chrishusky Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Χαίρεται, Πριν ούτε ενα χρόνο αγόρασα απο το Gearbest το xiaomi Redmi 3s pro ή prime το οποίο φέρει την έκδοση miui7. Αυτή τη στιγμή όμως θα ήθελα να το αναβαθμίσω στην 8 παρότι δεν μου εχει βγάλει μονο το update (και ουτε πρόκειται να μου βγαλει απο οσο εχω ψάξει και πρεπει να γινει χειροκίνητα). Συνεπώς έφαγα πολύ χρόνο στο να ψαχνω σε φόρουμ πληροφορίες για την σωστή διαδικασία και εδώ και στο επίσημο ελληνικό φόρουμ της xiaomi. Βρήκα κάποιους οδηγούς ακολουθησα και το πρωτόκολλο αλλα δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω την miui 8. Συνεπώς ψάχνω κάποιον έμπειρο να μου κάνει την αναβάθμιση όπως πρέπει και χωρίς προβλήματα και προφανώς με το αζημίωτο. Γνωρίζετε κάποιον στην περιοχή της Θεσσαλονίκης;
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μια χαρά τα λες αλλά θα σου προτεινα να το βάλεις στις αγγελίες. Από την άλλη, αν το κανεις μια φορα, μετα ειναι τυφλοσούρτη. Εξαρτάται ποια rom φοράει τώρα, δηλαδή αν ειναι επισημη ή πειραγμένη. Αν ειναι επισημη, θα ειναι ειτε stable ή developer οποτε αν μπεις στην επισημη ιστοσελιδα της, βρισκεις την αντιστοιχη έκδοση, της βαζεις στην sd card και αναβαθμίζεις μεσα απο το κινητο. Αν ειναι πειραγμένη, τοτε εχει αλλη διαδικασία, που μπορεις να περάσεις (πιο ευκολα) την επισημη ή να περάσεις κάποια απο το ελληνικο forum της mi. Εχει λιγο πιο φασαρια (bootloader unlock, υπολογιστή, κλπ) αλλά προσωπική γνώμη αξίζει το αποτελεσμα. Στο δικο μου redmi βαζω roms απο το ελληνικό forum.
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Στην κοινότητα τα λέει αναλυτικά. Και όπως λέει ο isay αν πάρεις το κολλάει μετά ολα ειναι ίδια. Από ότι βλέπω σου έχουν απαντήσει στην κοινότητα και έχεις και Μαϊμού rom (Unofficial)
chrishusky Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ παιδιά! Το τσεκάρω αμέσως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα