Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δει με τα ματια μου δυο απανωτα doa απο συμφορουμιτη και στην τελικη αλλαγη σειρας, δεν το λεω τυχαια οτι δεν το προτεινω και κλεινω με αυτο.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την δευτερα δοκιμαζω με ενα φιλαρακι που εχει ενα 1000w ax corsair αμα δεν κανει η καρτα γυρναει πισω.

Παντως ειναι τοσο εκνευριστικο να εχεις δωσει λεφτα να παρεις μια τετοια καρτα και να τραβάς αυτα!! Σκεφτομε μηπως εκανα βλακεια τελικα.

Δημοσ.

Δεν παίζουν ρόλο τα watt, αγνόησε τη διαφωνία που είχα με τα παιδιά. Το πιθανότερο στο είπα στην αρχή είναι να μην κάνεις κάτι καλά με τα drivers χωρίς να αποκλείεται και η ελαττωματική gpu ή το τροφοδοτικό.

Βλακεία δεν ξέρω αλλα πεταμένα λεφτά είναι άν έχεις 1080p monitor.

Όσο για το εκνευριστικό δεν έχει να κάνει με τα λεφτά θα μπορούσε να σου συμβεί και με την πιό απλή gpu.

Σε ποιά περιοχή είσαι;

Δημοσ.

Σιγουρα ναι ..drivers φιλε μου δοκιμασαμε πολλους καναμε me ddu απεγκατάσταση και παλι εγκατάσταση..τι να πω...

Νεα ερυθραια

Δημοσ.

Άν ήσουν Νέα Ευκαρπία κάτι γινόταν :-)

Δημοσ.

Τι sorry ρε σιγά; Κανένας φίλος σου να πάς την κάρτα στο δικό του pc σήμερα δεν είναι εκεί κοντα;

Τουλάχιστον για να εξαντλήσεις άν φταίει αυτή.

Δημοσ.

Σιγουρα ναι ..drivers φιλε μου δοκιμασαμε πολλους καναμε me ddu απεγκατάσταση και παλι εγκατάσταση..τι να πω...

Νεα ερυθραια

Στους νέους drivers που περνάς μετά το DDU διάλεξε μόνο τον driver και το psysx (ούτε experience, ούτε hdmi, τίποτα) και πάτα το κουτάκι που λέει να κάνει clean install (σημαντικό).

Δημοσ.

7 δολλαρια στοιχημα οτι φταιει η καρτα! :-D

Μέσα. Δικά μου άν είναι drivers-psu

Δημοσ.

Αν κερδισω, εχω ολο το ποσό! Αν κερδισεις παιρνεις το μισο γιατι παιζεις με 2 σεναρια! :P

4 dollars και το κλείσαμε :P

Δημοσ.

Τελικα με 850w τροφοδοτικο και ουτε παλι τωρα δουλεψε..η καρτα σημερα εφυγε για το καταστημα..

τι να πω..μαλλον επεσα σε ελλατωματικο μοντελο

Δημοσ.

Τελικα με 850w τροφοδοτικο και ουτε παλι τωρα δουλεψε..η καρτα σημερα εφυγε για το καταστημα..

τι να πω..μαλλον επεσα σε ελλατωματικο μοντελο

Στο δικό σου σύστημα δοκιμάστηκε ή έβαλες την κάρτα σε άλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...