GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Σκαλιζω το θεμα για να μην ανοιξω αλλο. Redmi note 5 αγορασμενο 24/12/2018 απο κοτσοβολο τουμπας Θεσσαλονίκη. Σημερα στην αριστερη πλςυρα της οθονς στα καλα καθουμενα και χωρις να πεσει κατω δεν εχει πεσει ποτε φοραει θηκη και τζαμακι στην μεση περιπου εχει βγαλει μια σκουρη κυλιδα. Πως είναι ενα χαρτι που το περνας αναπτηρα και φαίνεται λιγο καφε σε ενα σημειο ενα τετοιο πραγμα. Το παω κοτσο η quest? Εντος εγγυησης δεν ειμαι αφου λογικα εχει 2 χρονια και το εχω 13 μηνες?
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Κανονικα το πας Κωτσοβολο ο οποιος πρεπει να το στειλει στην Infoquest. Επειδη ομως ο Κωτσοβολος ειναι λιγο τα ζωα μου αργα και δεν ειναι οτι το καλυτερο σε επικοινωνια,εαν δεν σου ειναι κοπος πηγαινε το κατευθειαν στην Infoquest(με την αποδειξη αγορας φυσικα). Εχεις κανονικα 2χρονια εγγυησης.
panosk0 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Προσοχή ... Θα ισχυριστούν ότι προκλήθηκε από πίεση σε εκείνο το σημείο . Με υπομονή και έντονο λόγο , επιμένεις ότι δεν είναι δικιά σου κακομεταχείριση μιας και δεν έχει γρατσουνιές ( ελπίζω ) . Το παθαίνουν οι οθόνες κακής ποιότητας όταν ζεσταίνεται η μητρική .... Άρα είναι θέμα συσκευής. Ιδιαίτερη προσοχή να ελέγξεις την συσκευή μπροστά τους ότι δεν έχει κάποιο σπάσιμο κάτι και οτι είναι όπως το αγόρασες καινούργιο . Σε απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα