likoyrgos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Έφτιαξα μια σελίδα με joomla 3.x και χρησιμοποίησα το template protostar που έρχεται μαζί. Το μενού με τις επιλογές και άρθρα το βγάζει δεξιά στο position 7 και κατακόρυφα . Θέλω να το κάνω οριζόντιο , να είναι drop down menu (που τώρα δεν είναι ) και να το βάλω στο επάνω μέρος της σελίδας. Με απλή εναλλαγή της θέσης του μενού δεν γίνεται γιατί αυτό παραμένει κατακόρυφο και δεν γίνεται οριζόντιο (πόσο μάλλον drop down). Υπάρχει κάποια λύση ? Ευχαριστώ....
XPHSTOS_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Θα πρέπει να κατεβάσεις κάποιο plugin menu για το οποίο να έχει οριζόντια διάταξη κλπ.Αλλιώς το φτιάχνεις μόνος σου με CSS/JS.
tzotzosgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, ακόλουθα τα παρακάτω βήματα step 1 step2 Επίθημα Κλάσης του Μενού nav-pills
likoyrgos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Θα πρέπει να κατεβάσεις κάποιο plugin menu για το οποίο να έχει οριζόντια διάταξη κλπ. Αλλιώς το φτιάχνεις μόνος σου με CSS/JS. Να το φτιάξω μόνος μου αποκλείεται γιατί είμαι άσχετος. Ξέρεις κάποιο plugin που να κάνει τη δουλειά εύκολα? Το λέω γιατί κατέβασα το DJ MEGA MENU FREE EDITION το εγκατέστησα αλλά απο και πέρα χάος.. Καλησπέρα, ακόλουθα τα παρακάτω βήματα step 1 step1.png step2 step2.png Επίθημα Κλάσης του Μενού nav-pills Καλησπέρα! Το συγκεκριμένο το έχω ήδη κάνει και πράγματι μου εμφάνισε το μενού οριζόντια αλλά με ένα πρόβλημα.Οι επικεφαλίδες των μενού δεν ήταν όλες στην ίδια (νοητή ) οριζόντια γραμμή αλλά η μια πιο πάνω η άλλη χαμηλότερα κλπ. Παρατήρησα ότι χαμηλότερα ήταν τα μενού τύπου single article ενώ τα μενού τύπου Text Separator (που περιέχουν υπομενού) ήταν λόγο πιο πάνω .
XPHSTOS_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν δεν γνωρίζεις, εύκολη λύση δεν υπάρχει.Θα πρέπει να διαβάσεις το documentation του DJ MEGA MENU FREE EDITION που λογικά υπάρχει στο site του προμηθευτή.Αν δεν υπάρχει θα πρέπει να σε προβληματίζει για την ποιότητα του.Αν επιμένεις και θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτό, τότε google it, youtube it...Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο menu extension, έχω να ασχοληθώ με joomla αρκετά χρόνια.
tzotzosgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! Το συγκεκριμένο το έχω ήδη κάνει και πράγματι μου εμφάνισε το μενού οριζόντια αλλά με ένα πρόβλημα.Οι επικεφαλίδες των μενού δεν ήταν όλες στην ίδια (νοητή ) οριζόντια γραμμή αλλά η μια πιο πάνω η άλλη χαμηλότερα κλπ. Παρατήρησα ότι χαμηλότερα ήταν τα μενού τύπου single article ενώ τα μενού τύπου Text Separator (που περιέχουν υπομενού) ήταν λόγο πιο πάνω . καλημέρα, μπορείς να κανείς ένα screenshot και να το βάλεις εδώ για να δούμε? γιατί εμένα δουλεύει χωρίς πρόβλημα!
likoyrgos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τελικά βρήκα λύση με το DJ MEGA MENU. Σας ευχαριστώ όλους σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα