Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ψαχνω να βρω ενα ετοιμα βαλιτσακι repair kit για επισκευες και στησιμο στο pc.

Exω καποια εργαλεια οπως ενα σετ απο alen,ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι με σετ μυτες απο το οποιο ομως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος γιατι αργει πολυ να φορτισει και ειναι αδυναμο..και προσφτα πηρα και ενα σετ κατσαβιδια απο τα jumbo.

Δεν ξερω ομως τι να παρω για καθαρισμο του pc,πχ φυσητηρες,πανακια κλ,οπως και εξωλκεας καθως και ενα αλλο πραγματακι το οποιο δεν ξερω πως να το μεταφρασω που πιανεις πχ της μικρες βιδες η αλλα μικρα αντικειμενα εαν σου πεσουν στο κουτι.

Καμια προταση για κατι ολοκληρωμενο η ξεχωριστο?

Μαζι με link εαν γινεται και να μην μου στοιχισει ο κουκος αηδονι

Δημοσ.

Έτοιμο βαλιτσάκι δεν γνωρίζω που πουλάνε. Η δική μου η πρόταση είναι να αγοράσεις ένα σετ από μύτες (ίσιες, σταυρο, αλεν, αστεράκια) σαν και αυτό εδώ (όχι το συγκεκριμένο, ως παράδειγμα σου το δείχνω)

http://www.e-shop.gr/set-48-tem-tactix-katsabidia-t-mini-kastania-me-mytes-karydakia-kasetina-900221-p-TLS.150013

Για καθαρισμό μπορείς να πάρεις έναν φυσητήρα σαν αυτόν εδώ ο οποίος κάνει το σύστημα να λάμπει. Μιλώ εκ πείρας. Μπορείς να φυσάς παντού εκτός από τους ανεμιστήρες (αμα φυσήξεις ανεμιστήρα με αυτό, κλάυτον, θα στραβώσει ο άξονας). Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις σπρέυ αέρα για pc, για τα ευαίσθητα σημεία. Μαντιλάκια σαν και αυτά μαζί με ένα σπρέυ καθαρισμού. (τα συγκεκριμένα μαντιλάκια είναι για οθόνη, υπάρχουν και για επιφάνειες)

Aν σκοπεύεις να παίξεις και με κανένα λάπτοπ, πάρε και ένα σετ κατσαβιδιών ωρολογοποιού (ποιοτικά, όχι τα κινέζικα που ξεβιδώνεις δυο βίδες και λιώνει η μύτη)

Τα προιόντα που σου πρότεινα είναι καθαρά ενδεικτικά, για να καταλάβεις γιατί ακριβώς μιλάω. Δεν σου προτείνω να αγοράσεις τα συγκεκριμένα. (πχ οι μύτες tactix είναι για πέταμα)

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κατσαβίδι και έναν εξωτερικό δίσκο με τα κλασικά προγράμματα και setups (ή ακόμη καλύτερα ένα tablet με αυτά)

Απο εκει και πέρα αν θες κάτι σε στυλ βαλιτσάκι θα πήγαινα εδώ ας πούμε: https://eustore.ifixit.com/en/Tools/Toolkits/Classic-Pro-Tech-Toolkit.html

Τον καθαρισμό δεν τον κάνεις στον πελάτη ειναι ταλαιπωρία και κοροϊδία (σκόνες και βρομιές θα εκσφενδονίζονται στο χώρο του πελάτη που θα πρέπει να καθαρίσεις μετά απο το πάτωμα και το γραφείο του.. αυτός θα τα παίρνει γιατι θα γεμίσει σκόνη η ατμόσφαιρα.. μπορεί ο χώρος να μην σου επιτρέπει να κινείσαι άνετα για να βγάλεις ενδεχομένως την ψήκτρα αν χρειαστεί κτλ )  και κοστοβόρο (με τα σπρέι) παίρνεις ένα κομπρεσέρ αέρα σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/10085733/TNT-TNT24L-2hp-24lt.html και το καθαρίζεις στον χώρο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...