι τουλαχιστον HD nova η κλεψιμεικη υπηρεσια; Ρωταω γιατι δεν ξερω. Και παλι βεβαια δεν φθανει την ποιοτητα του eurolegue tv. 4) Αν εισαι πολυασχολος, μπορεις καλλιστα στην τηλεοραση να στελνεις την εικονα απο euroleague tv και στην οθονη του λαπτοπ να κανεις οτι θελεις. Το chromecast που παρεθεσες ειναι το 4k, εδω μιλαμε για 1080p , οπου αρκει και ενα chromecast 1080p ή miracast των 20-30€, ΑΝ δεν υποστηριζει ηδη η tv κατι τετοιο και ΑΝ δεν θελεις να χρησιμοποιησεις το HDMI. Αν χρησιμοποιησεις HDMI ή αν η τηλεοραση υποστηριζει chromecast/miracast χωρις το στικακι(αρκτες τα τελευταια 3 χρονια), τοτε δεν χρειαζεται καν αυτη η αγορα των 20-30€. Συνεχιζεις να μην προσφερεις τιποτα στην συζητηση και να προτεινεις μια υποδεεστερη λυση(που ειναι και παρανομη) και δεν ενδιαφερει τον topic starter. Το υφος και οι εκφρασεις σου("αντε γεια!" κλπ) δειχνουν πολλα. Καλη συνεχεια.
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 χαχα, δεν μιλησα επουδενι για παρανομη νοβα προσωπικα, υπαρχουν καλυτερες λυσεις, οπως το c+/movistar deportes που σκιζει και την γοβα και τα euroleague tv pass, που οπως προειπα εχω κακη εικονα απ την υπηρεσια livebasketball.tv οπου πολλοι την εβριζαν επειδη πληρωναν και δεν μπορουσαν να δουν!!, και τελος, ακομα και multitasking να κανεις τις συσκευες οπως γραφεις, δεν ενδιαφερομαι, γιατι τα resources δεν ειναι απειρα, και τετοιες υπηρεσιες, ειδικα αν θες να δεις hd, τρωνε παρα μα παρα πολλα resources, λιγο δυσκολο να μπορεσεις να κανεις δυο πραγματα παραλληλα, τεσπα, αντιο
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 χαχα, δεν μιλησα επουδενι για παρανομη νοβα προσωπικα, υπαρχουν καλυτερες λυσεις, οπως το c+/movistar deportes που σκιζει και την γοβα και τα euroleague tv pass, που οπως προειπα εχω κακη εικονα απ την υπηρεσια livebasketball.tv οπου πολλοι την εβριζαν επειδη πληρωναν και δεν μπορουσαν να δουν!!, και τελος, ακομα και multitasking να κανεις τις συσκευες οπως γραφεις, δεν ενδιαφερομαι, γιατι τα resources δεν ειναι απειρα, και τετοιες υπηρεσιες, ειδικα αν θες να δεις hd, τρωνε παρα μα παρα πολλα resources, λιγο δυσκολο να μπορεσεις να κανεις δυο πραγματα παραλληλα, τεσπα, αντιο Δεν τρωνε καθολου πολλα resources, το κανει σιγουρα ενα κινητο 3ετιας των 240€, καταλαβαινεις ποσο ευκολο ειναι για ενα λαπτοπ που ειναι πολυ δυνατοτερο. Ενδεικτικα, το κινητο καμια φορα το χρησιμοποιω οταν παω σε σπιτι φιλου για να δουμε αγωνα euroleague, κατι που δεν θα ηταν δυνατο(να δεις σε αλλο χωρο/σπιτι) με δορυφορικη.
