Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Είμαι σε αναζήτηση νέου smartphone, καθώς το LG G2 παρουσίασε πρόβλημα με την υποδοχή της sim και δεν αξίζει να το φτιάξω επειδή το έχω τρία χρόνια πλέον.

Επειδή το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε είναι φρέσκο δεν έχω προλάβει να ψάξω ιδιαίτερα και αναλυτικά τι παίζει σε συσκευές αυτήν τη στιγμή. Γνωρίζω ότι μια εξαιρετική επιλογή και από τις top που παίζουν είναι το samsung S8 και S8+.

Η αλήθεια είναι ότι είχα στο μυαλό μου να πάρω νέο κινητό προς τα Χριστούγεννα, καθώς το κινητό μου άρχισε σιγά σιγά να ζορίζεται και ούτως ή άλλως τόσο (περίπου τρία χρόνια) τη βγάζουν πλέον τα smartphone και υπολόγιζα να δώσω περίπου 450 ευρώ για τη νέα συσκευή. Το S8 παίζει πιο ψηλά, κοντά στα 540 μινιμουμ και στα 620 μίνιμουμ το S8+. Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποια άλλη συσκευή σε αυτά τα χρήματα ή και στα 400 με 450; Σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κάποιο LG επειδή το G2 τα έβγαλε και τα παραέβγαλε τα λεφτά του. Αν εξαιρέσουμε τη ζημιά που έπαθε τώρα, δεν μου παρουσίασε καμία δυσλειτουργία. Το G6 είναι από τα top τώρα, μπορεί να συγκριθεί με το S8 ή ούτε να το σκέφτομαι;

Επιπλέον, επειδή είχα στο μυαλό μου να δώσω 450 αν πάρω το S8 θα κάνω μια υπέρβαση και θα δώσω περίπου 90 ευρώ παραπάνω. Δεν ψήνομαι να δώσω επιπλέον 80 για να πάρω το S8+. Νομίζω ότι πέραν των ιντσών και της μπαταρίας (αρκετά καλύτερη) δεν υπάρχει άλλη διαφορά. Η ram είναι 4 gb και στα δύο όπως λένε στα μεγάλα καταστήματα. Σε κάποια site στο εξωτερικό γράφουν ότι είναι 6gb στο S8+. Αν δεν ισχύει αυτό δεν νομίζω να αξίζει και τόσο να δώσεις τόσα πολλά χρήματα. Στην τελική σε ενάμιση χρόνο που θα πέσει η απόδοση της μπαταρίας κουμπώνω την μπαταρία του plus που θα έχει πέσει η τιμή της και μου βγαίνει πολύ φθηνότερα η φάση.

Δημοσ.

Το s8 ειναι καλυτερο απο το g6 σε ολους τους τομεις. Αν εχεις τα χρηματα πας εκει. Για μενα παντως αξιζει να πας στο s8 plus επειδη τα εχω δουλεψει και τα 2 θα καταλαβεις ποσο καλυτερο ειναι το μεγεθος του πλας και θα χεις αρκετη παραπανω αυτονομια. Αυτο που ειπες για την μπαταρια θα το αγνοησω γιατι προφανως και δεν γινεται αν χωρουσε θα την "κουμπωνε" η σαμμυ.

Δημοσ.

Το S8 PLUS G955F που κυκλοφορεί στα σκρουτζομάγαζα είναι single Sim;;;
Αν σε ενδιαφέρει το dual sim ....έρχεται Ελλάδα;;; Που μπορείς να το βρεις;;;

Από την άλλη το LG G6 είναι dual sim;;;

Μπορείς να δεις επίσης το mate 9 που υπάρχει προσφορά στην Cosmote στα 399, αλλά αυτό είναι σίγουρα μονόκαρτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...