ge0rgak0s92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα...ειχα παει για τρέξιμο και γύρισα χωρίς κινητο...τι πρέπει να κανω? Μπορω να το δηλώσω καπου? Δεν ειναι κλοπή καπου πρέπει να μου έπεσε αλλα αυτος που θα το βρει πως θα ξέρει ότι ειναι δικο μ? Εχω και κλειδωμα οθονης ωστε να εμπενε να εβλεπε καμια κλήση...
Gigamestin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα...ειχα παει για τρέξιμο και γύρισα χωρίς κινητο...τι πρέπει να κανω? Μπορω να το δηλώσω καπου? Δεν ειναι κλοπή καπου πρέπει να μου έπεσε αλλα αυτος που θα το βρει πως θα ξέρει ότι ειναι δικο μ? Εχω και κλειδωμα οθονης ωστε να εμπενε να εβλεπε καμια κλήση... Αν ειναι android μπες εδω https://accounts.google.com/signin/v2/sl/pwd?service=androidconsole&passive=1209600&continue=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fandroid%2Ffind%3Fhl%3Del&followup=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fandroid%2Ffind%3Fhl%3Del<mpl=findmydevice&hl=el&rart=ANgoxcfPNgZn51f7VQCGV0NfLl6t-IoQsjL1vXDm5qpdUDnvXUkvVt5FTr2wnre22n7lTOaTWJaRr7m_6jAQnAthT3HwyjY_qw&authuser=0&flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=ServiceLogin Θα βρεις οτι χρειαζεσαι για να προχωρησεις.Αν εχεις το IMEI Τοτε πας απευθειας στην αστυνομια και το δηλωνεις και αν θυμαμαι καλά κλειδώνεται για τα ολα τα δικτυα εντος ελλαδας
corsair04 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα...ειχα παει για τρέξιμο και γύρισα χωρίς κινητο...τι πρέπει να κανω? Μπορω να το δηλώσω καπου? Δεν ειναι κλοπή καπου πρέπει να μου έπεσε αλλα αυτος που θα το βρει πως θα ξέρει ότι ειναι δικο μ? Εχω και κλειδωμα οθονης ωστε να εμπενε να εβλεπε καμια κλήση... να πάρεις άλλο
ge0rgak0s92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το εκανα και μου λεει αυτο: Sony Xperia Z Ultra Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στη συσκευή Δεν εχω κουτι για να ξερω το imei αλλα ειχε αγοραστει στο ονομα μου... Οταν το καλω λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο...αρα παιζει να το εκλεισε καποιος να πάρεις άλλο Δεν με νοιαζει το κινητο οσο επαφές φωτογραφίες σημειωσεις που ειχα μεσα..ειχα καιρο να κανω μπακαπ...και θα χασω πολλα
corsair04 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το εκανα και μου λεει αυτο: Sony Xperia Z Ultra Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στη συσκευή Δεν εχω κουτι για να ξερω το imei αλλα ειχε αγοραστει στο ονομα μου... Οταν το καλω λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο...αρα παιζει να το εκλεισε καποιος Δεν με νοιαζει το κινητο οσο επαφές φωτογραφίες σημειωσεις που ειχα μεσα..ειχα καιρο να κανω μπακαπ...και θα χασω πολλα είναι εκτός σύνδεσης για αυτό τις επαφές-δεδομένα τις έχεις στον λογαριασμό της Google εφόσον έκανες συχρονισμό οπότε μπορείς να κοιτάξεις μήπως τις βρεις
ziaba Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα...ειχα παει για τρέξιμο και γύρισα χωρίς κινητο...τι πρέπει να κανω? Μπορω να το δηλώσω καπου? Δεν ειναι κλοπή καπου πρέπει να μου έπεσε αλλα αυτος που θα το βρει πως θα ξέρει ότι ειναι δικο μ? Εχω και κλειδωμα οθονης ωστε να εμπενε να εβλεπε καμια κλήση... με z ultra πήγαινες για τρέξιμο? για να χάνεις περισσότερο βάρος να φανταστώ? + σου έπεσε τέτοιο θηρίο και δεν το πήρες γραμμή? τεσπα καλά είναι να πας στο τμήμα και να δηλώσεις απώλειά + στον πάροχο σου για έκδοσή νέας sim μην βρεθεί η συσκευή σε περίεργα χέρια 2
slk200gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 με z ultra πήγαινες για τρέξιμο? για να χάνεις περισσότερο βάρος να φανταστώ? + σου έπεσε τέτοιο θηρίο και δεν το πήρες γραμμή? τεσπα καλά είναι να πας στο τμήμα και να δηλώσεις απώλειά + στον πάροχο σου για έκδοσή νέας sim μην βρεθεί η συσκευή σε περίεργα χέρια
ge0rgak0s92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 με z ultra πήγαινες για τρέξιμο? για να χάνεις περισσότερο βάρος να φανταστώ? + σου έπεσε τέτοιο θηρίο και δεν το πήρες γραμμή? τεσπα καλά είναι να πας στο τμήμα και να δηλώσεις απώλειά + στον πάροχο σου για έκδοσή νέας sim μην βρεθεί η συσκευή σε περίεργα χέρια Χαχαχαχα πεθανα στα γελια πάνω στον πονο μου...χαχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα