ssd93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Φίλε μου άμα περιμένεις τους volta για να πάρεις υπολογιστή ή τους 8xxxx κτλ. μετά θα ακολουθήσει το navi και το zen 2, raven ridge κτλ. Όσο και να περιμένεις δεν θα είσαι ποτε στο ότι καλύτερο υπάρχει. Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι όσα λεφτά και βα ρίξεις κάπου θα συμβιβαστεις. Αλλά παιχνίδια αξιοποιούν πολλούς πυρήνες, αλλα υψηλό IPC, αλλά γράφονται μόνο για Nvidia. Μόλις σου είπα 3 διαφορετικά σενάρια τα οποία δεν κολλάνε μεταξύ τους όσα λεφτά και να δώσεις. Και 8700κ να πάρεις μετά από λίγο θα έρθει η επόμενη γενιά. Άκρη δεν βγάζεις. Πες μας τι σε ενδιαφέρει περισσότερο και που μπορείς να υποχωρήσεις για να σε βοηθήσουμε. Η έννοια " το καλύτερο " δεν υπάρχει. Το σωστό είναι: θέλω να κάνω αυτές τις δουλειές, ποια σύνθεση εκτελεί καλύτερα αυτά που θέλω να κάνω ΤΩΡΑ. 1
MarlboroRed Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ποια σύνθεση εκτελεί αυτά που θέλω να κάνω με τα σήμερινα δεδομένα και hardware το καλύτερο δυνατόν ( δεν ανέφερα πουθενά ότι θέλω να τα παίζω όλα ultra εγώ για ανάλυση μίλησα βγήκαν κάποια συμπεράσματα μόνο από τα χρήματα και το build προφανώς )
ssd93 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Με 16gb ram, 7700k και ψάχνοντας την καλύτερη υλοποίηση της 1080ti (προσωπικά πιστεύω ότι την έχει η EVGA), παίρνεις ένα σύστημα που σου επιτρέπει να κάνεις όσα θες αυτή τη στιγμή. Κράτα τα λεφτά σου και όταν βγουν Volta πάρε ότι πιο δυνατό υπάρχει. Games πιο απαιτητικά που να σου τον γονατίζουν αποκλείεται να βγουν σύντομα, όμως όταν γίνει κράτα ένα ποσό για να αλλάξεις socket. Συμπέρασμα αν θέλεις να είσαι συνέχεια μπροστά πρέπει να πουλάς και να αναβαθμίζεις. Δεν αξίζει να ρίξεις όλο σου το budget μια και έξω.
pirmen56 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Σήμερα το πιο future proof κομμάτι ενός υπολογιστή είναι η cpu και γενικότερα όλη η πλατφόρμα. Ο 7700Κ ήταν για άλλη εποχή games που τώρα πλησιάζει στο τέλος της. Ο 8700K έχει αυτό που χρειάζεται για τουλάχιστον 5 χρόνια σε οποιοδήποτε σενάριο. Αντίθετα οι gpu χαντακώνονται από πουλημένα games(κυρίως όσα έχουν gameworks) και χρειάζονται συνέχεια αναβάθμιση για να κρατήσεις το ίδιο επίπεδο γραφικών(π.χ. High)/ανάλυσης από χρόνο σε χρόνο. Μην ψάχνεις να βρεις λογική σε απαιτήσεις παιχνιδιών. Καμία σχέση με την οπτική ποιότητα. Ζητάνε όσα λείπουν από τις τσέπες των gpu vendors. 1
Looter Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πηγαίνεις στον 8700K ή στον φθηνότερο από τους threadripper, δηλαδή τον 1900X. Ολοκαίνουργια socket , είσαι τυχερός που βγήκαν-βγαίνουν λίγο πριν κάνεις την αγορά σου. ΜΗΝ πάρεις πλατφόρμα παλαιότερη , είναι μεγάλο λάθος αν θέλεις να είσαι πραγματικά future proof. Στα υπόλοιπα θα στα πουν οι άλλοι.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ρε φίλε βάζεις 4k gaming, future proof και 3500 ευρώ στην ίδια πρόταση... Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... Για μένα η αγορά που πας να κάνεις είναι κάκιστη επιλογή και πεταμένα χρήματα. Ναί σήμερα το σύστημά σου θα είναι σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί, future proof όμως, με τις απαιτήσεις που βάζεις, δεν πρόκειται να είναι και αυτό θα σε ξενερώσει σχετικά σύντομα. Πιστεύει δηλαδή κανείς εδώ μέσα ότι το Χ παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει π.χ. σε 3 χρόνια θα παίζει 4k με όλα στο τέρμα σε αυτό το σύστημα? Εγώ πάντως όχι... Θα δεις πολλά νήματα με την λέξη "future proof" εδώ μέσα. Η έννοιά της είναι το να πάρουμε ένα σύστημα το οποίο είναι σήμερα αξιόλογο και μελλοντικά θα "την παλεύει" με διάφορες υποχωρήσεις. Εσένα το θα την παλεύει δεν σου κάνει... Για μένα πάρε ένα πιο ταπεινό σύστημα, (άνετα κόβεις 1000-1500 ευρώ) το οποίο θα σου παίζει τα πάντα σήμερα. Και τα υπόλοιπα χρήματα κράτα τα στην άκρη και πάρε μια enthusiast κάρτα γραφικών μετά από 2 χρόνια. Η μελλοντική αυτή κάρτα σίγουρα θα είναι καλύτερη από μια (και δυο) 1080 και θα υποστηρίζει τις όποιες νέες τεχνολογίες έρθουν στο φως μέχρι τότε. 100% agreed. Οι top σημερινές επιδόσεις σε 4k δεν θα κρατήσουν όταν ωριμάσει το 4k. Ενω τοτε θα θες πολυ λιγότερα χρηματα για τα ιδια πράγματα που δεν θα σου τα προσφέρει το ακριβοπληρωμενο σημερινο hardware. Κανε τα 3600 2 pc, ο, τι πιο future proof μπορει να υπαρχει. 1
ssd93 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγαίνεις στον 8700K ή στον φθηνότερο από τους threadripper, δηλαδή τον 1900X. Ολοκαίνουργια socket , είσαι τυχερός που βγήκαν-βγαίνουν λίγο πριν κάνεις την αγορά σου. ΜΗΝ πάρεις πλατφόρμα παλαιότερη , είναι μεγάλο λάθος αν θέλεις να είσαι πραγματικά future proof. Στα υπόλοιπα θα στα πουν οι άλλοι. Για gaming threadripper δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να θέλει τόσους πυρήνες και δεν θα υπάρξει την επόμενη 5ετια.
liakjim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε φίλε βάζεις 4k gaming, future proof και 3500 ευρώ στην ίδια πρόταση... Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... Για μένα η αγορά που πας να κάνεις είναι κάκιστη επιλογή και πεταμένα χρήματα. Ναί σήμερα το σύστημά σου θα είναι σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί, future proof όμως, με τις απαιτήσεις που βάζεις, δεν πρόκειται να είναι και αυτό θα σε ξενερώσει σχετικά σύντομα. Πιστεύει δηλαδή κανείς εδώ μέσα ότι το Χ παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει π.χ. σε 3 χρόνια θα παίζει 4k με όλα στο τέρμα σε αυτό το σύστημα? Εγώ πάντως όχι... Θα δεις πολλά νήματα με την λέξη "future proof" εδώ μέσα. Η έννοιά της είναι το να πάρουμε ένα σύστημα το οποίο είναι σήμερα αξιόλογο και μελλοντικά θα "την παλεύει" με διάφορες υποχωρήσεις. Εσένα το θα την παλεύει δεν σου κάνει... Για μένα πάρε ένα πιο ταπεινό σύστημα, (άνετα κόβεις 1000-1500 ευρώ) το οποίο θα σου παίζει τα πάντα σήμερα. Και τα υπόλοιπα χρήματα κράτα τα στην άκρη και πάρε μια enthusiast κάρτα γραφικών μετά από 2 χρόνια. Η μελλοντική αυτή κάρτα σίγουρα θα είναι καλύτερη από μια (και δυο) 1080 και θα υποστηρίζει τις όποιες νέες τεχνολογίες έρθουν στο φως μέχρι τότε. Συμφωνώ απόλυτα. Και κάτι άλλο. Future και Intel δεν πάνε μαζί ΙΜΟ. Η τελευταία έχει μια τάση να σε εκβιάζει σε αλλαγή socket σε κάθε σχεδόν γενιά . Άποψή μου να πάει ο OP σε AMD 1700 σήμερα που είναι overkill για τα ΠΑΝΤΑ εκεί έξω , ειδικά σε 4Κ και κρατάει τα χρήματα για αναβάθμιση σε 2 χρόνια σε νέα γενιάς GPU. 1
anonymous-root Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 όπως? δώσε μου link Sorry ήμουν εκτός: http://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/f/490667/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1TB.html?keyphrase=wd+raid+edition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα