panos_saxo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Παιδια όπως λεει και ο τιτλος ψαχνω εναν καλο simulator για Android παιχινιδια κατα κυριο λογο . εχω δοκιμασει Bluestacks - Leapdroid - Nox - gameroom . το gameplay του τελευταιου μ αρεσε πολυ αλλα εχει πολλα μπαγκς , τρωει σκαλωματα και γενικα δεν ειναι σταθερο. μονο το Nox μ εχει βολεψει αρκετα αλλα πολυ βαρυ μου φαινεται . καμια ιδεα ? για free εννοειτε
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Όλοι οι emulators έχουν απαιτήσεις σε ισχύ. Ο Nox είναι μάλλον ο πιο ελαφρύς από όσους έχω δοκιμάσει και μπορείς να διαγράψεις τον Launcher του και να περάσεις έναν πιο ελαφρύ. Από παιχνίδια πάντως δεν έχω δοκιμάσει τίποτα σε κανέναν αλλά τον Nox τον χρησιμοποιώ full καθημερινά σαν εναλλακτική συσκευή με Android.
panos_saxo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 δεν εχω θεμα σαν χρηση ειναι οκ , στο πισι της υπογραφης τον χρησιμοποιω . απλα κατι φορες αν τον αφησω ανοιχτο μεν , αλλα χωρις να τον χρησιμοποιω σταματαει να λειτουργει και θελει ρισταρτ κατι π ειναι κουραστικο. μπορεις να με βοηθησεις λιγο για τον launcer ?κλασικα οπως αλλαζω στο κινητο γινετε απο playstore απλα βαζω εναν αλλο ?
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι και εμένα μου το έκανε αυτό ένα διάστημα είναι η αλήθεια αλλά έχω καιρό να το συναντήσω. Πήγαινε στις ρυθμίσεις, ενεργοποίησε το Root, κατέβασε από το Play Store έναν Launcher (εγώ έχω τον Smart Launcher που είναι απλός και γρήγορος αλλά υπάρχουν σίγουρα και καλύτεροι ανάλογα με τα γούστα του καθενός), μετά κατέβασε έναν File Manager που να έχει root πρόσβαση (πχ τον Root Browser), πήγαινε στο /system/app και σβήσε τον launcher με το εικονίδιο του Nox (και ο X-plore File Manager έχει root πρόσβαση αλλά δεν με άφηνε να σβήσω το αρχείο). Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2017 από xaerialtwistx
panos_saxo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 εγινε. σε ευχαριστω παρα πολυ .κατι τελευταιο μονο. υπαρχει καμια λυση για σκρολλ με σκετη τη ροδελα? τωρα θελει πατημενο κοντρολ και ροδελα .
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Σε εμένα δουλεύει κανονικά, μόνο με την ροδέλα.
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν θέλεις δες ένα συγκριτικό παρακάτω: http://www.androidauthority.com/google-maps-offline-android-637359/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα