Alt3rnative Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Υπαρχει καποιος τροπος (οτιδηποτε εκτος απο δορυφορικη) να δουμε την Ευρωλιγκα εκτος Νοβα;
redykt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 παντως περα απτη πλακα τον εχουμε ψιλοπιει οι μη εχοντες συνδρομητικη. btw γνωριζει κανεις αν το φαιναλφορ θα το δειξει η ερτ ;
Alt3rnative Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Λογικα οχι..δεν εχει παρει τπτ φετος η κρατικη..
patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ειχε κυκλοφορησει πριν καμποσες μερες οτι επαιζε και η ερτ για ευρωλιγκα, οποτε ενα ματς θα παιξει πιστευω, οι υπολοιποι ή βαλτε πιατο ή kodi ή καφετερια http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Basket/ert-gia-stoiximan-gr-basket-league-kai-euroleague.4775917.html
karousaras53 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 νόμιμα υπάρχει το site της euroleague όπου έχει μια προσιτή τιμή https://www.euroleague.tv/packages πιστεύω ότι έχει και προσφορές για όλο τον χρόνο ή για τρείς μήνες... Απ την άλλη υπάρχει και αυτό http://www.best-greek.tv αλλα δεν το έχω δοκιμάσει
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Euroleague TV Pass με περιπου $80 για ολη τη σεζον. Αγγλικη περιγραφη, HD quality, κανενα κολλημα , δυνατοτητα να βλεπεις 2 ή και 4 ματς ταυτοχρονα, pause/play αν πας τουαλετα, δυνατοτητα να δεις ξανα μια φαση, θεαση απο υπολογιστη, tablet ή κινητο κλπ. Χρειαζεσαι ξενη ip(αρα vpn) αν εισαι Ελλαδα και θελεις να δεις τους αγωνες που δειχνει η Nova, γιατι αυτους δεν τους δειχνει στους Ελληνες συνδρομητες το Euroleague TV Pass. Το χρησιμοποιησα περυσι και ημουν απολυτα ευχαριστημενος. Μοιραζεσαι το login με ενα φιλο(βολικο αν καποιος βλεπει πιο πολυ ματς ΟΣΦΠ και ο αλλος βλεπει πιο πολυ ματς ΠΑΟ) και ερχεται $40 τη σεζον, δηλαδη περι τα 5€/μηνα. Για 30+ ματς που θα δεις στη σεζον, ειναι μια χαρα απο το να τρεχεις σε καφετεριες κλπ. 2
patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αν δεν ήθελε VPN θα το συζητούσα, αλλά να βλέπω στο laptop και με VPN, όχι, χίλιες φορές tv και πιάτο
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αν δεν ήθελε VPN θα το συζητούσα, αλλά να βλέπω στο laptop και με VPN, όχι, χίλιες φορές tv και πιάτο Πολλες φορες απλα ανοιγω το vpn στο κινητο, τρεχω την εφαρμογη euroleague και στελνω ασυρματα την εικονα στην TV. (20-30€ κανει ενα chromecast αν δεν εχετε smart tv) Αντιστοιχα και με το λαπτοπ.
patrickdrd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 VPN free; και τι κινητό και tv; νομίζω θέλει τελευταίας τεχνολογίας και τα δύο για να το κάνεις αυτό, εμένα ειδικά η tv είναι παλιά και δεν έχω σκοπό να αλλάξω άσε που τρως την μπαταρία του κινητού έτσι για να μην πω ότι χρησιμοποιείς δύο συσκευές για να κάνεις την δουλειά σου, ενώ εγώ μια
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 VPN free; και τι κινητό και tv; νομίζω θέλει τελευταίας τεχνολογίας και τα δύο για να το κάνεις αυτό, εμένα ειδικά η tv είναι παλιά και δεν έχω σκοπό να αλλάξω άσε που τρως την μπαταρία του κινητού έτσι για να μην πω ότι χρησιμοποιείς δύο συσκευές για να κάνεις την δουλειά σου, ενώ εγώ μια Οπως εγραψα, αν ειναι παλια η tv, αρκει ενα chromecast των 20-30€. Επισης, μπορεις να μην χρησιμοποιησεις το κινητο, αλλα να χρησιμοποιησεις το λαπτοπ. (στελνωντας ασυρματα ή με hdmi στην τηλεοραση) Τελος και εσυ 2 συσκευες χρησιμοποιεις, γιατι φανταζομαι ξεχνας τον δορυφορικο δεκτη και μετρας μονο την tv. Οπως και να εχει, ο καθενας βολευεται με κατι διαφορετικο. Λιγο πιο παλιας τεχνολογιας η δικια σου λυση, οχι τοσο ευελικτη (δεν μπορεις να ξαναδεις μια φαση, δεν μπορεις να δεις ευκολα και 4 αγωνες μαζι, δεν μπορεις να συνεχιζεις να βλεπεις αν πας σε αλλο δωματιο κλπ), αλλα γουστα ειναι αυτα. 1
AristidisZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Απ την άλλη υπάρχει και αυτό http://www.best-greek.tv αλλα δεν το έχω δοκιμάσει Καλά ρε παιδιά ο άλλος έχει site για τα πειρατικά φόρα παρτίδα ;;;
kargo130 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Euroleague TV Pass με περιπου $80 για ολη τη σεζον. Αγγλικη περιγραφη, HD quality, κανενα κολλημα , δυνατοτητα να βλεπεις 2 ή και 4 ματς ταυτοχρονα, pause/play αν πας τουαλετα, δυνατοτητα να δεις ξανα μια φαση, θεαση απο υπολογιστη, tablet ή κινητο κλπ. Χρειαζεσαι ξενη ip(αρα vpn) αν εισαι Ελλαδα και θελεις να δεις τους αγωνες που δειχνει η Nova, γιατι αυτους δεν τους δειχνει στους Ελληνες συνδρομητες το Euroleague TV Pass. Το χρησιμοποιησα περυσι και ημουν απολυτα ευχαριστημενος. Μοιραζεσαι το login με ενα φιλο(βολικο αν καποιος βλεπει πιο πολυ ματς ΟΣΦΠ και ο αλλος βλεπει πιο πολυ ματς ΠΑΟ) και ερχεται $40 τη σεζον, δηλαδη περι τα 5€/μηνα. Για 30+ ματς που θα δεις στη σεζον, ειναι μια χαρα απο το να τρεχεις σε καφετεριες κλπ. Thanx για τις πληροφοριες. Και εγω κατι τετοιο ψαχνω. Λογω vpn εχεις πτωση στην ποιοτητα της εικονας; Μπορει καποιος να βλεπει ταυτοχρονα απο tablet και λαπτοπ τον ιδιο αγωνα; thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις