Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Επαναφέρω το θέμα λόγω απορίας μου. Είχα περάσει σε ΑΕΙ (θεολογία) το καλοκαίρι του 2004 αλλά έπειτα την παράτησα. Η τελευταία δήλωση μαθημάτων που έκανα, αν θυμάμαι καλά, ήταν το 2007. Από τότε δεν έχω πατήσει στη σχολή, ούτε καν για να εγγραφώ στα εξάμηνα. 

Προφανώς έχω διαγραφεί οριστικά και αμετάκλητα. Σωστά;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επανεγγραφώ στη σχολή για να καταφέρω να την ολοκληρώσω; Υπάρχει κάποιο παραθυράκι;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Επαναφέρω το θέμα λόγω απορίας μου. Είχα περάσει σε ΑΕΙ (θεολογία) το καλοκαίρι του 2004 αλλά έπειτα την παράτησα. Η τελευταία δήλωση μαθημάτων που έκανα, αν θυμάμαι καλά, ήταν το 2007. Από τότε δεν έχω πατήσει στη σχολή, ούτε καν για να εγγραφώ στα εξάμηνα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επανεγγραφώ στη σχολή για να καταφέρω να την ολοκληρώσω; Υπάρχει κάποιο παραθυράκι;

οχι. ειδικά μετά από τόσα χρόνια.
Δημοσ.

Ειναι θεμα σχολης...πας απο κει και βλεπεις τι θα σου πουν.

Για μενα χλωμο να κατσει καποιος να τελειωσει σχολη σε μεγαλη ηλικια εφοσον την ειχε ακυρωσει ηδη ξανα..

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι θεμα σχολης...πας απο κει και βλεπεις τι θα σου πουν.

Για μενα χλωμο να κατσει καποιος να τελειωσει σχολη σε μεγαλη ηλικια εφοσον την ειχε ακυρωσει ηδη ξανα..

Μετα απο τόσο χρόνια όχι μονο έχει διαγραφεί αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει και στα αρχεία. Δεν παίζει να μπορεί να ξαναγραφτει με κανέναν τρόπο.
Δημοσ.

Κι εμένα δύσκολο μου φαίνεται να υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης εγγραφής. Ωστόσο θα κάνω ένα τηλέφωνο στη σχολή για να το εξακριβώσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Όχι πρέπει να ξαναδώσεις πανελλήνιες.

Δημοσ.

Ναι, πας ρωτάς τη γραμματεία. Δε νομίζω να χει διαγραφεί κόσμος απο οποιοδήποτε ΑΕΙ .

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Θα ήθελα να σας εκφράσω τον προβληματισμό μου. 

Πέρσι είχα περάσει σε μια σχολή, έκανα εγγραφή πήρα πάσο, αλλά δεν ξανασχοληθηκα με την τύχη της. Φέτος, πέρασα με το 10% σε μια άλλη σχολή στην οποία θέλω να πάω. Την Δευτέρα που άνοιξαν οι ηλεκτρονικές εγγραφες, δήλωσα ότι είμαι γραμμένη και σε άλλη σχολή και αιτηθηκα τη διαγραφή μου ηλεκτρονικά. Έπειτα πήρα τη γραμματεία της παλιάς μου σχολής να δω τι θα γίνει με το πασο και μου είπαν να στείλω και μια καινούργια αίτηση(διαγραφής) μέσω μέιλ με τα στοιχεια μου και το πασο ταχυδρομικά, έστειλα λοιπόν τα στοιχεία μου και καπάκι μου έστειλαν το αποφοιτήριο μου σκαναρισμενο.. Εγώ διερωτάται όμως, θα το δώσουν υπηρεσιακα στην νέα σχολή ή θα πρέπει με κάποιον τρόπο να το πάρω εγώ και να το δείξω στην καινούργια σχολή.; (έχω μόνο το αντίγραφο αφού μου το έστειλαν ηλεκτρονικά 

Δημοσ.

Δεν έχω επαφή με το τι γίνεται τελευταία αλλά από εμπειρία ετών με γραμματείες θα πρότεινα τα ακόλουθα 2:

1. Τηλ στην παλιά γραμματεία για να ρωτήσεις αν έχουν διαβιβάσει το έγγραφο και

2. Τηλ ή ακόμα καλύτερα μια βόλτα από την νέα γραμματεία μαζί με το χαρτί για να το δώσεις αν δεν έχει πάει.

υγ: το παίζεις χαζός πχ αν σου πουν στην παλιά γραμματεία οτι το έχουν στείλει ρωτάς αν χρειάζεται να κάνεις κάτι αλλο εσύ; Αν χρειάζεται κάποιο άλλο χαρτί κλπ.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
13 hours ago, otes said:

Υπάρχει θέμα διαγραφής λόγω χρωστουμενων μαθημάτων κι ενός εργαστηρίου;

σε ποιο έτος είσαι και σε ποια σχολή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

σε ποιο έτος είσαι και σε ποια σχολή;

Λέει κάτι στον κανονισμό;

Επεξ/σία από otes
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Θες να μου απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα;

18 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Θες να μου απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα;

Μηχανολόγων και αεροναυπηγών μηχανικών 3ο έτος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...