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 και το τελευταιο σχετικο ειναι, προϋποθετει ο φιλος σου να εχει σουπερ/ντουπερ τιβι, προσωπικα ουτε παω, ουτε ερχονται (εξου και τιβι στην κρεβατοκαμαρα ), αλλα και οταν πηγαινα, φιλος μου παντρεμενος με 2 παιδια, πολλα τα εξοδα, με ειχε καλεσει θυμαμαι να δουμε ταινια σε 14αρα crt στο σαλονι (δεν πηγα φυσικα )
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 και το τελευταιο σχετικο ειναι, προϋποθετει ο φιλος σου να εχει σουπερ/ντουπερ τιβι, προσωπικα ουτε παω, ουτε ερχονται (εξου και τιβι στην κρεβατοκαμαρα ), αλλα και οταν πηγαινα, φιλος μου παντρεμενος με 2 παιδια, πολλα τα εξοδα, με ειχε καλεσει θυμαμαι να δουμε ταινια σε 14αρα crt στο σαλονι (δεν πηγα φυσικα ) Aν δεν εχει σουπερ/ντουπερ τιβι των τελευταιων 3-4 ετων, τοτε μπορεις ή να πας με το στικακι chromecast ή να το δεις με το λαπτοπ του φιλου στην tv. Οπως και να εχει, ειναι κατι που μπορεις να δεις σε οποιο χωρο/σπιτι/δωματιο εισαι σε αντιθεση με το πιατο.. Πολλες φορες αν δεν προκεται να δω τον αγωνα για τον x,y λογο (ειμαι εξω, ειμαι κουρασμενος, βαριεμαι, παω γηπεδο κλπ), απλα δινω το λογαριασμο σε κανα φιλο που θελει να δει αυτος τον αγωνα.
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 χαχα αντε παλι, ρε δεν με ενδιαφερει αυτο το ενδεχομενο λεμε, ουτε να παω, ουτε τα στικακια και οι λυσεις αυτες μ αρεσουν, εγω ειμαι της δορυφορικης παιδι, 2 πιατα εχω, μια χαρα ειμαι και τελος, δεν γινεται να ασχολουμαστε με τα παντα
haHa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 χαχα αντε παλι, ρε δεν με ενδιαφερει αυτο το ενδεχομενο λεμε, ουτε να παω, ουτε τα στικακια και οι λυσεις αυτες μ αρεσουν, εγω ειμαι της δορυφορικης παιδι, 2 πιατα εχω, μια χαρα ειμαι και τελος, δεν γινεται να ασχολουμαστε με τα παντα Δεκτο, για αυτο ειπαμε οτι δεν προσφερουν κατι ιδιαιτερο τα μηνυματα σου στον topic starter που εγραψε χαρακτηριστικα: "οτιδηποτε εκτος απο δορυφορικη".
patrickdrd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 καλα, κι εγω απαντησα για τον θεματοθετη και την ερωτηση του, μην λεμε ολο τα ιδια
sanaeriko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Euroleague season pass με 80 μπορεί και κάνα 60αρι σε προσφορά(τον χρόνο όχι τον μήνα), για να δεις όλες τις ματσαρες της euroleague σε HD ασχέτως με VPN και ελληνικές ομάδες είναι μια χαρά. Η euroleague διαρκεί πόσο; 6 μήνες; Και με VPN συμφέρει. Τώρα όλα αυτά σε σύγκριση με την νόβα πάντα και για να μην ταλαιπώρησε με παράνομα live stream αμφιβόλου ποιότητας. Εγώ που έχω και ένα tv box στην tv θα το κάνω φέτος σίγουρα. Αφήστε που δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία να μην ακούς τον χατζηγεωργιου και τον Ιωάννου 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 χωρια που θα βουιζει ο τοπος οταν πεταει κανα καλο και δεν θα εισαι ενημερωμενος εκτος αυτου τι σχεση εχει μωρε ο χατζηραπαπας και ο ιωαννου, για την γοβα γινεται η ολη ιστορια, μακαρι να ειχε ολο το πακετο η ερτ και σιγα μην με νοιαζε ο χατζηπαπαρας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις