stoneao98 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Έχουν εμφανιστεί λευκά στιγματα (μεγαλες περιοχές) σε samsung p550 εντος εγγυησης.Ξερετε αν το καλύπτει και που ειναι το service στην αθηνα;Το έχω αγοράσει απο publicΑπλως επειδη δεν κυκλοφορει πλεον (και το χρειαζομαι για το spen) φοβαμαι μηπως δεν το φτιαξουν η δωσουν πιστωτικο και δεν υπαρχει κατι αλλο σε αντιστοιχη τιμη να αγορασω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 στη Smartec (Φειδίππου 7 Χαϊδάρι, τηλέφωνο επικοινωνίας 2105820000). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stoneao98 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εχω εγγυηση απο pubblic. Αυτοι εκει συνεργαζονατι η ειναι ανεξαρτητο service? Στα public μου ειπαν να το παω στην arvato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το επίσημο service τις samsung είναι εκεί που σου είπα . Μπορεί να το πας και στον ΓΕΡΜΑΝΌ.,Γενικά όλα τα καταστήματα το στέλνουν εκεί που τους βολεύει ή που συνεργάζονται. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2017 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα