jack124 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πριν κάτι μήνες είχα αγοράσει το Xiaomi Redmi note 4 από τον Κωτσόβολο (με 2 χρόνια εγγύηση) , τέλος πάντων μετά από 1 μήνα άρχισε να κάνει προβλήματα , δεν άνοιγε η οθόνη του όταν πάταγα το κουμπί και άνοιγε μετά από κάποια λεπτά , δεν χτύπαγε όταν με έπαιρναν τηλέφωνο δεν αναγνώριζε την κάρτα sd και το πήγα στον κωτσόβολο εφόσον έχει εγγύηση , το πήραν 15 μέρες και μου το έφεραν λέγοντας ότι κάνανε αναβάθμιση λογισμικού(15 μέρες τους πήρε 30 λεπτά διαδικασία) το πρόβλημα δεν λύθηκε και το ξανά πήγα και ζήτησα αντικατάσταση αφού δεν μου το φτιάχνουν τέλος πάντων το κράτησαν 15 μέρες και μου είπαν του κάναμε αντικατάσταση (δεν είχαν κάνει είχε κάτι σημαδάκι σε ένα μέρος και είχε ακριβώς τα ίδια και μετά που το πήρα ) μου είπαν ψέματα και φυσικά πάλι τα ίδια προβλήματα , τώρα το έχω πάει 3η φορά και περιμένω ... τι θα κάνω αν δεν έχει φτιαχτεί πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό στην ουσία 1μιση μήνα είναι στον Κωτσόβολο .... Μπορείτε να πείτε την γνώμη σας στο θέμα?
BringMe2Life Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Είναι απλό, πας στον Κωτσόβολο κι αρχίζεις να φωνάζεις. Προκαλώντας ταραχή στην ουσιαστική ηρεμία του καταστήματος. Θα τρέξουν πάνω σου σαν τις μύγες, οι περισσότεροι διαθέσιμοι υπάλληλοι καθώς θα ειδοποιηθεί άμεσα ο δ/ντης του καταστήματος. Στην συνέχεια για να σε ηρεμήσουν και να σταματήσεις τον πανικό που θα έχεις δημιουργήσει, είναι ικανοί να σε βγάλουν για καφέ/φαγητό/ποτό/ταξίδια κτλπ. 2-3 καλές φωνές θα χρειαστείς κι έναν φίλο σου φουσκωτό μαζί, τίποτα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Θα απαιτήσεις αντικατάσταση και πίστεψε με σε 5 ημέρες το πολύ, θα το έχεις. Έχει δοκιμαστεί και πιάνει κάθε φορά. 15 1
slk200gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Είναι απλό, πας στον Κωτσόβολο κι αρχίζεις να φωνάζεις. Προκαλώντας ταραχή στην ουσιαστική ηρεμία του καταστήματος. Θα τρέξουν πάνω σου σαν τις μύγες, οι περισσότεροι διαθέσιμοι υπάλληλοι καθώς θα ειδοποιηθεί άμεσα ο δ/ντης του καταστήματος. Στην συνέχεια για να σε ηρεμήσουν και να σταματήσεις τον πανικό που θα έχεις δημιουργήσει, είναι ικανοί να σε βγάλουν για καφέ/φαγητό/ποτό/ταξίδια κτλπ. 2-3 καλές φωνές θα χρειαστείς κι έναν φίλο σου φουσκωτό μαζί, τίποτα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Θα απαιτήσεις αντικατάσταση και πίστεψε με σε 5 ημέρες το πολύ, θα το έχεις. Έχει δοκιμαστεί και πιάνει κάθε φορά. True +1 απο μενα λογο εμπειριας με μια τιβι 65αρα 4400ε αξια αντικαταστάθηκε με αυτον τον τρόπο 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Είναι απλό, πας στον Κωτσόβολο κι αρχίζεις να φωνάζεις. Προκαλώντας ταραχή στην ουσιαστική ηρεμία του καταστήματος. Θα τρέξουν πάνω σου σαν τις μύγες, οι περισσότεροι διαθέσιμοι υπάλληλοι καθώς θα ειδοποιηθεί άμεσα ο δ/ντης του καταστήματος. Στην συνέχεια για να σε ηρεμήσουν και να σταματήσεις τον πανικό που θα έχεις δημιουργήσει, είναι ικανοί να σε βγάλουν για καφέ/φαγητό/ποτό/ταξίδια κτλπ. 2-3 καλές φωνές θα χρειαστείς κι έναν φίλο σου φουσκωτό μαζί, τίποτα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Θα απαιτήσεις αντικατάσταση και πίστεψε με σε 5 ημέρες το πολύ, θα το έχεις. Έχει δοκιμαστεί και πιάνει κάθε φορά. έχεις λάθος είναι ανάλογα το κατάστημα. είχα τα ίδια με ενα blueray 4 φορες εχει πάει και με εκανε μπαλακι τεχνικος και διευθυντης. ειναι ότι χειρότερο True +1 απο μενα λογο εμπειριας με μια τιβι 65αρα 4400ε αξια αντικαταστάθηκε με αυτον τον τρόπο ηταν 4400 ευρώ δεν δίνουν την ίδια βάση σε όλα και μένα την τηλεόραση την άλλαξαν και θεωρητικά μπήκαν και 300 ευρώ μέσα 1
slk200gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 έχεις λάθος είναι ανάλογα το κατάστημα. είχα τα ίδια με ενα blueray 4 φορες εχει πάει και με εκανε μπαλακι τεχνικος και διευθυντης. ειναι ότι χειρότερο ηταν 4400 ευρώ δεν δίνουν την ίδια βάση σε όλα και μένα την τηλεόραση την άλλαξαν και θεωρητικά μπήκαν και 300 ευρώ μέσα Ηταν οι φωνες μου και ο κοσμος που γυρνούσε και με κοιταζε 1
jack124 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μου αρέσει η ιδέα του χαμού , μακάρι η 3η φορά(τώρα από δευτέρα περιμένω τηλέφωνο) που το έχω πάει να είναι και η τελευταία και να μου το φτιάξουν , στο μεταξύ την 3η φορά που πήγα μόλις με είδα οι υπάλληλοι γέλαγαν και όσο έλεγα για τα ψέματα που μου είπαν και να το φτιάξουν κρατιόντουσαν από το γέλιο και απλά έγραφαν την αναφορά και δεν απάνταγαν σε τίποτα
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 αν δεν βγάλεις άκρη ψήσου να μη κανεις φασαρία ζήτα ονόματα και απο πιο κατάστημα και πάμε συνηγορο παρέα 2 στα 2 είναι σκληρο μαζί Ηταν οι φωνες μου και ο κοσμος που γυρνούσε και με κοιταζε ρε εντάξει δεν διαφωνώ και σε μένα την τελευταία φορά το ίδιο έγινε και με τσάντιζε το γεγονός ότι ήξεραν τη δουλειά μου οπότε ήξεραν και την απαίτηση μου 1
Grim Ripper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Απλά το αναφέρω αλλά θα μπορούσατε να το πάτε στην Infoquest που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα. 3
basilis5 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 το ορθοτερο ειναι αυτο που ειπε ο grim ripper, δλδ πας στην αντιπροσωπεια και ξεμπερδευεις (αν εισαι αθηνα βεβαια). Στο θεμα μας, σου εγινε αντικατασταση στη συσκευη, εκανες αντιπαραβολη τα s/n και imei οτι ειναι το ιδιο τηλεφωνο για να τους το τριψεις στη μουρη; 2
jack124 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Απλά το αναφέρω αλλά θα μπορούσατε να το πάτε στην Infoquest που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα. Ναι αυτό , το βρήκα το infoquest δέχονται κανονικά την εγγύηση εε? το ορθοτερο ειναι αυτο που ειπε ο grim ripper, δλδ πας στην αντιπροσωπεια και ξεμπερδευεις (αν εισαι αθηνα βεβαια). Στο θεμα μας, σου εγινε αντικατασταση στη συσκευη, εκανες αντιπαραβολη τα s/n και imei οτι ειναι το ιδιο τηλεφωνο για να τους το τριψεις στη μουρη; Αυτό έκανα και γέλαγαν μέχρι και ο προϊστάμενος είπε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το αλλάζουν (να φανταστώ με κορόιδευε ) Αν είναι χαλασμένο ξανά θα το πάω εκεί Αθήνα είμαι
stelios18120 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ηταν οι φωνες μου και ο κοσμος που γυρνούσε και με κοιταζε Ελληνικα κολπα ειναι αυτα 2
Johan@ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Είναι απλό, πας στον Κωτσόβολο κι αρχίζεις να φωνάζεις. Προκαλώντας ταραχή στην ουσιαστική ηρεμία του καταστήματος. Θα τρέξουν πάνω σου σαν τις μύγες, οι περισσότεροι διαθέσιμοι υπάλληλοι καθώς θα ειδοποιηθεί άμεσα ο δ/ντης του καταστήματος. Στην συνέχεια για να σε ηρεμήσουν και να σταματήσεις τον πανικό που θα έχεις δημιουργήσει, είναι ικανοί να σε βγάλουν για καφέ/φαγητό/ποτό/ταξίδια κτλπ. 2-3 καλές φωνές θα χρειαστείς κι έναν φίλο σου φουσκωτό μαζί, τίποτα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Θα απαιτήσεις αντικατάσταση και πίστεψε με σε 5 ημέρες το πολύ, θα το έχεις. Έχει δοκιμαστεί και πιάνει κάθε φορά. 1
slk200gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ελληνικα κολπα ειναι αυτα Ετσι αντιμετωπίζεται διστυχος η αλητεία στην Ελλάδα 1
ziaba Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Απλά το αναφέρω αλλά θα μπορούσατε να το πάτε στην Infoquest που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα. εισαγωγέας 1
jack124 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 εισαγωγέας Οπότε δεν θα το δεχτούν εε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα