Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Λες να τσιγκουνεύομαι τα 20€΄; Το θέμα είναι να μάθω τι δεν κάνω σωστά (εκτός εάν έχω κάτι ελαττωματικό). Η όλη χαρά είναι το στήσιμο του μηχανήματος. Μετά σου περνάει... αδερφέ άντε να τελειώνουμε στρώσε τη photo που δεν ανοίγει
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλύτερα να μη την ανέβαζες ρε φίλε.. Λοιπόν αύριο πρωί πρωί πάς σε μαγαζί και δεν πειράζεις τίποτα. Έχεις βάλει όλους τους ανεμιστήρες να βάζουν είσαι Θεός
spy94 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Λες να τσιγκουνεύομαι τα 20€΄; Το θέμα είναι να μάθω τι δεν κάνω σωστά (εκτός εάν έχω κάτι ελαττωματικό). Η όλη χαρά είναι το στήσιμο του μηχανήματος. Μετά σου περνάει...Ε ρωτα τον τεχνικο να σου πει τι δεν ειχες κανεις καλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αφου θές να μάθεις κάτσε εκεί και κόιτα τον τι κάνει Φιλικά
strawman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Για δες τώρα ... Φιλε εχεις κανει το καλυτερο setup ever. Το cable management και το fan placement ειναι τεχνη. Πατενταρε το οσο προλαβαινεις. 2
Nvidiaman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αδελφέ δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Τα φτιάχνεις όταν δουλέψει πρώτα Είστε κορυφή παίδες ευχαριστώ για την βοήθεια και για τα σχόλια ...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αδελφέ δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Τα φτιάχνεις όταν δουλέψει πρώτα Μεγειά, πραγματικά είναι τούμπανο. Επειδή όμως είναι λεφτά όχι αστεία + οτι έχεις έχεις υδρόψυξη και με τα νερά δεν παίζουν, πήγαινέ το και μην κάνεις άλλες πατέντες.
Nvidiaman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Θεούλης Ευχαριστώ... πάντα μου άρεσε το populous και το Black and White
Προτεινόμενες αναρτήσεις