Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ψαχνω ενα κινητο με 200 ευρω για την αδερφη μου. μπορει καποιος να με βοηθησει; γενικοτερα εστιαζω περισσοτερο στο να χει καλη μπροστα-πισω καμερα και αν γινεται να μη κολλαει μετα απο 1 χρονο :P αρα να χει σχετικα καλη μνημη ραμ και καλο επεξεργαστη.. τωρα αυτα πως γινεται να συνδυαστουν με 200 ευρω δεν ξερω αλλα οκ..

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο που θα προτεινω αλλα μηπως αυτο?
https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html
Εχει θαρρω καλυτερες καμερες μιας και εστιαζεις σε αυτο, και αξιοπρεπεις χαρακτηριστικα για να μην εχει κανενα θεμα η αδερφη σου.

Δημοσ.

Πάρε από εδώ μέσα huawei P8 (όχι το lite)

Έχω δει με 1 έτος υπόλοιπο εγγυσης στα 140 ευρώ.

Εγώ το πήρα εδώ μέσα με 1 χρόνο εγγύηση 120 και έπαθα πλακα,φαντάσου πουλησα το Ζ3.

Στα φορουμ θα δεις ότι γκρινιάζουν ότι δεν βγάζει θέματα για να ασχολούνται!!!!!

3 ραμ,fhd οθόνη πολύ καλές κάμερες 5,2' ιντσες,ελαφρύ και πολύ βολικό.

Και μια ομορφιά εμφανισιακα....

Δημοσ.

Την καλύτερη κάμερα μέχρι τα 200+ ευρώ έχουν τα LeEco Cool 1 κατά την προσωπική μου άποψη, αρκεί να μπορείς να συμβιβαστείς με τις rom του που έχουν 60% ελληνικά & 40% αγγλικά

Δημοσ.

Γεια σας, ψαχνω ενα κινητο με 200 ευρω για την αδερφη μου. μπορει καποιος να με βοηθησει; γενικοτερα εστιαζω περισσοτερο στο να χει καλη μπροστα-πισω καμερα και αν γινεται να μη κολλαει μετα απο 1 χρονο :P αρα να χει σχετικα καλη μνημη ραμ και καλο επεξεργαστη.. τωρα αυτα πως γινεται να συνδυαστουν με 200 ευρω δεν ξερω αλλα οκ..

Εγώ σου λέω αυτό https://www.skroutz.gr/s/9306016/Huawei-P9-Lite-3GB-16GB.html
Δημοσ.

με μονο 54000 αντουτου; ενω το 5s χτυπαει 60000 και ειναι του 12?

κατι σε καλυτερο ισως επεξεργαστη θα υπηρχε; αυτο φοβαμαι μηπως σε ενα χρονο ξεκινησει να λαγκαρει

Δημοσ.

με μονο 54000 αντουτου; ενω το 5s χτυπαει 60000 και ειναι του 12?

κατι σε καλυτερο ισως επεξεργαστη θα υπηρχε; αυτο φοβαμαι μηπως σε ενα χρονο ξεκινησει να λαγκαρει

Εσύ τα Antutu βλέπεις η που έχει καλή φωτογραφία σχετικά καλή αυτονομία και ωραίο ντιζάιν μιας και λέμε για κοπέλα(αυτά τα βλέπουν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...