aristos12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 φίλος θά αλλάξει θερμοστάτη σέ nissan almera (μοντέλο πρίν 1999 ) , καί βρίσκει μόνο σέ 3 μάρκες , gates - calorstat by vernet - mahle , μεταξύ τών 3 ποιός θά ειναι πιό αξιόπιστος σέ διάρκεια - σωστή λειτουργία κλπ αν εχετε δοκιμάσει μιά από αυτές τίς μάρκες ποιές οι εντυπώσεις σας ... εγώ τού πρότεινα calorstat by vernet ... η τιμή τού γνήσιου nissan ξεφεύγει κατα πολύ ...
meletis_m Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Να πάει με το κωδικό του γνήσιου ανταλλακτικου.Η gates είναι καλή μάρκα σε ιμάντες. Εάν έχει πολλά χιλιόμετρα ας αλλάξει και αντλία νερού.
aGka8l Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω mahle κάνα 12€ νομίζω κανένα πρόβλημα
Dare-Devil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πόσο να κάνει δηλαδή μια μηχανική μ@λ...α με ένα ελατήριο ;;; Hyundai accent 2003 γνήσιος θερμοστάτης 15 ευρώ . Απο χρυσάφι είναι φτιαγμένος ;
vairass Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 φίλος θά αλλάξει θερμοστάτη σέ nissan almera (μοντέλο πρίν 1999 ) , καί βρίσκει μόνο σέ 3 μάρκες , gates - calorstat by vernet - mahle , μεταξύ τών 3 ποιός θά ειναι πιό αξιόπιστος σέ διάρκεια - σωστή λειτουργία κλπ αν εχετε δοκιμάσει μιά από αυτές τίς μάρκες ποιές οι εντυπώσεις σας ... εγώ τού πρότεινα calorstat by vernet ... η τιμή τού γνήσιου nissan ξεφεύγει κατα πολύ ... Vernet είναι αρκετά καλά ας το προχωρήσει.
aristos12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω mahle κάνα 12€ νομίζω κανένα πρόβλημα πόσο καιρό τόν εχεις επάνω στό αμάξι κ τί μάρκα ειναι τό αμάξι ? Πόσο να κάνει δηλαδή μια μηχανική μ@λ...α με ένα ελατήριο ;;; Hyundai accent 2003 γνήσιος θερμοστάτης 15 ευρώ . Απο χρυσάφι είναι φτιαγμένος ; μόνο πάνω από 35 euro ο γνήσιος ....
opcorsa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 και εγω gates λεω.. πολυ καλη μαρκα... αν και σε αυτα καλυτερα να μην παιζεις... σιγα την διαφορα που θα εχει ο αυθεντικος..
aGka8l Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 πόσο καιρό τόν εχεις επάνω στό αμάξι κ τί μάρκα ειναι τό αμάξι ? μόνο πάνω από 35 euro ο γνήσιος .... Vw 1,6 8v akl ,κάπου στα 3-4 χρόνια
LouCi4er Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 φίλος θά αλλάξει θερμοστάτη σέ nissan almera (μοντέλο πρίν 1999 ) , καί βρίσκει μόνο σέ 3 μάρκες , gates - calorstat by vernet - mahle , μεταξύ τών 3 ποιός θά ειναι πιό αξιόπιστος σέ διάρκεια - σωστή λειτουργία κλπ αν εχετε δοκιμάσει μιά από αυτές τίς μάρκες ποιές οι εντυπώσεις σας ... εγώ τού πρότεινα calorstat by vernet ... η τιμή τού γνήσιου nissan ξεφεύγει κατα πολύ ... Οποιον και να παρει απο τους 3 δεν θα εχει θεμα,ο γνησιος που λες τον φτιαχνει νομιζεις η Nissan?Ελεος για τον φιλο σου που ψαχνει την καλυτερη μαρκα θερμοστατη για Almera 20ετιας.Λες και θα αγορασει διαμερισμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα