Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον περσι εδωσα πανελληνιες και περασα σε μια σχολη και αποφασισα να ξαναδωσω..φετος περασα σε μια αλλη σχολη που θελω και θα παω..το ερωτημα μου ειναι τωρα εγω πως κανω διαγραφη απο την σχολη χωρις να χρειαστει να παω στην σχολη γιατι δεν ειναι και ευκολο(η περσινη σχολη μου ειναι σε νησι)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επικοινωνησε με τη γραμματεια της σχολης και ρωτα. ειναι πιθανο να μπορει να κανεις online αιτηση για τη διαγραφη σου ή να τους στειλεις με φαξ υπευθυνη δηλωση ή κατι τετοιο. παντως σιγουρα θα γινεται και αν οχι ηλεκτρονικα τουλαχιστον μεσω ταχυδρομειου που θα παρει λιγο παραπανω,αλλα στανταρ θα γινεται

Δημοσ.

οποτε θες. και εγω διαγραφτηκα σε ακυρη χρονικη στιγμη απ τη δικια μ

προφανως πρεπει να εχεις διαγραφει απο την παλια πριν πας να γραφτεις στην καινουρια και να πας και την βεβαιωση διαγραφης στην καινουρια 

Δημοσ.

Στο αυτό θέμα, γνωρίζει κανείς τι ισχύει τελικά με τους "αιώνιους"; Έχω να γραφτώ σε εξάμηνο από το 2010 περίπου αν θυμάμαι καλά, έχω άραγε διαγραφεί αυτομάτως ή τυπικά θεωρούμαι φοιτητής ώστε να χρειάζεται να κάνω αίτηση διαγραφής;

(Εννοείται πως βρίσκομαι σε επικοινωνία με τη γραμματεία της προηγούμενης σχολής και αναμένω απάντηση αλλά εν τω μεταξύ είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά.)

@giorgos6

Προσωπικά θεωρώ ότι καλύτερα να μην το αφήσεις για όταν ξεκινήσουν οι εγγραφές, ας έχεις ξεμπερδέψει με τη διαγραφή όσο νωρίτερα γίνεται. Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια! Πού πέρασες;

• Like 1
Δημοσ.

Στη δική μας (φυσικό Ηρακλείου) αν δεν γραφτείς (δηλαδή δηλώσεις μαθήματα) για 2 συνεχόμενα εξάμηνα διαγραφεσαι αυτομάτως.

Δημοσ.

Στο αυτό θέμα, γνωρίζει κανείς τι ισχύει τελικά με τους "αιώνιους"; Έχω να γραφτώ σε εξάμηνο από το 2010 περίπου αν θυμάμαι καλά, έχω άραγε διαγραφεί αυτομάτως ή τυπικά θεωρούμαι φοιτητής ώστε να χρειάζεται να κάνω αίτηση διαγραφής;

(Εννοείται πως βρίσκομαι σε επικοινωνία με τη γραμματεία της προηγούμενης σχολής και αναμένω απάντηση αλλά εν τω μεταξύ είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά.)

@giorgos6

Προσωπικά θεωρώ ότι καλύτερα να μην το αφήσεις για όταν ξεκινήσουν οι εγγραφές, ας έχεις ξεμπερδέψει με τη διαγραφή όσο νωρίτερα γίνεται. Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια! Πού πέρασες;

Νομίζω δεν είναι στάνταρ, χωρίς όμως να σε πάρω στον λαιμό μου. Για παράδειγμα, στην σχολή που είχα περάσει εγώ, αν δεν δήλωνες μαθήματα για 2 συνεχόμενα εξάμηνα ή για 3 μη-συνεχόμενα εξάμηνα, διαγραφόσουν από την σχολή. Προσοχή, τονίζω το "δηλώνω μαθήματα", αρκούσε να τα δηλώσεις, δεν ήταν απαραίτητο να πατήσεις στις παραδόσεις των μαθημάτων. Μπορούσες να μην πατάς στην σχολή επ αόριστον, αρκεί να δήλωνες μαθήματα. Από γνωστό μου σε άλλη σχολή είχα ακούσει ότι ίσχυε κάτι παρόμοιο, έπρεπε να δηλώνεις μαθήματα και δεν χρειαζόταν να τα παρακολουθήσεις, αλλά έπρεπε να πας στο τέλος του εξαμήνου και να δώσεις εξετάσεις. Δεν ήταν απαραίτητο να περάσεις μαθήματα, απλώς έπρεπε να είχες δώσει το παρόν στις εξετάσεις.

Δημοσ.

Αν εγγραφείς στην καινούργια σχολή αυτομάτως διαγράφεσαι από την παλιά. "αυτομάτως" μετά από αίτηση που θα πρέπει να σταλθεί ή μέσω τηλ για επιβεβαίωση

Στην αδερφή μου άμα θυμάμαι καλά τα ανέλαβε όλα η γραμματεία της καινούργιας σχολής.

Δημοσ.

το ξερεις οτι για να "καβατζωσεις" εσυ τη θεση στο νησι και να μη πατας, καποιο αλλο ντοπιο παιδι που ειχε αναγκη δε μπηκε?

επισης, πεθαναν 10 μωρα γατακια

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είχα πάει στην γραμματεία γιατί πρέπει να στείλεις στην καινούρια σχολή και βεβαίωση διαγραφής.

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα είχε κατάληψη και όταν άνοιξε, ήταν τελυταία μέρα και δεν ασχολούταν με εμένα γιατί είχαν εγγραφές. Μου έλεγαν όλο έλα σε λίγη ώρα και έλα σε λίγη ώρα ώσπου τελικά πέρασαν δύο ώρες και όταν ξαναπήγα μου λέγαν μαλακίες οτι και καλά στείλε τα χαρτιά για την εγγραφή τώρα στη καινούρια σχολή και αργότερα το χαρτί της διαγραφής και δεν μπορούμε τώρα να ασχοληθούμε με διαγραφές γιατί περιμένουν άλλοι.  Τελικά νευρίασα, τους φώναξα, πήρα την καρέκλα και κάθισα μπροστά στα μούτρα της τύπισας στο γραφείο και της είπα δεν φεύγω απο εδώ αν δεν μου βγάλεις την διαγραφή. Τελικά αναγκάστηκε και την έβγαλε.

Οπότε τράβα απο εκεί καλύτερα μην παίξει καμιά μαλακία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...