pirmen56 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εξήγησε σε παρακαλώ ποιά εργασία θα καθυστερεί με τα 24 μόνο lanes του Z370 και κατά πόσο.
MarlboroRed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Από όσα είπατε εγώ θεωρώ ότι πρέπει να περιμένω το Ζ370 με τον 8700Κ και μια κάρτα 1080Τι όσο αναφορά τον SSD και τον HDD το ότι θα δώσω χρήματα για όλα τα αλλά δεν πάει να πει ότι πρέπει να τα δώσω και σε χώρο αποθήκευσης τα 512 αρκούν για τα προγράμματα μου που θέλω να τρέχουν γρήγορα και απροβλημάτιστα και τα αλλά ας είναι σε HDD , Επισεις έχω παραθέσει τα παιχνίδια που θέλω να σηκώνει και είναι συγκεκριμένα δεν θεωρώ ότι είναι από τους πλέον πιο απαιτητικούς τίτλους. Όσο αναφορά το 4Κ όλα είναι θέμα δυνατοτήτων και εφόσον μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω σε 4Κ γιατί όχι πάντα μπορείς να ρίξεις την ανάλυση αλλά ποτέ να την ανεβάσεις. Δεν ζητάω κάτι εξοφρενικο. Θα ήθελα να γινόταν πιο συγκεκριμένη αντικατάσταση των μονάδων που θεωρείτε λάθος με τις πιο κατάλληλες και να μην λέμε γενικότητες Ευχαρηστω πάντως όλα τα μέλη για την βοήθεια τους
greg4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν μπορείς να ρίξεις την ανάλυση από 4k σε 1440p. Οι οθόνες έχουν σχεδιαστεί για 4κ. Χαλάει πολύ η ποιότητα. Κατά την γνώμη επειδή τυγχάνω να έχω 1440p με gsync, η εμπειρία gaming είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με 60fps σε 4k... 1
MarlboroRed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μου προτείνεις δηλαδή να προβώ σε αγορά 1440p μόνιτορ ?
dimoskoutr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Η πιο σωστή κουβέντα που έχει ακουστεί στο topic...1440p gsync οθόνη και μια 1080ti μαζί με ryzen 1700 ή αν θες να περιμένεις τον αρκετά ακριβότερο 8700k... Όλα τα υπόλοιπα εντελώς περιττά, 4k gaming κλπ... Στο κάτω κάτω θα σου βγει σχεδόν μισά λεφτά χωρίς να έχεις την μισή εμπειρία σε σχέση με 4k gaming... Μην σου πω καλύτερο gaming θα κάνεις έτσι, κρατά τα υπόλοιπα για την επόμενη αναβάθμιση...
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εξήγησε σε παρακαλώ ποιά εργασία θα καθυστερεί με τα 24 μόνο lanes του Z370 και κατά πόσο. Κανείς δεν μπορεί να στο πει αυτό ανά τίτλο παιχνιδιού,και στα 4Κ πολυ περισσότερο όταν ο τίτλος του τοπικ εμπεριέχει την λέξη futureproof τα 1800 ευρώ όμως των δυο καρτών για SLI δεν είναι φιστίκια ώστε να το σχεδιάζει κανείς σε λιγότερο από 40 lanes, πολύ περισσότερο όταν το συνολικό ποσό είναι αυτό που είναι. Αναδεικνύει και το ουσιαστικό πρόβλημα του φόρουμ στις "συνθέσεις" δηλαδή πόσο σοβαρά αντιμετωπίζονται τα χρήματα όταν δεν βγαίνουν από την δική μας τσέπη.
greg4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μου προτείνεις δηλαδή να προβώ σε αγορά 1440p μόνιτορ ? Προσωπικά θα σου το πρότεινα ναι.. Δηλαδή να δώσεις 3000 ευρώ και να παίζεις μερικές φορές στα 55fps? Δεν λέει... Πάρε μια καλή ips gsync οθόνη (σσ οι οποίες στοιχίζουν 800+ ευρώ) και με μια 1080ti θα είσαι βασιλιάς. Θα έχει 100+ fps όλα ultra το οποίο προσφέρει πολύ καλή εμπειρία gaming. Και απο cpu 1700 ή αν θες να περιμένεις να δεις τι θα κάνει ο 8700k... 1
MarlboroRed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ένταξη θα περιμένω τον 8700Κ γιατί από ότι κοίταξα τον περιμένουμε τον Οκτωβρίο και θα κοιτάξω για 1440p monitor αφού μου το προτείνετε ως μονόδρομος το μόνο μου θέμα είναι ότι ο σκοπός ήταν να παίζω από τιμονιερα με bucket για αυτό και η LG αλλά θα δω πως θα το κάνω λογικά θα την προσαρμοσω κάπου μπροστά από το κάθισμα Τα υπόλοιπα τα αφήνω ως έχουν μνήμες psu κλπ ?
