Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγιναν. Αλλά αν διαβάσεις τον νόμο του '97 θα δεις ότι όσα πολυκλαδικά, μουσικά, κλασσικά, τεχνικά κλπ λύκεια δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις λειτουργίας σαν Ενιαία, έγιναν Ενιαία Πολυκλαδικά, Μουσικά, Τεχνικά κλπ αντίστοιχα.

Δημοσ.

Έγιναν. Αλλά αν διαβάσεις τον νόμο του '97 θα δεις ότι όσα πολυκλαδικά, μουσικά, κλασσικά, τεχνικά κλπ λύκεια δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις λειτουργίας σαν Ενιαία, έγιναν Ενιαία Πολυκλαδικά, Μουσικά, Τεχνικά κλπ αντίστοιχα.

ναι το ειδα αυτο αλλα θα καταργοντουσαν σε βαθος 5ετιας, εγχ μπηκα το 98 και βγηκα το 2001 δεν θημαμε να υπηρχαν πολυκλαδικα οταν τελιωσα το γυμνασιο ειχα την επιλογη η να παω σε γεινκο ενιαιο λυκειο ή σε τεχνικο λυκειο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον πηρα φιλο που μπηκε σε πολυκλαδικο οταν ηταν στην πρωτη λυκειου και οταν αποφητησε το 2000 το απολυτηριο του ελεγε απλα γενικο ενιαιο λυκειο και οχι πολυκλαδικο αρα λογικα βαση ισοτιμιας και αφου τα πολυκλαδικα εγιναν ενα με τα γενικα εχω δικαιωμα για την θεση χειριστης λιθογραφιας

Επεξ/σία από Anorymous
Δημοσ.

Τι κάνει ένας λιθογράφος στη Εθνική Τράπεζα?

Υπάρχει πραγματικά τέτοιο αντικείμενο σε μια τράπεζα ή είναι πρόφαση για να χωθεί κανα βύσμα ?

Δημοσ.

κανε μωρε και οτι γινει , 3 ευρω που ειναι το παραβολο θα χασεις στο κατω κατω..και ισως -μακαρι- εισαι τυχερος :P

το θεμα δεν ειναι 3 ευρω ειναι ο κοπος να μαζεψεις τα δικαιολογητικα και να κανεις την αιτηση σωστα και οι τσαμπα ελπιδες που θα τρεφεις.

Τι κάνει ένας λιθογράφος στη Εθνική Τράπεζα?

Υπάρχει πραγματικά τέτοιο αντικείμενο σε μια τράπεζα ή είναι πρόφαση για να χωθεί κανα βύσμα ?

ναι υπαρχει εχει σχεση με εκτυπωσεις τωρα ακριβως τι δεν ξερω

Δημοσ.

ναι υπαρχει εχει σχεση με εκτυπωσεις τωρα ακριβως τι δεν ξερω

Ναι προφανώς, απλά δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει ένα τμήμα (γιατί δε θα είναι 1 μόνο υποθέτω) τυπογράφων σε μια τράπεζα.

Δεν είναι ότι τα έντυπα τους δε μπορεί να τα έχουν καλύτερα και φθηνότερα πιθανότατα από μια εξειδικευμένη εταιρεία.

anyway

Δημοσ.

Ναι προφανώς, απλά δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει ένα τμήμα (γιατί δε θα είναι 1 μόνο υποθέτω) τυπογράφων σε μια τράπεζα.

Δεν είναι ότι τα έντυπα τους δε μπορεί να τα έχουν καλύτερα και φθηνότερα πιθανότατα από μια εξειδικευμένη εταιρεία.

anyway

11 θεσεις εχουν προκυριθχει, λογικα θα ειναι για ολες τις προωθιτικες καμπανιες αφισες φυλλαδια καρτες κλπ της τραπεζας για ολη την ελλαδα.

Δημοσ.

προσπαθω να κανω μια αιτηση για ασεπ και στον βαθμο απολυτηριου ζηταει κλασμα ενω εγω δεν εχω το βαθμο σε κλασμα αν το απολυτηριο λοιπον λεει 16.5 πχ πως θα το βαλω λογικα 16 και 1/2 σωστα ?

Δημοσ.

προσπαθω να κανω μια αιτηση για ασεπ και στον βαθμο απολυτηριου ζηταει κλασμα ενω εγω δεν εχω το βαθμο σε κλασμα αν το απολυτηριο λοιπον λεει 16.5 πχ πως θα το βαλω λογικα 16 και 1/2 σωστα ?

Έχω την αίσθηση ότι θέλει σε δέκατα.

16 και 5/10 για την περίπτωση σου

Δημοσ.

οκ καποιος αλλος ειπε 16 και 6/12 και με μπερδεψε λογικα με δεκατα ειναι το σωστο

Δημοσ.

Εκτος και αν εχω μπερδέψει τις προκηρύξεις, αυτη στην οποια αναφέρεται ο ανώριμος ειναι για την τράπεζα της Ελλάδος και οχι για την εθνική, για αυτο και εχει κάποιο νοημα ο λιθογραφος.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτος και αν εχω μπερδέψει τις προκηρύξεις, αυτη στην οποια αναφέρεται ο ανώριμος ειναι για την τράπεζα της Ελλάδος και οχι για την εθνική, για αυτο και εχει κάποιο νοημα ο λιθογραφος.

ναι δικιο εχεις απο κεκτημενη ταχυτητα εγραψα εθνικης , παντα τα μπερδευα :P

κοιταξα και το απολυτηριο και αναφερει πεντε δεκατα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...