MarlboroRed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Θα κοιτάξω και για AMD αναμένουμε κάτι καινούργιο απ τους Κόκκινους ?
strawman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Θα κοιτάξω και για AMD αναμένουμε κάτι καινούργιο απ τους Κόκκινους ? Aν και εχω την φημη του φανατικου AMDακια, αν πας για 144hz monitor προτιμησε Intel. Δεν θα σου ελεγα 7700k πλεον, ειμαστε τοσο κοντα στους coffeelake που θα σου λεγα να περιμενεις λιγο. Κατι καινουργιο αναμενετε μεσα στο 2018, αλλα οχι τιποτα τρελο. Boost στις συχνοτητες θα δουμε, ισως και λιγο IPC gain. Τωρα το να περιμενεις μεχρι το 2018 δεν μου φαινεται λυση, μιας και το θες τωρα το PC. 8700k οταν με το καλο βγει και θα εισαι ετοιμος. 1
MarlboroRed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ωραία περιμένω και βλέπω θα το καθυστερήσω έναν μήνα ακόμα μήπως και έχουμε κάτι καινούργιο και καλύτερο θα ήθελα και γω να πάρω τους coffee lake
pirmen56 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Κανείς δεν μπορεί να στο πει αυτό ανά τίτλο παιχνιδιού,και στα 4Κ πολυ περισσότερο όταν ο τίτλος του τοπικ εμπεριέχει την λέξη futureproof τα 1800 ευρώ όμως των δυο καρτών για SLI δεν είναι φιστίκια ώστε να το σχεδιάζει κανείς σε λιγότερο από 40 lanes, πολύ περισσότερο όταν το συνολικό ποσό είναι αυτό που είναι. Αναδεικνύει και το ουσιαστικό πρόβλημα του φόρουμ στις "συνθέσεις" δηλαδή πόσο σοβαρά αντιμετωπίζονται τα χρήματα όταν δεν βγαίνουν από την δική μας τσέπη. Θα υπάρξει κάποια απώλεια επιδόσεων από 2Χ8 αντί 2Χ16, αλλά και το Χ299 θέλει πολύ tweaking και πανάκριβες μνήμες για να φτάσει τις επιδόσεις του Z370 στα games. Συν έναν 7900Χ το λιγότερο για να ξεκλειδώσεις τα lanes που λες πιο πάνω. Εξάλλου στα 4Κ είσαι πάντα καλύτερα με 2Χ1080Ti έστω και με 2Χ8 lanes παρά με μία. Με τη μία ούτε τα 60 καρέ δεν πιάνεις σε ultra. Αλλά αφού μιλάμε πλέον για 1440p ξεχνάμε το SLI όπως και το budget των 3600€. Πάμε στην καλύτερη δυνατή mainstream πλατφόρμα(Ζ370).
Alchemist` Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ρε φίλε βάζεις 4k gaming, future proof και 3500 ευρώ στην ίδια πρόταση... Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... Για μένα η αγορά που πας να κάνεις είναι κάκιστη επιλογή και πεταμένα χρήματα. Ναί σήμερα το σύστημά σου θα είναι σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί, future proof όμως, με τις απαιτήσεις που βάζεις, δεν πρόκειται να είναι και αυτό θα σε ξενερώσει σχετικά σύντομα. Πιστεύει δηλαδή κανείς εδώ μέσα ότι το Χ παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει π.χ. σε 3 χρόνια θα παίζει 4k με όλα στο τέρμα σε αυτό το σύστημα? Εγώ πάντως όχι... Θα δεις πολλά νήματα με την λέξη "future proof" εδώ μέσα. Η έννοιά της είναι το να πάρουμε ένα σύστημα το οποίο είναι σήμερα αξιόλογο και μελλοντικά θα "την παλεύει" με διάφορες υποχωρήσεις. Εσένα το θα την παλεύει δεν σου κάνει... Για μένα πάρε ένα πιο ταπεινό σύστημα, (άνετα κόβεις 1000-1500 ευρώ) το οποίο θα σου παίζει τα πάντα σήμερα. Και τα υπόλοιπα χρήματα κράτα τα στην άκρη και πάρε μια enthusiast κάρτα γραφικών μετά από 2 χρόνια. Η μελλοντική αυτή κάρτα σίγουρα θα είναι καλύτερη από μια (και δυο) 1080 και θα υποστηρίζει τις όποιες νέες τεχνολογίες έρθουν στο φως μέχρι τότε. 6
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ρε φίλε βάζεις 4k gaming, future proof και 3500 ευρώ στην ίδια πρόταση... Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... Για μένα η αγορά που πας να κάνεις είναι κάκιστη επιλογή και πεταμένα χρήματα. Ναί σήμερα το σύστημά σου θα είναι σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί, future proof όμως, με τις απαιτήσεις που βάζεις, δεν πρόκειται να είναι και αυτό θα σε ξενερώσει σχετικά σύντομα. Πιστεύει δηλαδή κανείς εδώ μέσα ότι το Χ παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει π.χ. σε 3 χρόνια θα παίζει 4k με όλα στο τέρμα σε αυτό το σύστημα? Εγώ πάντως όχι... Θα δεις πολλά νήματα με την λέξη "future proof" εδώ μέσα. Η έννοιά της είναι το να πάρουμε ένα σύστημα το οποίο είναι σήμερα αξιόλογο και μελλοντικά θα "την παλεύει" με διάφορες υποχωρήσεις. Εσένα το θα την παλεύει δεν σου κάνει... Για μένα πάρε ένα πιο ταπεινό σύστημα, (άνετα κόβεις 1000-1500 ευρώ) το οποίο θα σου παίζει τα πάντα σήμερα. Και τα υπόλοιπα χρήματα κράτα τα στην άκρη και πάρε μια enthusiast κάρτα γραφικών μετά από 2 χρόνια. Η μελλοντική αυτή κάρτα σίγουρα θα είναι καλύτερη από μια (και δυο) 1080 και θα υποστηρίζει τις όποιες νέες τεχνολογίες έρθουν στο φως μέχρι τότε. Ακριβως αυτο του λεω κι εγω ρε αδελφε! Σ΄ ωραιος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα